Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

obraziłybyście się

Polecane posty

Gość makal

za taki tekst od byłego? spaliśmy w jednym łóżku podobno jak kumple jednak mój były rano zaczął swoje końskie zaloty jakieś głaskanie gilgotanie itd to miało prowadzić wiadomo do czego, nic się nie wydarzyło ponieważ niczego nie chciałam i nie dopuściłam ale wkurzyłam się i gdy byłam w pracy napisałam mu, że źle postępuje bo mamy zasady które łamie, odpisał mi ; '' cieszę się, że do niczego nie doszło był poranek i wtedy testosteron działa dlatego miał ochotę'' kurde zabrzmiało to tak jakby '' stał mi a, że miałem gdzie zamoczyć ....'' wkurzyłybyście się?

Gość makal
głupia akcja on przylazł..... miał spać oddzielnie a, że już późno było to tak sobie spaliśmy nie osądzajcie mnie ......może źle że spałam ale o tekst byście się obraziły? nie był waszym zdaniem chamski? ja go lubię i nie powiem, że czasem brakuje mi bliskości dlatego też sobie z nim spałam ale to co on wyczynia to jakaś masakra stwierdził, że przytuli się do mnie z dystansem .......czyli bez obejmowania masakra jakaś miało nic nie być to w połowie nocy się przytulał i spał a rano wypoczęty i gotowy chciał się miziać

Gość makal
fiku miku już raz spaliśmy i niczego nie było daliśmy radę. a wkurzył mnie bo zastrzega, że nie możemy razem spać ani się kochać.....a później tak wszystkim pokieruje, że musimy spać razem heheh wtedy spaliśmy tak bo w drugim pokoju palił a ja tak nie mogę bo ja nie palę, nie przygotował pościeli nic kompletnie tylko przyszedł do mnie gdzie ja już zasypiałam......

Gość makal
a ja fiku nie chciałam się kochać więc ne jest to takie oczywiste..... obraziłabyś się o uzasadnienie '''bo był ranek i testosteron działa i miałem ochotę''?

Gość makal
fiku mam, ale spotkaliśmy się u niego musiałam odebrać zdjęcia bardzo ważne bo były u niego na aparacie prosiłam, żeby wrzucił mi na ftp stwierdził ze lepiej na pena, więc wpadłam....twierdzi, że mnie nie kocha , nie chce być ze mną ale chce sie przyjaźnić zastrzegał zero seksu i spanie oddzielnie i co ....później w 3 seksundy odchodzi od tych ustaleń zresztą był niemiły dla mnie ....tak trochę na siłę celowo zdziwona byłam rano zobaczył zdjęcie na swoim ''ipodzie'' zdjęcie kolesia z kótrym się spotykałam i z nerwami a co to ....! a ja zostawiłam niechcący to otwarte zdjęcie.

Gość makal
fiku cieszę się, że ty taka mądra jesteś i zawsze mądrze postępujesz

Gość bo ponieważ
Boże, jaka ty dziewczyno jesteś naiwna...

Gość makal
setunia a ile Ty masz lat? bo ja dzieckiem nie jestem

niewazne ile ja mam to t sie zachowujesz jak niedojrzala dziewucha glupoty robisz a potem sie pytaz na forum czy sie obrazac

Gość makal
dlaczego w takich sytuacjach tylko kobieta robi głupoty on zachował się genialnie zapewne bo jest facetem tak? może jestem naiwna bo sądziłam, że możemy się kumplować nawet spać w jednym łózku i się nie kochać ze sobą wiem zapewne go podniecam, ale zawsze twierdził jak to umie panować nad sobą i ganił mnie za to że ja nie umiem....

Gość makal
setunia na podstawie czego twierdzisz, że niedojrzała? koleś jest w porządku? nie jest ze mną przychodzi do łózka w którym śpię później przytula się w trakcie snu z dystansem bez rąk to jest paranoja przysunąć się do kobiety nie obejmując jej to wtedy się nie liczy kto tu jest niedojrzały?

Gość makal
a dla mnie jest.bo ja nic od niego nie chcialam jedynie sie przytulic tak zwyczajnie po chuj przylazil

Gość makal
a jak do mnie o 23 trzeciej przylzał bo niby klucze w pracy od domu zostawil i nie mial gdzie spać to jest dojrzałe tak? powinnm durna go nie wpuszczac oczywiscie sie zlitowalaam

Gość makal
no jak do kolegi nie przytulałaś się tak?

Gość makal
wtedy miał fazę sprawdzania czy z kimś jestem bo widział , że mam go w dupie że inaczej już się zachowuje zaczął wtedy szopki odstawiać ze wspomnieniami, tona zaproszeń, na spacery, kawki, wódeczki itd ciagle pytania czy z kimś jestem fiku ja miałam go za faceta innego niż wszyscy, że nie wykorzystywalby by moich emocji

Gość makal
i on ciagle twierdzi ze chce sie przyjaznic spotksc na piwo wyjsc gdzies porozmawiac itd obecnie jest dla mnie niemily i twierdz ze sie czepiam a tak czepiam sie bo nie traktuje mnie dobrze