Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
@ anitka_21 :) 24.09.2012] 17:31 "... moze dacxie jakies propozycje? ..." - nie "... kapista..." - ?? ---> ktoś bedzie strzelał? snowu.... ? :( a miało być tak pięknie....:(

czlowieku jak nie masz nic do ppowiedzenia na temat to po co sie udzielasz??? albo pisz chociaz zrozumiale bo nie ogarnima o co ci chodzi ;/

Gość czyli jednak matka cie przeko
-nała do przebaczeniu mu?

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
(pisze człowiek co pisze "bez sensu" :D ) "kszysz" na drogę! i ... ciasteczko... (mam gest! A co! ) no to - pa :)

Gość Ja też miałam cywilny i wesele
na 70 osób, wszystko, łącznie z restauracją załatwialiśmy 2 miesiące wcześniej ;) Suknie odebrałam dzień przed ślubem :D Obrączki jedynie mieliśmy wcześniej bo chcieliśmy takie jak sobie wymarzyliśmy i kosztowały niemało więc oszczędzaliśmy najpierw na obrączki :D a jako, że ślub co roku odkładaliśmy to stwierdziliśmy, że jak kupimy obrączki to w końcu dojdzie do ślubu :) Menu wybrałam gotowe, jakie oferowała restauracja, tylko kilka rzeczy zmieniliśmy. Ciasta, tort pieczone były również w tej restauracji, dla wygody żeby wszystko już było na miejscu. Alkohol kupowaliśmy sami, wódkę liczyliśmy 0,5 l na głowę, oprócz tego kupiliśmy kilka butelek wina a jeśli ktoś z gości chciał to mógł poprosić kelnera o piwo. Fryzurę robiła mi znajoma fryzjerka, makijaż kosmetyczka, makijaż wcześniej robiłam próbny. Poza tym mieliśmy jeszcze fotografa, przyjechał do urzędu i tam robił zdjęcia a po ślubie pojechaliśmy do studia też na kilka zdjęć. Polecam bo bardzo fajna pamiątka :) Oprócz tego znajomy miał kamerę więc nagrywał to co najważniejsze ;) Nic szczególnego więcej nie załatwialiśmy, restauracja to już wszystko gotowe i nie trzeba się niczym pzejmować. Bukiet zamawialam tydzień przed ślubem.

witam :D wlasnie wracam ze spotkania z kuchara ustalilysmy menu!!! i bedzie tak: - rosol z makaronem - ziemniaki, kluski slaskie, sos, 4 rodzaje miesa, kapusta, surowki - kawa i herbata - placki - zimna plyta (jakies weldiny, jajka salatki, rybki) - barszcz z krokietami - frytki i udka z kurczka - flaki co myslicie o tym? moge ewjszcze cos zmienic, dodac, albo odjac... poza tym dzwonilam do kilku fotografow i jeden mial wolny temrin jutro sie mam znim spotkac ustalic wszystko ciekawa jestem ile wezmie... ile u was kosztowal fotograf?

witam czy ktos to jeszcze sledzi? moglby ktos mi pomoc z tym menu albo chociaz napisac czy jest dobre czy zle? zaraz jade na spotkanie z fotografem troche sie stresuje i sie zastanawiam o co mam go pytac i ile to bedzie kosztowalo?? jakby ktos pomogl to bym byla wdzieczna

Gość wszystkomuszerobic
Autorko menu jest nawet w porządku ,chociaż nie chcę Cię urazić ale flaki na ostatnie danie weselne to według mnie porażka. Ja biorę ślub w styczniu kościelny Gości ma być ok.180 załatwione mamy: sale,orkiestrę,kamerzyste-fotografa,ciotkę do pieczenia ciasta, za tydzień do ksiedza idziemy.

dlaczego mowisz ze flaki to porazka na ostatnie danie??? to co powinnam dac towim zdaniem bo jeszcze moge zmienic, mi to kuchara zaproponowala i sie zgodzilam. a ty jakie masz menu? ja wlasnie wracam ze spotkania z fotografem :D powiedzial ze cena to 1200 za caly reportaz czyli zdjecia z przygotowac z koscila z sali i z pleneru... ale utargowalam na 1100 i sie zgodzil. mysliscie ze to duzo?? bo sama nie wiem, amam mi mowi ze duzo...

ehh rozmawialam znarzczonym i powiezial mi ze beznadziejne to menu wybralam i tez powiedzial ze flaki to jkas masakra ;/ juz nie wiem co robic czy go sluchac czy co bo niw em co innego wymyslic :(

ehh rozmawialam znarzczonym i powiezial mi ze beznadziejne to menu wybralam i tez powiedzial ze flaki to jkas masakra ;/ juz nie wiem co robic czy go sluchac czy co bo niw em co innego wymyslic :(

witam wszystkich podnosze temat bo musze napisac jak ida kolejne przygotowania hehe :D a wiec manu juz ustalone cal;kowicie beda jednak te flaki kuchara powiedziala ze najlepiej to schodzi a nie jakies wymysly ;/ mamy fotografa zaklepanego za 1100 mysle ze nie jest to duzo?? obraczki tez juz mamy kupione za 620zl myslicie ze to duzo??? prosze o odpowiedzi w poniedzialek jade ogladac suknie bylam juz w jednym salonie ale nic nie bylo fajnego garnitur juz mam co jeszcze musze miec???? psizcie :) z gory dzieki

