Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endwdnwekdewd

Dlaczego niektorzy faceci jak zalicza dziewczyne to szukaja nastepnej?

Polecane posty

Zgadza się z tym ''gonieniem króliczka'', tyle, że jak napisałam wyżej, są na to inne sposoby. Ty natomiast obrałaś już linię frontu... I to jest pogrywanie. Masz przemyślane swoje postępowanie i wpadłaś we własne sidła, bo ciągle o nim myślisz, zależy ci, rozkminiasz jakie on ma zamiary... A wiesz co powinnaś zrobić? Zająć się sobą, odpuścić i dać się poderwać innemu, lepiej rokującemu... Taka oto nieskomplikowana rada. Chyba, że lubisz te gierki i wcaaaale cię one nie męczą... W tym momencie i on i ty się zabawiacie. Każdy lubi co innego... 🖐️

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1233
może i te gierki sie wydaja dziecinne ,ale jak widać z facetami inaczej sie nie da ...

Gość Anonymus......
da sie co ty wiesz o zabijaniu?

o zabijaniu ???

Gość Anonymus......
no tak sie mowi powiem tak, jakby mi zalezało - a zależy od razu albo wcale - to takie gierki mnie tylko denerwują strata czasu

też nie lubie takich gierek ,ale kolejny raz sie przekonuje,ze faceci je chyba uwielbiaja... Zawsze jest podobny scenariusz: Ja traktuje znajomość na luzie , on sie coraz bardziej stara, ja sie zauraczam , on zaczyna olewac :P

a jak on zaczyna olewac to po pewnym czasie ja sie godze z tym ,zenic z tego nie bedzie , wtedy on po jakis czasie krotszym lub dluzszym sie odzywa ,albo zaczyna zabiegac. A to sa dorosli ,poważni z pozoru ludzie