Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z dżemem wiśniowym

MĄŻ ZA CHOLERE NIE CHCE ZGODZIC SIE NA IMIE DLA CÓRKI

Polecane posty

Gość kanapka z dżemem wiśniowym

Witam kochane, mój mąż nie chcę zgodzić się na imię, które wymyśliłam naszej niuni. Chodzi o imię Nadia, ja uwarzam że jest śliczne i słodkie a mojemu mężowi się nie poodba, mówi nie i już, twierdzi że kojarzy mu się to z panią lekkich obyczajów ....... SMutno mi bo zawsze marzyłam o takim imieniu dla naszej córeczki. Jak go przekonać????

Gość njgkjmfgfd
Twój mąż ma rację, Nadia to brzmi jak ruska dziwa, zresztą po twoich błędach wnioskuję że masz niepełne podstawowe.... więc ta Nadia by tu pasowała.

Gość jenk
wstrzymaj się z porodem aż się facet zgodzi :-)

Gość zgadzam się z Twoim
mężem- kiepskie imię, pomyśl nad jakimś innym

Gość Groopoon
A mnie kojarzy się z Nadieżdą Krupską - kochanką Lenina!

Gość nazwij ja........
Niunia. Hahahahahahahahaha!!!!

Gość kasia kasia kasiaa
to wymyślcie takie aby obojgu wam się podobało. notabene nadja paskudne dla mnie

Gość Blanka_krk
a może Pindessa?

Gość NKDNGFDSGFG
Nadia? a może Jessica albo Vanessa? typowe dla patologii, dobrze że jeszcze twoj maż coś mysli bo ty to juz chyba dawno straciłas kontakt z rzeczywistościa...

Gość a chooj
Dajcie coś wymyślnego, np: Tradycja, Owacja, Aborcja. Jest tyle dziwnych imion.

Gość vnnnkkkxkxkkkkx
Nadia? o fu! obrzydliwe. Ostatnio moja koleżanka tak córkę nazwała i taka meega dumna do mnie mówi: "Ma na imię NADIA". a ja do niej: "ojej jakie śliczne imię jej nadałaś". a w duchu sobie myślałam że obrzydliwe, ale chciałam koleżance przyjemność zrobić, tym bardziej że stała taka napuszona i dumna ze swojej Nadusi.

Gość ołenka989822
do pani ugory: haha, ja tez zawsze wszystkim mówie że ładne imie nadali dziecku, mimo ze nie zawsze mi się poodba. a imię nadia faktycznie okropne....

Uwazam ze obydwojgu rodzicom musi sie imie podobac. Skoro imie ktore wybralas zupelnie nie podoba sie Twojemu mezowi to musicie wspolnie wybrac jakies inne. Mialam tak samo z imieniem dla syna, mezowi sie nie podobala moja propozycja i w koncu razem wybralismy inne

Gość 094023
obrzydliwe,jak ktos napisal ruska d.....fuj

Gość Ggbj
A mnie sie podoba!!! Patologia??? No jesteście chorzy córka polskiego boksera ktorego imienia nie pamietam tez ma córkę nadie Moja córka tez tak bedzie miała na imię!!!!! Patologia hahahahahaha dobre Matki Polki a tak sie odzywać dziwka? No ludzie!!!! Ja mam w dupie opinie innych i napewno moja córka bedzie tak miała na imię

Gość Nie słuchaj ich
dziewczyno, to jest piękne imię. Nazwałam tak moją córkę i nie żałuję. Moja decyzja była taka, ponieważ miałam w rodzinie osobę która miała takie imię. Była bardzo dobrą osobą i nie żadną dziwką!!! Niektórzy są chorzy na głowę!! Jednak jeśli Twój mąż się nie zgadza to inna sprawa, powinniście razem wybierać imię.. Chyba że jakimś cudem się zgodzi:) Moja następna córka będzie miała na imię Amielia. Kocham te dwa imiona:)

Gość ijhfdjjkkk
no jak bokser to się nie dziwię że dał Nadia, oni mają zazwyczaj niepełne podstawowe, a Ty tez pewnie wyższej szkoły nie skończyłas, daje reke ze tak wlasnie jest.... choc tu pewnie zaprzeczysz. Jeszcze się nie zdazyło zeby imie Nadia podobalo sie komus normalnemu.

Gość ijhfdjjkkk
Amelia? przecież to choroba jest, oznacza dziecko bez konczyn. a poza tym co druga dziewczynka tak sie nazywa.

Gość Nie słuchaj ich
Do vnnnkkkxkxkkkkx jesteś wredna, fałszywa i to ty jesteś napuszona! Jak będziesz miała swoje dziecko to założę się że znajdą się ludzie którym nie będzie się podobało imię Twojego dziecka!

Gość zaczarowany olowek10000
chore jestescie :o pewnie wszystkie doktoraty pokonczone, ale nie potrafia kultralnie i bez wyzwisk sie wypowiadac :o i ulubione wasze slowo "patologia"...szkoda, ze nie znacie jego znaczenia...

Gość isabelle53736837393
co jak co, ale mi imię Nadia też się nie podoba i kojarzy dość jednoznacznie....

Gość niedlapsakielbasa
Autorka nie pyta sie was czy wam sie to imie podoba a wy madrosci swoje wypisujecie i psy wieszacie na niej...co was to obchodzi jakie imie da swojemu dziecku?to jej dziecko a wam guzik do tego! same ''madralinskie''sie znalazly...

Gość chłopzwawki928292
A ja jestem facetem i tez sie wypowiem!! nie podoba mi sie to imie i tez bym go nie dal mojej corce. tak ze we mnie sojusznika nie znajdziesz.

Gość isabelle53736837393
może i się nie pyta, ale sama widzisz jak wielu osobom się to imię nie podoba, tym samym chcemy autorce odradzić nadanie imienia Nadia. Ty bys chciala zeby twoja corka kojarzyla sie z prostytutką???? bo chyba nie!

Gość Nie słuchaj ich
Do ijhfdjjkkk - kolejna nastolatka która krytykuje ludzi a sama pewnie boi się swojego zdania. Nie jestem patologią, przeciwnie, ale zastanawiam się czy Ty przypadkiem w niej nie siedzisz, jak już imiona ludzi kojarzysz z patologią, no to niestety może być to bliski Twój problem. Nie ma imienia które kojarzy mi się z jakimkolwiek niedostosowaniem społecznym, każde imię może znaleźć się w takiej rodzinie.

Gość Nie słuchaj ich
Gdzie wy tyle prostytutek poznajecie że to jej głównie ich imię:) Mój znajomy poznał prostytutkę to miała Iza na imię, no i co? Idioci!!!!!

Gość niedlapsakielbasa
Kurcze sama jestem w ciazy i dam napewno dziecku imie ,ktorym wszystkim sie podobac nie bedzie,mnie moze nie podoabac sie imie jakie ktos inny dal swojemu dziecku,no i co z tego? Kolezanka ma corke Nadia,koledze teraz sie corka Nadia urodzila i jakos nikomu nie skojarzylo sie to imie z prostytutka,ile wy macie jadu w sobie,rany.... Ja nie szukam sojusznikow kolego z wawy czy skads tam..poprostu spuscie troche z tonu bo normalnie to wy powinniescie sie wstydzic....prawda jest taka ze nawet jakby autorka dal na imie Eustacha to wam guzik do tego