Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynki niechciane

Kto leci na blondynki? Mówi się,ża Arabowie, latynosi i Murzyni a jednak

Polecane posty

Gość gość
Ja tam zauważyłam że tak południowcy jak i nasi rodzimi panowie o ciemnych włosach wolą raczej szatynki i brunetki niż panie o włosach blond które nie ukrywajmy nie grzeszą urodą (np.mają duże brzydkie nosy,dziwne proporcje twarzy,duże końskie zęby) :-)

Gość gość
Prawda.Blondynki są statystycznie brzydsze i tylko czarnowłose dżentelmany z Italii czy Turcji mają na nie ciśnienie.Niemcy np.wolą szatynki tak jak Holendrzy.

Gość gość
Arabowie stają blondynkom do ryja

Gość gorska
O matko, kto co woli. Ja mam albo jasny brąz albo ciemny blond wiec powiedzmy ze nie mam głosu. Brunetki są bardziej wyraziste a blondynki bardziej delikatne. Ani te ani te nie są od siebie ładniejsze. A Arabowie wola blondynki bo u nich są rzadkością

Gość gość
żadna brunetka nie ma szans z równie ładną blondynką

Gość gość
Brunetki sa piekne bladynki tu jest problem bo naturalna dbajaca o siebie bladynka tez moze byc piekna ale farbowana z odrostami na glowie z solarium na buzi odraza. Jestem mezczyzna i piekne sa te kobiety ktora dbaja o siebie i sa naturalne ogolem mezczyzni uwielbiaja i kochaja wlosy.... jak i araby u nich kobieta musi miec zakryta glowe wlasnie z powodu wlosow tym bardziej jak sa piekne i dlugie.

Gość gość
Jessica Alba, Scarlet Johanson, w Polsce...Małgorzata Socha, Basia Kudrej-Szatan, Magda Mielcarz, Emilia Komarnicka, Magda Boczarska. Kto da więcej???:)

Gość gość
Natalia Oreiro, Penelope Cruz, Sandra Bullock, Cortney Cox, Miranda Kerr, Eva Mendes, Cindy Crawford, Jessica Alba w Pl Edyta Górniak, Agnieszka Włodarczyk, Anna Przybylska, Natasza Urbańska, Karolina Gorczyca, Julia Kamińska, Karolina Malinowska, Agnieszka Więdłocha, Kasia Glinka, Anna Mucha Te panie nawet gdy przefarbowały by się na blond nie wyglądałby już tak pięknie, niektóre z nich miały blond przez jakiś czas i w ciemnych włosach wyglądają o niebo lepiej

Gość gość
Akurat Więdłocha, Mucha, Glinka, Malinowska urodą nie grzeszą

Gość gość
Bez sensu blondynki maja duze nosy i konskie zeby brunetka tez moze tak wygladac kazda z nas ma inne rysy twarzy nie wiem dlaczego brunetki tak nie nawidza blondynek nie kolor wlosow swiadczy o tym czy kobieta jest ladna czy brzydka

Gość gość
na co komu blondyna która tapla się w g'ównie?Wypiertalaj do swoich murzynow i Arabów lepic chatki z gwna i jesc kupe wielblada