Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H.............................

Mąż każe mi oddawać moja pensję jego rodzicom...moi rodzice nie dostają nic...

Polecane posty

Gość gg26
A ja uważam że teściom pieniądze sie należą za to że wychowali męża.

Gość Ldldldldldl
Niech on te 3000 sam swoim rodzicom wysyła z tego co tobie daje, a Ty swoją pensję sobie zatrzymaj.

Gość Ldldldldldl
Ale jak się boisz że teściowa nożką tupnie, to siedź grzecznie pod miotłą i cierp.

Gość eh13
TO JEST CHORE!! wiesz co, ja nigdy bym się nie zgodziła na wykonanie rozkazu!! my wysyłamy pieniądze zarówno moim rodzicom, jak i rodzicom męża! w zależności od miesiąca, naszych możliwości, ich potrzeb itd! Gdyby ktokolwiek robił mi awanutrę, że kasa nie wpłynęła do 25 !! Smiechu warte !! a czy teraz pomagasz rodzicom, ? jakoś mam wrażenie, że NIE - bo wszystko teściowej oddałaś!

Gość kurcze ale niezły patent
Też chyba zacznę wymagać od męża żeby jego rodzice mi przelewali swoją wypłate na konto. Jak nie przeleją to zrobię im karczemną awanturę i wtedy na pewno przeleją. Już obmyślam jak wykorzystam te pieniądze. Może na początek na jakiś wyjazd zagraniczny będę mieć a potem nowe większe mieszkanko na kredyt. Teściowie będą spłacać.

Gość dvdvdrvr
zenujace prowo na ktore idioci sie nabrali, coz taki durny poolski narod, tylko wspolczuc debilizmu

Gość ale frajerka z autorki
ktos ci kaze przelewac ta kase? skoro masz ta pensje i jestes zabezpieczona finansowo to nikt ci nic nie zrobi wspomoz swoich rodzicow jesli chcesz czemu sie sluchasz meza-idioty? jestes jak ciele bez wlasnego zdania tylko krok od ubezwlasnowolnienia syndrom sztokholmski czy jak?

Gość TEŚCIOWA na szczęście
Już w takie pierdoly to ja nie wierzę! Ludzie nie wymyślajcie bzdur! Przecież to widać jaką masz fantazję! Ogarnij się i zajmij pracą a nie pisaniem idiotycznych postów!!!!!!!!!!

Gość Mężatka93
Zakładam tak samo jak już ktoś tu napisał. Mąż widocznie ma jakiś dług wobec rodziców i owszem może cię nosić na rękach bo to zdrowy układ ty kasę oddajesz cała a on ci wydziela ile uważa na ile zasłużysz czy wg własnych upodobań. Ale powinnaś myśleć nie o sobie skoro tak się już dałaś urobic w taki układ a o dziecku i nie ważne że to tatuś dziecka ważne by tatuś traktował matkę jak żonę a nie podwładną której nakazuje przelewać kasę , odeszlabym do rodziców bądź na najm i byłabym dumna że to co dziecku dam nie ważne ile ale ze ode mnie i moimi rękami zapracowane a nie że dalej będziesz tkwiła w tym chorym układzie a ten będzie wam wydzielał ile tobie na podpaskę a ile dziecku na lizaka i na koniec powie to ciesz się że ci daje

Gość Mężatka93
Najpierw się postaw i przestań przelewać potem pokaż że umiesz sama sobie poradzić i odejdź od niego a gdy zatęskni i obieca poprawę to ostatnią szansę mu daj ale z warunkiem już że to on ma tobie pensje przelewać i powiedz że to ostatnią szansa jeśli chce by jego dziecko miało ojca i albo decyduje się na twój warunek albo całkiem kończysz małżeństwo z nim .

Gość Mężatka93
Pamiętaj znaj swoją wartość i nie daj się zniszczyć życie należy do ciebie i to ty decydujesz jak żyjesz z kim i przede wszystkim bez jakiegokolwiek nakazu ! Wszystko możesz a nic nie musisz!