Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H.............................

Mąż każe mi oddawać moja pensję jego rodzicom...moi rodzice nie dostają nic...

Polecane posty

Hej, dziwna sprawa. Niby wszystko było ok, wspieraliśmy jego rodziców - dawaliśmy im jakieś 500 zł miesięcznie i tyle samo moim rodzicom. ALE po slubie wszystko się zmieniło. Od ponad roku mąż żąda abym całą swoja pensję przelewała jego rodzicom. Dzięki temu - zarabiam ponad 3 tys na ręke- oni się rozbijaja po świecie, robia niekończące się remonty w swoim mieszkaniu a i czasami jego matka potrafi zrobić MI AWANTURE że za późno im zrobię przelew - niby pensja ma wpływac do 25 dnia miesiąca ale czasami się to zmienia. Moi rodzice są zbyt dumni aby powiedzieć że żyje im się tera źle a ja nie wiem sama co mam robić...niby nam w domu nie brakuje na nic ale wychodzi na to ze moja pensja idzie sobie "w diabły". Boje się rozmawiac z mężem bo on mnie oskarża o nienawiść do jego matki z którą swego czasu mialam na pienku i która doskonale potrafi go owinac wokol palca.

up

Gość a z jakiej racji ty im placisz
chyba nie masz takiego obowiazku, ani zadnego podpisanego kontraktu zeby tak bylo? twoja pensja wiec robisz co z nia chcesz rozumiem jesli byliby ubodzy, ze nie starczy im na zycie, ale co miesiac sponsorowac ich przyjemnosci? sorry ale Twoj maz to jakis polglowek przelej pieniadze swoim rodzicom :o a nie pazernym tesiom :o

Z tym że jeżeli nie wyślę jego rodzicom, to jego matka zrobi tak potworną awanturę że szkoda gadać.

Gość dcsdsdsas
eeeeeeeeeeee????????? :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość miszel fajfer
niech on przelewa swoją pensję swoim rodzicom nigdy nie dałabym tknąć mojej kasy, sama zarabiam, sama decyduję na co wydaję

Gość miszel fajfer
to niech robi awanturę a Ty nic nie mów, tylko uśmiechaj się jak będzie krzyczeć niech się wykrzyczy, a Ty na nią lej musisz być asertywna

Z tym że jeżeli ja nie przeleję a przeleje swoim, to mąż przeleje swoim i wtedy bez tych 3 tys będzie nam ciężko

ja pienicze :o jak tak w ogole mozna :o wes lepiej sie wyprowac do rodzicow, bedzie wam lepiej nic z tym pacanem i jego rodzicami :o

Łatwo mówić - WYPROWADŹ SIĘ. Dziecko w drodze a ja mam się rozwodzić...gdyby nie ta jedyna rysa to wszystko by było idealnie

Gość ej halo
ale z jakiego powodu oddajecie kase rodzicom ? tego nie kumam.

Gość miszel fajfer
Boże, kto Ci każe przelewać całą kasę?? świat nie jest czarno-biały. Nie masz możliwości przelania tylko całej wypłaty albo niczego, możesz przelać np. 500zł! Twój mąż też nie musi oddawać wszystkiego swoim rodzicom :o

w sumie to nawet Ci nie wspolczuje, glupia jestes ze od poczatku na cos takiego sie godzilas...

Ale on odda 3 TYS. BO TYLE SIE PRZYZWYCZAILI DOSTAWAC JEGO RODZICE! A ja swoim tez powinnam 3 wysłać po sprawiedliwości. Szczerze- nie wiem jak z tego impasy wyjść.

Gość yyttt
a co Ty mieszkasz u nich czy co?bo nierozumiem z jakiej racji masz przelewac im kase?

W ramach pomocy

Gość 3213123123
znowu kolejna durna prowokacja

Nie mieszkam u nich. Mąż chce abyśmy im pomagali.

Gość Mała czarna kawka 22
Wychodzi na to że mąż wziął cie za żone abys jego "RODZICOM"(czytaj pasożytom ) fundowała życie-bo jemu się odechciało :D no cóż wygląda na to że cie oszukał , wcale nie kocha i uprawia jawny sponsoring-w sumie to tak jak alfons :D ty zarabiasz a oni dostają :D -tylko dziwka ma coś dla siebie a ty? NIC. To juz nie wiem jak ktos taki sie nazywa.....:O:O

Gość miszel fajfer
po sprawiedliwości? chyba po głupocie :o wybacz ale jesteś głupiutka do granic możliwości. I mówię to jako osoba, która co jakiś czas pomaga rodzicom, bo matka nie ma pracy (50+) a ojciec ma 1500zł i czasem im nie wystarcza. Ale Ty nie pytaj, co robić bo i tak dasz sobą rządzić, głupia gąsko :o

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Na prawdę chce Ci się pracowac za darmo?

No nie tak za darmo - mąż mi zawsze pieniądze daje.

Gość wredniucha
aż nie wierzę, że tak głupie kobiety chodzą po świecie

Gość biedna jesteś
(sarkazm) dorosła osoba, dziecko w drodze- jak napisałaś i co później też będziesz dawać kaskę jak dziecko urodzi się?

Gość djkajaja
Autorko, jesteś GŁUPIA! Zwyczajnie durna... Przestań im przelewać pieniądze, a jeśli mąż się będzie awanturował, zastanów się nad sensem swojego małżeństwa z takim człowiekiem.

Ciekawi mnie jakie wasi mężczyźni mają przywary - jak napisałam to JEST JEDYNA mojego męża.

autorko my nie jesteśmy takie głupie żeby mieć facetów bo po co nam problemy :D ten twój cię nie szanuje, wykorzystuje i pewnie jeszcze zdradza tylko o tym nie wiesz - po prostu typowy facet