Gość jaaaaa25 Napisano Wrzesień 23, 2012 szkoła językowa w bydgoszczy, przeszłoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aux Ames Offensees 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaa25 Napisano Wrzesień 23, 2012 wielki elektronik, jesteś z Bydgoszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aux Ames Offensees 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek Napisano Marzec 13, 2019 Bez znaczenia w jakim mieście mieszkasz, zawsze warto jest się zapisać na kurs online. Nie musisz być na w szkole w wyznaczonych godzinach przez kogoś. Ja wybrałem Sharpling, wszystkie materiały dostaję od nich, konwersacje z informacją zwrotną, co trzeba poprawić. Najważniejsze jest to, że nie uczę się wtedy kiedy JA chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka363 1 Napisano Styczeń 8, 2022 Kursy online są bardzo wygodne jeśli chodzi o naukę. Nie brakuje takich teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach