Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

ludzie biedni nie maja prawa do oceny innych

Polecane posty

witam, dawno mnie nie bylo bo wiecie interesy i takie rozne biznesowe sprawy, ale chce poruszyc temat biednych ludzi i ich zdania na temat innych. Czy w ogole oni maja prawo do wypowiedzi?! ja mysle ze nie bo i jakim prawem?! nie maja kasy to nic nie przezyli a jak nie przezyli ?!to jak moga miec zdanie

jakim orawem wypowiada sie osoba ktora nie ma kasy o bogactwie innych no jakim pytam jak sama nie ma nie wie jakie sa problemy i jak trudno dojsc do tak zamoznego statusu

a wy nie macie nic do powiedzenia no bo jak oewnie sama biedota no dobra to was bjedoto prosze o zdanie zawsze macie tak duzo do powiedzenia no to prosze jakim prawem

wg badan zdradzaja bogaci to nic nie mozecie powiedziec wg badan na wakacje jezdza tylko bogaci wg badan tylko bogaci maja rozrywki i moge tak wymiemuac w nieskonczonosc i co wy na to wszystko to fakty naukowe

Gość aaarwena
Fiel, to ty?

Gość bVcnsdkjd
Możesz już spierrdalać 🖐️

Jagienko :) w takim razie uważaj obok kogo sie ustawiasz bo nigdy nie wiesz czy w porównaniu z rozmówcą nie jesteś biedna :p

Ludzie biedni mają tym bardziej prawo do oceny innych, ponieważ oni właśnie przeżyli więcej niż ci, którzy mają pieniądze. Spróbuj utrzymywać siebie i całą rodzinę za najniższą krajową. POWODZENIA.

Gość blandeerrkla
Kochanienka, gdy się powołujesz na badania, to podaj źródło :) Ostatnie badania naukowe dowodzą, że Jagienki87 mają puch zamiast mózgów i co Ty na to :) ?

Gość blandeerrkla
A tak w ogóle, to nudne jest to Twoje życie, skoro dodatkowych emocji szukasz na kafeterii :D

Gość Jak ty piszesz? Co to jest
"biznaswoman"? Naucz sie porzadnie pisac a nie glupoty plesc jaka ustawiona jestes. Tez mi sie powodzi dobrze, ale mam szacunek do biednych ludzi - kwestia kultury, ktorej nie masz, w sumie to mi kolo dupy lata czyjas bieda i poglady. A tobie nie i to jest dziwne.. Jak z tym twoim majatkiem. Bogaci ludzie maja inne sprawy.

Klasyfikowanie ludzi ze względu na majątek to ciemnota i średniowiecze, kochana Jagienko! ;-)

Gość miss independent676
ooo...powtarzasz się...:P tu miss remizy...brakowało mi Ciebie ;P

hej miss remizy bylam na wskacjak biznesy prowadzilam itd literowki kazdemu sie zdarzaja ta co wy wiecie nawet sprawy sobie nie zdajecie z tego jak ja zyje a wasza zazdrosc malo mnie obchodzi w dupie byliscie gowno widzieliscie

Gość miss independent676
szczęściara...ja wydałam fortunę na wakacje już w kwietniu i teraz nic tylko praca, praca, praca...ale kasiora jest niezła tak że spox...oczywiście biednych ludzi absolutnie nie potępiam, chociaż gdyby nie zgadzali się robić za 5 zeta za godzinę to może wreszcie pensje by wzrosły w naszym burdel państwie

Czyli Kafeteria służy Ci, żeby się dowartościować? Marne masz rozrywki, skoro cały czas tu siedzisz. Często Cię tu widać ;].

Gość djkajaja
Zazdrość? Dziecko, o czym Ty mówisz? :) Przecież to TY masz jakiś problem, TY zakładasz żałosny wątek na kafeterii :)

niieee czesto nie prowadze tak dla siebie badania na biednychludziach tak dla rozrywki a co moge na glupoty czas poswiecac

Jagienka, akurat to nie do mnie, bo żyje i powodzi mi się całkiem dobrze, tylko nie obnoszę się z tym jak paw, bo uważam, że nie mam się czym chwalić. I przede wszystkim ludzi biednych nie uważam za gorszych.

tak zyje co sie dobrze pewnie jak przecietnemu kowalskiemu a co tam pozylbys tak jak ja i wiedzial bys o czym pisze