Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

Gość Mikołaj Plażą
Anita a jak tam twoj kochac i ta dziewczyna ktorewj zrobil dziecko? Ona tez bedzie na waszym slubie? No bo dziecko to jednak czlonek waszej rodziny czyz nie? A twoj chlopak w miedzy czasie znowu popukał jakas laske czy przez ten czas ostatniego tygodnia cie nie zdradził ? :D

Gość Asia czer.
Co tam anitko widzę sprzedałas się już do końca ha ha ha jaką ty głupia i pusta jesteś. Jak tam mamusie już dzisiaj dupczyl twoj kochas ? No właśnie paulinę zapraszacię na ślub bo przecież ona już jak rodzina. Wogóle skoro on traktuje cię jak gowno to mam nadzieję że jak gowno będziesz wyglądać tak?

Gość Asia czer.
Wogóle przeprosiłas swojego puszczalskiego za to że jesteś? Dałas mu zapakować w odbyt? MAMA ci pozwoliła ? Wogóle razem biznes założycie co będziesz jego alfonsem a on twoim

Gość Asia czer.
Wogóle przeprosiłas swojego puszczalskiego za to że jesteś? Dałas mu zapakować w odbyt? MAMA ci pozwoliła ? Wogóle razem biznes założycie co będziesz jego alfonsem a on twoim

Gość littera.nocet
Asia czer. jesteś tak sfrustrowana, aż żal czytać. To zakrawa na mobbing, takie bezustanne degradowanie kogoś. Pomyśl może nad tym, że słowa mają wagę i znaczenie, zanim kogoś poniżysz.

Gość Ajajaj kokojam
Myślę że anita sama poniżyła się będąc taka głupia panna jak jest.

Gość Asia czer.
Człowieczku radzę zainwestować w edukację i przeczytać w słowniku co znaczy i czego dotyczy mobbing. Jeżeli już używa się pewnego rodzaju określeń inteligencja mówi aby znać ich znaczenie. Do tego nie mieszaj życia normalnego z kafeteria bo żal to się ciebie czyta, do tego pusta osoba imieniem anita prosi o opinię na temat swojej męskiej prostytutki więc ma .

Gość littera.nocet
a ja radzę zainwestować w cokolwiek, jeśli nie rozumiesz porównań na zasadzie podobieństwa. Twój argument mnie śmieszy: wirtualna forma kontaktu usprawiedliwia brak liczenia się z drugim człowiekiem? Otóż zaskoczę Ciebie i Twoją inteligencję, co do której masz tak wysokie mniemanie - normy etyczne i kultura osobista wymagają szacunku dla innych w każdym środowisku interakcji. Pomiatać kimś, kto najwyraźniej nie umie się bronić, to obrzydliwość. Wszędzie

Gość sjjjjjjjjopiq
dobrze jej powiedzialas bo ta dziewczyna (asia) za duzo sobie juz pozwala. Ma sie za niewiadomo co a tak naprawde jest nic niewarta. Umie tylko ponizac, i zero szacunku do kogokolwiek!!!!

witam zakupilismy juz wodke i napoje ylko proze napiszcie czy to starczy czy z amalo?? na 30 osob kupilismy 45 politrowych wodek krupnik 5 butelek wina i 5 szamapana na wejscie 18 litrowych coca-coli 6 butelek litrowych sprita i 6 fanty 20 litrowych sokow pomaranczowych 10 litrowych sokow jablikowcyh 10 litrowych wody niegazowanej i 1 wody gazowanej myslicie ze starczy czy cos dokupic do tego jeszcze?????? z gory dzieki za pomocne odpowiedzi :)

Gość domi nika
anitka, a to wesele macie całonocne ?

Gość domi nika
pytam, bo od tego zalezy ilośc napojów tylko 1 l wody gazowanej? wg mnie to dośc mało tych napojów (wódki i wina starczy na bank)

napisalam ze 10 litrow wody zgazowanej bo mi sie pomylilo tzn zle napisalam :P tzn mamy 10 l gazowaneji 10 niegazowanej to co dokupic twoim zdaiem??

Gość domi nika
a powiedz jeszcze - sami dorosli bedą czy dzieci tez? a jesli tak to w jakiej proporcji?

Gość domi nika
wg mnie tej wody mogłoby być więcej

a mi sie wlansie wydajez e ue pije sie z aduzo wody na weselu... ja np nigdy na zadnym wesleu nie pilam wody i wiem ze zawsdze znajomym zostawala woda potem...

Gość domi nika
a mi po weselu została amasa napojów gazowanych , a soki i woda poszły w 90% - dlatego piszę Ci z własnego doswiadczenia tylko u mnie woda była w dzbankach z mięta i cytryną

to dobry pomyslz ta woda w dzbankach w sumie to tanie i dobre dzieki za pojysl moze tez tak zrobie to dkupie tej wody jeszcze :D a masz jeszcze jakies inne rady co do wesela?? bo ja ejszcz enia mam zadnych ciast ani totu zalatwionego jakie ty mialas?? i jaki tort??

Gość nie czytalam calosci
zima jest piekna bajkowa sceneria na slub jak bedzie sanieg padal a jak nie to i tez ladnie ps moge sie wtracic daruj frytki to na balange moze byc ale nie na slub

bo frytki to takie domowe sa ... albo z makfaka itp :)kurcze bardziej spotykam sie z kuleczkami ziemniaczanymi na weselach

i moze zamiast flakow nie wszyscy jedza albo pol na pol jakies mieso w sosie strogonow np ale to pod moje menu :) bo ja flakow nie jem i zostaje mi ciasto jak wszyscy palaszuja flaki chyba ze cos tam z poprzedniego zostalo to dostakje z litosci:D

Gość littera.nocet
dużo masz tych napojów jak na 30 osób. Ponad dwa litry na głowę, plus alkohol... starczy z dużym zapasem. Pytanie tylko, dlaczego wychodzisz za takiego dupka. Naprawdę masz większe zmartwienia niż ilość wody gazowanej. Zrozum to;/

jak twoi goscie zjedza to dawaj flaki nie przejmuj sie :)