Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynki niechciane

Kto leci na blondynki? Mówi się,ża Arabowie, latynosi i Murzyni a jednak

Polecane posty

poznałam pewnego Araba...byłam z nim w relacjach przyjaznych, bo chodziłam z jego bratem, więc nie zarywał do mnie, gadaliśmy o laskach, pytałam czemu nie ma i jakoś wyszło jaki jest jego typ,powiedział że mógłby poznać jakąś moją koleżanke, że lubi dziewczyny o ciemnych, czarnych włosach i skórze bladej,akurat mam takie 2kolezanki, bardzo łądne i mają ogromne powodzenie u róznych facetów, potem poznałam murzyna, był bardzo chętny na spotkanie odmówiłam, potem spotkałam go z blondyną, mówię ; jednak wolisz blondynki' a on' blondynki nie odmawiają' a latynosi? mam dwoch kolegow portugalczykow i obaj maja dziewczyny brunetki

Gość Daguśka'
Nie pochlebiaj sobie :) żadna brunetka nie ma szans z równie ładną blondynką, nie odmawiają brunetki.

ja akurat jestem szatynką :) nigdy nie widziałam pięknej takie naprawdę pięknej blondynki, a szatynki i brunetki? no proszę np. Anna przybylska, Edyta Herbuś, Katarzyna Cichopek, Laura Samojłowicz, Adriana Lima, Weronika Rosati...a znajdz chociaż jedną ładną blondynkę? Blondynki wyglądają tak: Katarzyna Ankudowicz, Magdalena Schejbal,Anna Ilczuk

ja zauwazylam ze w Portugalii blondynki maja najwieksze wziecie.. pozatym teraz jest moda na odcien blond.. portugalki farbuja wlosy na ten odcien - chyba poczuly sie zagrozone :D a tuaj kilka ladnych blondynek : Laura Vandervoort, Kate Hudson, Hilary Duff, Emma Stone

Gość blondynki sa glupie
naprawde :o znam sporo naturalnych blondynek i napisze serio - jedna, max 2 sa w miare madre, inteligentne. reszta to albo tepe dziewuszki, albo po prostu glupie jak but. i kazda ma cos z glowa, nie zartuje. ja mysle, ze facet leci ogolnie na laske, ktora w calej okazalosci mu sie podoba. figura, TWARZ, fryzura tez. fakt, blondynki przykuwaja uwage, ale za zadne pieniadze nie przefarbowalabym sie na blond ;) i znam wiele atrakcyjnych dziewczat, ciemnowlosych :)

Gość blondynki sa glupie
bo to co laska ma w glowie rowniez liczy sie dla faceta, no chyba ze chodzi tylko o doopczenie, wtedy taka blondyna w sam raz :D

Gość hihihihugyfrddeswaw
owszem Emma Stone jest ladna, ale nie jest blondynka :D

emma Stone to naturalna blondynka - przynamniej tak slyszalam w programie o niej, a to ze farbuje wlosy na inny odcien to juz inna sprawa

Emma Stone to naturalna blondynka - przynamniej tak slyszalam w programie o niej, a to ze farbuje wlosy na inny odcien to juz inna sprawa blondynki sa glupie dla tych ludzi ktorzy zyja stereotypami, rzeczywistosc bywa inna

Gość kiuhgfdfghj
Gemma Ward jest blondynką, Angelina Jolie z natury też, Sasza Pivovarova, Kate Moss, nie mówcie że nie ma ładnych blondynek.

Gość blondynki sa glupie
nie zyje stereotypami, napisalam wyraznie - znam blondynki i na palcach jednej reki moge wymienic te nieglupie, to sa stereotypy wedlug Ciebie? nie napisalam przeciez, ze wszystkie, ale na podstawie wlasnych obserwacji moge stwierdzic, ze wiekszosc.

Gość hihihihugyfrddeswaw
kate moss jest akurat brzydka, tyle ze jest znana modelka...

ciekawe czy mowa o naturalnych blondynkach czy brunetkach farbowanych na blond bo z moich obserwacji te farbowane sa glupiutkie ;) osobiscie znam wiele blondynek ktore maja czym sie pochwalic ( tak, mowie o inteligencji ) sama uwazam ze nie jestem glupiutka

Gość wyższość ciemnowłosych
Ciekawe,że piłkarz (Portugalczyk) Cristiano Ronaldo, a nie jakiś otyły Felipe z przedmieścia ma kobietę ciemnowłosą :)

blondynki i tak beda zawsze bardziej porzadane ;) nic tu po mnie, zaraz zacznie sie najazd na mnie ;) Ciao :D

Gość blondynki sa glupie
widze ze babki musza sie oczywiscie poklocic, jak to kobiety :) :D ciemnowlose pisza na blondynki, blondynki na ciemnowlose. a to nie o to chodzi. ja pisalam o naturalnych blondynkach, co do farbowania - fakt, osoba fabrujaca sie na ten kolor nie wiem co moze miec w glowie :D :P

Gość blondynki sa glupie
widze ze babki musza sie oczywiscie poklocic, jak to kobiety :) :D ciemnowlose pisza na blondynki, blondynki na ciemnowlose. a to nie o to chodzi. ja pisalam o naturalnych blondynkach, co do farbowania - fakt, osoba fabrujaca sie na ten kolor nie wiem co moze miec w glowie :D :P

pozatym wage mozna zrzucic nad cialem popracowac, charakter zostaje juz na zawsze wiec skoro kreca Cie piekni palanci prosze bardzo ;) moj, ma szanse byc piekny na zewnatrz i wewntarz ;)

pozatym wage mozna zrzucic nad cialem popracowac, charakter zostaje juz na zawsze wiec skoro kreca Cie piekni palanci prosze bardzo ;) moj, ma szanse byc piekny na zewnatrz i wewntarz ;)

Gość szszatkaa
cichoo chlopak maravilhi ma ponoc olbrzyma takze wiecie :D

Gość hdskhgksdvjns
co za gówniany temat ale do ładnych blondynek należy Charlize Theron i Doutzen Kroes - takim to brunetki mogą czyścic buty:P Angelina Jolie z natury jest jasną szatynką... ładne blondynki to najczęściej słowianki.

Gość liczy sie ciasnota pochwy ;)
blondynka w krajach południa to coś jak u nas cygan albo arab, egzotyka, ciekawosc, u facet dochodzi chec kopulacji, ale na zwiazek pewnie nikt nby nie sie napalał. znam wielu facetow roznych narodowosci, szwedom podobaja sie laski o urodzie poludniowej, turczynki itp. ale na zwiazek malo ktory by chcial taka. brunetki o jasnej skorze znajda wielbicieli wszedzie ;) sam uwielbiam porcelanową urodę, nie znoszę za to czarnowłosych o spalonej skórze

Gość szszatkaa
nie wiem nie interesuje sie zbytnio Toba ;D