Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Węgierka12

Jak zagadać do faceta...

Polecane posty

od pewnego czasu podoba mi się pewien facet, bardzo chciałabym go poznać, ale przeszkodą jest moja chorobliwa nieśmiałość:( Zwrocilam na niego uwagę, bo czesto spotykałam go w osiedlowym sklepie. Zauwazylam, że zawsze pojawia się o tej samej porze, po jakims czasie dowiedziałam się jak ma na imie i ile ma lat oraz, że ten sklep nalezy do jego rodzicow i on tez tam pracuje. Bywam wiec w tym sklepie w godzinach, w ktorych i on zazwyczaj tam jest i na tym sie konczy moja odwaga. Wymysliam sobie, ze bede po prostu sie do niego usmiechac i zobacze , co z tego wyniknie. Ale nawet to sie nie udaje, bo on zwykle jest bardzo zajety ustawianiem czegos i nie zwraca uwagi na nic po za tym. Z tego, co zaobserwowałam jest miły i uprzejmy dla klientow , ale kiedy pare razy juz myslalam, ze uda mi sie do niego usmiechnac on zawsze spuszczał wzrok i szedł w swoja strone. Nie wiem jak mam zwrocic jego uwagę jakos subtelnie tak, zeby zaczął mnie kojarzyć, bo nie znam niestety nikogo kto by go znał i nas zapoznał. Moglabym sobie odpuscic, ale chcialabym choc raz w zyciu pokonac niesmialosc. Cos mi mowi, ze moze i on jest niesmialy i dlatego udaje obojetnego na wszystko, bo i ja tak czesto robie, by zatuszowac swoja niesmialosc. CO ROBIC? Boje sie, zeby on nie pomyslal, ze go przesladuje w tym sklepie, a ja po prostu lubię na niego patrzeć:( Moze ktos z was mial podobny przypadek?

na poczatek spytaj go o cokolwiek gdzie to mozesz znalezc w sklepie,jak ci pokaze to slicznie sie usmiechnij i podziekuj mowiac cos w tym stylu bardzo panu dziekuje za pomoc, taka tu mila obsluga ze napewno bede tu robic zakupy czesciej... wtedy na pewno cie zapamieta, moze nastepnym razem to on sie do ciebie usmiechnie