Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkowa mamam

wózek espiro atlantic proszę o opinie

Polecane posty

Gość wózkowa mamam

jak sie sprawdza zimą? jesteście zadowolone ze spacerówki i gondolki?? jakie wady??

wiesz jak czytałam o wózkach espiro to pisali, że atlantic źle się prowadzi i jest porażką ale dobrze by było aby wypowiedzieli się faktyczni użytkownicy. Ja póki co zdecydowałam się na espiro gtx

my mamy ten wózek i jest ok,spacerówka fajnie sie prowadzi tylko szkoda,że nie ma rączki przekładanej. Gondola też ok,synek sie urodził w styczniu to jeździł w niej do czerwca jakoś,potem spacerówka rozłożona na płasko.

Gość wózkowa mamma
czytałam te opinie i zdania jak zwykle są podzielone więc pytam jeszcze tutaj:)

oo własnie! też chciałabym się dowiedziec :) bo podoba mi się:) co do firmy Espiro to nie mam obaw bo mam po córci parasolkę Espiro Active - i spisuje się super, super wykonanie i w ogóle ale ciekawam bardzo jak ten Atlantic wypada :)

monia - a jak z wielkością gondolki? bo widziałam wózki z normalną i widziałam też z taką jakąś wąską i krótką gondolką, że obawiam się że moze byc ciasna dla malucha

meaa wiesz co hm jakaś wielgachna nie jest ale skoro mój wielkolud sie zmieścił :) zmierzyłabym Ci ją ale nie mam jej w domku. Dla mnie największą wadą jest ta nie przekładana rączka,i oglądam sie za inną spacerówką

a jaki duży się twój maluch urodził? co do nieprzekładanej rączki - poradzimy sobie ;) przy córce tez nie miałam. marudziła przez pare dni a potem się przyzwyczaiła, że mnie nie widzi ;)

ee no to spoko. córe urodziłam 3730 i 58cm, więc podobnie ;) myślę, że drugie będzie podobnych gabarytów to i do tej gondolki sie zmiesci :) no i wiosna będzie, więc tyle ubran, kombinezonów nie trzeba będzie. jeszcze jedno pytanie mam tylko: zeby go złozyc to trzeba zdjąć kółka? bo na jednym zdjęciu na allegro widziałam złozony ze zdjętymi kołami...

nie,my kółek nie ściągamy i do auta sie mieści,ale to może zależy jaki bagażnik masz w aucie.

bagażnik jest spory, więc i z kołami sie zmiesci tylko to allegro mnie skołowało ;) dzięki wielkie za pomoc!! :)

ale czytam ze zrozumieniem :D nie,nie trzeba ściągać kółek żeby go złożyć :D

nie ma za co:) życze szczęśliwego rozwiązania :) dobrze,że mi przypomniałaś,allegro,musze wózek właśnie wystawić :) dobranoc

Gość ale cyrk
ja mam ten wózek, i uważam że za jego cenę jest fantastyczny. Pół roku w gondoli, a teraz gdy dziecko ma 14 m-cy rozłożyłam go na spacerówkę i jest super. Prowadzi się najlepiej ze wszystkich wózków jakie widziałam. kupiłam na allegro za niecały tysiąc zł. do tego była torba, moskitiera, 2 folie p/deszczowe i polarowy gruby śpiworek. Spakowałam gondolę i czeka na drugie dziecko jak już się pojawi

Gość malolin
Ja polecam:) Woziłam w nim syna i córkę:) Córkę chyba do 8 mniesiąca bo była zima. Spacerówka mega wygodna, córa ja uwielbia.Musiałam sprzedać Quinny Freestyle bo w nim jeździć nie chciała.Tu nogi wywaliła na pałk i zadowolona.Czasem syna 4 letniego wkładam do tej spacerówki i jadą razem ( córa ma 14miesiący) Jednym słowem polecam. Jest spory ,ma szeroki rozstaw kół, oparcie na paski- dla mnie zaleta, duży kosz,kieszonaka w budzie.

Gość wozkowa mamamamam
no to mnie uspokoiłyście;) jeszcze raz dziękuję

Gość gośćjasss
Gondola - super ! Spacerówka - porażka ! Stelaż - nie mieści się do samochodu ! Koła - przednie latają jak wściekłe :( ! Zaletą jest wysokość gondoli na stelażu i bardzo wysokie ustawienie rączki 3/10