Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

Gość llllllllllkhhhhhh b
ciekawe jak szybko po ślubie cię zdradzi. Nie no, powodzenia :D

Gość domi nika
jesli chodzi o tort to nie zamiawiaj za dużego ogólnie liczy sie 20 dag na głowę a itak Ci gwarantuję, że zostanie Ci tego tortu co najmniej 1/3, bo nie każdy go je ciasta miałam w cenie za talerzyk, ale mało kto je jadł i ciasta zostało bardzo duzo frytki kojarzą się z fast foodem a wesele to co innego niz wypad na hamburgera - lepsze juz bedą zwykłe ziemniaki albo może jakieś fajne puree. Flaki powinnaś zrobić pół na pół z czymś - u mnie były tradycyjnie - flaki albo rosół i to był dobry wybór

ale rosol bede miala na obiad... wiec nie bardzo a powied zmi jakie miala te ciasta i ike?? nie wiesz dokladnie? bo ja nie wiem ile i jakie zamawiam bo ja nie jem za bardzo plackow zadnych...

Gość Świąteczna pralinka z warszawy
Część anita co u ciebie jak tam twój kochany już cię zdradził ? Matkę jego dziecka zapraszasz ?

Gość domi nika
jeśli chodzi o ciasta to u mnie było 5 rodzajów - ale co do ilości to nie mam pojęcia - wszytsko to organizowała włascicielka sali

Gość tamta;:
dominika, jak duże było Twoje wesele i ile to mniej więcej kosztowało?

wiec co do przygotowac to mamy zamowione placki u pani ktora pieze a mianwicie 4 blachy myslicie ze to starczyc? do tergomamy tort zamowiony w cukiernki tort 3,5 kg... powiedzcie starcxzy czy mam domoiwic jeszcze jedna blache ciasta na wszelki wypadek? a ciasta beda takie sernik makowiec murzynek oraz jakis z galaretka... co tym myslicie?? z gory dzieki za odp :D

i mam jeszcze pytanie co dowoocow bo kuchara mi poweidziala ze dobrze by bylo jakies owoce zkupic i postawic na stole co o tym myslicie i jakie owoce dawac i ile?? z gory dzieki

Gość czyta.i
oczom nie wierzy. Bierzesz slub z facetem, który ma dziecko z inną???

Gość domi nika
z owoców proponuję winogrona, anansa, mandarynki - cos co się łatwo je i nie wymaga obierania i nie jest brudzące tortu spokojnie Ci wystarczy - ciasta też - nie domawiaj więcej

Gość domi nika
fajnym pomysłem jest tez kupienie cukierków - ida nawet lepiej niż ciasto

dzieki dominika wlasie jade jutro do urtowni popatrzec jakie maja ceny tych owocow;p a myslisze ile tego kupic?? i tych cukierkow ile?? tez dobry pomysl

witam bylam dzisiaj zamowiac wiazenke na wesele i sie przerazilam kjestem w szoku jaki duzy wybor kwiatow masakra chyba z godzine siedzialam u kwiaciarki... aceny to w olge mnie powalily na kolana no ale slub raz w zyciu jest... wiec mam zamowiony bukiet z bialych lilii i rozowych roz za 190zl w glowie sie nie misci ze to tyle kasy ;/ ;/ ;/ a wy ile dalysci za swoje bukiety? z ory dzieki z aodp jesli o czyms zapomnialam to napiszcie :P zostalo niewiele czasu zaczynam sie coraz bardziej stresowac

Gość bsslsbd
ty kretynko... kazdy ma w dupie Twoje posty I Twoj slub

Gość c.h.wileczkę
a wiązanki nie kupuje przypadkiem pan młody?

Gość Marta Ulek
głupia bambaryło - jest taki zwyczaj że to młody płaci za wiązanke panny młodej a nie ze wybiera ci kwiaty jakie masz miec w bukiecie. Na zone to ty sie nie nadajesz ciemnoto

Gość ona jest glupia
facet ja zdradza i ma w dupie, ale co tam, najwazniejsze to miec slub przeciez to priorytet jebnietych polek

poza tym on wcale mnie nie zfradza zdayzlo mu sie kiedya ale to przeszlosc czy wam tak trudnto zrozumiec?? jes tjuz ok miedyz nami a nawt lepiej

Gość Asia czer
Cześć idiotko:) jak tam paulinę zapraszasz? Wkońcu to matka dziecka twojego narzeczonego więc czemu kłamiesz że nie ma żadnego dziecka idiotko?

Gość niezly cyrk
"nie klamie nie ma zadnego dziecka chyba dopiero w ciazy jest" :D:D:D a ta dalej sie kompromituje

Gość wiesiek z Krasina
ty jestes taka ciemna ze juz z tej ciemnoty nie widzisz jak bardzo sie kompromitujesz :D zal mi ciebie kretynko