Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

obraziłybyście się

Polecane posty

Gość makal
zazdrosny? nie sądzę raczej pies ogrodnika sam nie weźmie drugiemu też nie da wtedy sie uaktywnił wielki kolega który ciagle sie interesował moją prywatnością

jedynie sie przytulic tak zwyczajnie wspolczuje Ci ze nie masz sie do kogo pzytulic tyo do eks bidulka ja juz wolalabym spac sama) zlosna jstes ide stad

Gość makal
setunia masz rację powinnam ale on mna manipulował widział ze emocje są we mnie i robił tak bym sadziła ze mozemy byc jeszcze razem a tak naprawde taki stan rzeczy najbardziej mu odpowiada setunia co cie tak to wkurza? czy ty nie masz moze takich problemów bo nigdy nikt cie nie chciał

Makal nie jeden mnie chcial! po postu wkurza mnie to ze kobie sa takie naiwne bo sama jesem kobieta i mi za Cibie wstyd:)

Gość makal
wstyd? chyba nikogo nie kochałas i nikt Tobą nie manipulował nawet nie strasz sie mnie zrozumiec

Gość makal
w końcu kutas to kutas !

Gość makal
o podszywa mam :) czemu wszyscy na tej kafeteria sa tacy niemili ? jada po wszystkich

chyba nikogo nie kochałas i nikt Tobą nie manipulował a Ty chyba nie bylas nigdy kochana , dlatego dajesz sie tak zmanipulowac:)