Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malefic

Czy podnieciłoby Was gdyby Wasz facet ..

Polecane posty

Gość malefic

... zrobił to z innym na Waszych oczach?

Gość malefic
ale do kogo? jaką konfigurację masz na myśli?;)

Gość wybaczam
w sensie ze moj facet i jeszcze jakis pedau? no way w zyciu by mnie to nie podniecilo a facet dostalby w pysk za swoje pedalskie zapędy i wiecej by mnie nie zobaczyl

Gość malefic
I nie byłabyś zazdrosna?

Gość wybaczam
zazdorsna o pedaua? ja bylabym zalamana w ogle jak ty to sobie wyobrazasz? ze wchodze a tu moj facet robi laske innemu? czy jak? czy juz sie posuneli dalej i on zapina go w pope bo nie wiem?

Gość malefic
Wybacz "wybaczam" ale pytanie było do nie aż tak zszokowanej nei nei;)

Gość dcsdsdsas
mnie by podniecilo :)

Gość wybaczam
co jest podniecajacego w widoku dwoch facetow uprawiajacych seks? no plissss napiszcie, nie jestem zszokowana raczej zniesmaczona:(

Gość malefic
nawiązuję do typowych męskich fantazji o 2 babkach na raz; i zastanawiam się jak jest w drugą stronę; czy babkę może kręcić 2 facetów na raz gdy jeden z nich to jej facet..?

Gość wybaczam
no dwoch facetow i ja spoko ale jak oni zajmuja sie mna a nie soba, nie chce patrzec na lizacych sie po jajach facetach:(

Byłabym zazdrosna jeżeli seks z tym drugim facetem przeważałby nad seksem ze mną lub w sytuacji kiedy nie byłabym dopuszczona do teggo układu :D No i oczywiście to musiałby być jakiś stały "przyjaciel" a nie co weekend jakiś nowy chłopaczek z klubu :P No i najlepiej żeby był młodszy od mojego ewentualnego faceta - gdyby go posuwał jakiś 50-latek mogłabym się poczuć zniesmaczona :D

Gość wybaczam
obydwoje mezczyzn? czy obydwaj? sorry takie moje zboczenie poprawnosci jezykowej

Gość wybaczam
nei_nei czyli ze do zakceptowania jest posuwanie twojego faceta przez innego tylko warunek musi byc mlodszy?

Gość wybaczam
gdybym swojemu facetowi zaproponowala taki uklad to po pierwsze powiedzialby ze zachowuje sie jak dzifka, bo ja jestem tylko jego i nie bedzie sie ze mna dzielil a jakbym jeszcze dodala ze ten drugi bedzie go w pope to znaja mojego faceta...ehh nawet sobie nie chce wyobrazac:(

Gość wybaczam
tzn nie bedzie sie mna dzieli a nie ze mna;) :)ze mna to on sie dzieli wszytskim:) nawet malymi czekoladkami dajac mi gryzka:)

Gość malefic
ok ale czy zdarzyło się Wam kiedykolwiek porozmawiać o tym z Waszymi facetami bądź jakoś zainicjować taką sytuację?

"nei_nei czyli ze do zakceptowania jest posuwanie twojego faceta przez innego tylko warunek musi byc mlodszy?" No pewnie. Zdecydowanie miłej patrzy się na młode ciało niż na starzejace się, nie? :D

Gość malefic
i w sumie widzę tu wątki: 1. sytuacja kiedy odkrywacie że Wasz facet odnajduje przyjemność w lizaniu fiuta innemu i 2. posuwanie przez dwóch facetów między którymi nie zachodzi specjalna interakcja. Która opcja jest bardziej ekscytująca? rozumiem że ta druga..?;)

Gość wybaczam
dla mnie tylko ta druga, nie znioslabym widoku mojego faceta na twarz ktorego jakis inny facet spuszcza sperme bleeeee

Musi zachodzić interakcja! Bez tego to nuda :P normalny seks, tyle że więcej :D

Gość malefic
Ale czy Wasi faceci wiedzą że kręciłoby Was coś takiego? "wybaczam" 2 opcja, a nei nei 1?;) Odpowiedzcie w końcu. Bałybyście się takiej rozmowy czy co?

Gość malefic
może obawiacie się że byłaby to transakcja wiązana; czyli pod warunkiem że potem on i 2 babki.?

Aktualnie to nie mam z kogo o to pytać, a mój były reagował trochę homofobicznie na ttakie tematy to nie było o czym dyskutować a w poprzednim to byłam tak zakochana, ze nie miałam się z nikim ochoty dzielić, zwłaszcza, ze mieszkaliśmy dość daaleko od siebie i seks nawet całkiem normalny był świętem :D A wcześniej to nie miałam takich pomysłów. (też przychylam się do teorii, ze pewne upodobania przychodzą z wiekiem :D )