Gość anitka, narzeczony
dalej cię tłucze? :D bo widzę, że nie tylko nie zrrezygnowałaś z przyszłości z damskim bokserem, ale jeszcze podniecasz się ślubem z nim jak nastolatka! :D

Gość anitka, narzeczony
TUTAJ TEMATY ANITKI: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5294110 --> JAK TO FACET MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM i pisze, że jest wolny :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5336344 -tutaj jak zdradza ją z koleżanką :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5343926 --> TU KOLEJNA ZDRADA, Z niejaką Pauliną :D były jeszcze topiki, jak to ją bił, ale pokasowała. Także tego... Już wiecie, kim jest Anitka, która w takim podnieceniu czeka na ślub :D

dziewczyny nie wiem o co wamc hodzi !!! pogodzilismy sie juz a co jest meidzy nami to chyba nasza sprawa nie musicie sie wtracac w nasze prywatne zycie i nasze sprawy nie? to jest topik o slubie a nie o problemach naszych ktore kiedys mielismy teraz jest wszystko ok

poza tym nie dodawalam zadych topikow ze mnie bil... tylko jeden topik byl o tym z emnie uUDERZYl raz tylko wiec nie wymyslaj sobie ok kimkolwiek jestes

a teraz o do slubu i prxzygotowan mam juz suknie kupipona wczoraj :D jest sliczna moim zdaniem w sam raz na selub cywuilny i wesele jutro jade kupowac buty ale nie bede miala welony tylko koka w ktorym beda kwiaty i tyler jakie buty polercacie????? na obcasie koturnie czy jakei?? wyskie czy niskie?? i czy musze kupic jakas specjlna buiezlizne czy w xzwyklcyh majtach oczywiscier takich elegantyszych mozna isc? i czy musza byc biale rajstopy?? i jeszcze musze kupic cos na wierzch bo bedzie zimno co polecacie? jakies futerko?

witam :) mam juz zakupione buty oraz takie kwatuszki ktore bede mialaq wpiete do koka :D buty na niwyskim obcasie ale bardzo lande ma m tez bielizne nie jakas specjalna ale taka ok i mam zakupione bolerko takie grubsze w sumie takie welaniane troche ale b eleganskie mam tez jua zmaowione fryzjerke w rpzyszl tygodniu ide na frzure slubna :D juz sie nie mgoe doczedkac powiem wam i w prszyszlym tygodniu tez jedziemy kupoac wodek i napoje i tu pytanie do was ile kupic wodki i napoii i jakie napoje ????????????? z gory dzieki za odp

Gość Asia czer.
O widzę że krowa planuje nadal ślub. Co czyli wybaczyłas swojemu puszczalskiemu To że cię notorycznie zdradzał i będzie miał dziecko? Ha ha ha. Spadaj stąd głupia sprzedajna świnio.

Gość domi nika
jesli to nie prowo........ to doradzę Ci w kilku kwestiach menu jest tragiczne - flaki to tłusta i cięzka potrawa - jako ostatnie danie to wybitnie słaby pomysł skoro na drugie danie maja byc ziemniaki to po co jeszcze kluski sląskie? co to za mięso ma byc do tego sosu? i po co aż 4 rodzaje na zaledwie 30 gości? kawa i herbata to tez jest jedno z dań? frytki są strasznie mało eleganckie - to takie fast-foodowe danie szczerze mówiąc to menu jest tak abstrakcyjne, że nie wierzę, żeby mogła je wymyslić jakakolwiek kucharka pytasz o buty i dodatki - pokaz suknię - jak ktokolwiek ma Ci doradzać?

Gość misseczka
a ja bym proponowala kebab jako danie glowne. z tego co czytalam, to cieszy sie u was niemalym powodzeniem ;)

Gość a to ciekawe;
wrzuć zdjęcie sukienki, właśnie!

Gość pewnie ja:)
tylko nie wiem w grudniu którego roku:P!

Gość yutuytuyt
to kolejne prowokacja niedorozwiniętej dziewuchy. nie wierzcie w nic co pisze, nie odpisujcie jej. jak ci głupia s z m a t o nie pasuje to forum to w y p i e r d a l a j na ślubne !!! to forum uczuciowe a nie weselne !!! W Y D U P C A J anitko wracaj na showup.tv bo tam masz swoją stałą kamerkę.

jakbyscie cyztacx nie umaiyl to but mam juz kuipien i bolerko takze wiec brakuje mi tylko jakeis dodatki kolczyki czy cos tam ale to mam jeszcze cza sna takie peirdoly