Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z dżemem wiśniowym

MĄŻ ZA CHOLERE NIE CHCE ZGODZIC SIE NA IMIE DLA CÓRKI

Polecane posty

Gość dziwnie ze znana
Pierwsze slysze o takim kims jak Nadia Comaneci,dziwne ze inni ją znają Nadia to imie dla rozpieszczonych dziewczynek,lolitek

Gość natmik
brzydkie imie ale moze sie komus podobac. z mezem musisz isc na kompromis imie musi podobac sie wam obojgu:)

Gość Nadia jest imieniem
Cóż, Nadia Comaneci to akurat była światowej sławy gimnastyczka, zdobywczyni medali olimpijskich, zjawisko w tym sporcie. To jest Rumunka, bodajże. I nie, nie była to prostytutka ;)

Gość Nadia Comaneci
Rumunka.A najlepszy ten argument-"pierwszy raz slysze-jak moze byc znana"-pobija chyba te o prostytutkach nadiach...buuuuuuu

Gość ja tez nie znam jej
szczerze,nie jestem jakas uposledzona ale tez nie slyszalam o takiej gimnstyczce jak Nadia Comaneci,ogladam olimpiady od kilku dobrych lat i jej nie pamietam

Gość up...
to nie jest kwestia "uposledzenia"tylko tego,ze nie wszystko musimy wiedziec..A teraz nawet encyklopedii nie trzeba otwierac-wystarczy internet....

Gość to powiedz tak hihi
nadia albo imię jego mamy hehehe zartuje wybierzcie razem inne a nadia na drugie

Gość jhbfcjnhdsfjkds
NO I TYM SPOSOBEM SIĘ WYDAŁO ŻE PISZECIE POD DWOMA NICKAMI, NP UZYTKOWNICZKA KTORA PISZE POD "NATKAA", WYLOGOWALA SIE I TEN SAM POST NAPISALA POD NICKIEM "NIE SLUCHAJ ICH". CZYLI SA TU DWIE ZWOLENNICZKI IMIENIA "NADIA" I PISZA POD WIELOMA NICKAMI ZEBY SOBIE PODNIESC MNIEMANIE. imie nadia jest szpetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cscssd
moja corka ma na imie Nadia i moj partner to imie wybral. Ja uwazam, ze jest sliczne.

Gość 8e98ue9i
"Najlepeij Zosia, Marysia albo Ryszarda jak kotlet mielony i sledzik do wódki czyli jak za komuny nic sie nie zmieniło. Zawistne baby" SKORO ZOSIA ALBO MARYSIA KOJARZA CI SIE ZE SLEDZIKIEM DO WODKI TO JA NIE MAM PYTAN I JUZ WIDZE TWOJ POZIOM INTELEKTUALNY. PEWNIE GIMNAZJUM TO MAX CO SKONCZYLAS. A DRUGIEMU DZIECKU JAK DASZ NA IMIE? PEWNIE JAK CORKA TO JESSICA A JAK SYN TO DŻASTIN.....

Gość koleżanko wyżej
"SKORO ZOSIA ALBO MARYSIA KOJARZA CI SIE ZE SLEDZIKIEM DO WODKI TO JA NIE MAM PYTAN I JUZ WIDZE TWOJ POZIOM INTELEKTUALNY" a ja widzę twoj poziom intelektualny po kompletnym braku ROZUMIENIA TEKSTU!! :D ty do gimnazjum pewnie nie dotarłaś... zrozum miernoto co autorka miała na myśli pisząc: "Najlepeij Zosia, Marysia albo Ryszarda jak kotlet mielony i sledzik do wódki czyli jak za komuny nic sie nie zmieniło." otóz autorka wcale nie kojarzy Zosi czy Marysi z kotletem czy śledzikiem... tylko z faktem, iż tak jak od dawien dawna Polacy zajadają się śledzikiem do wódki a nie sushi do wódki czy pieczony łosoś z czosnkiem do wódki. tak jak lubią kotleta mielonego zamiast rostbef w sosie borowikowym :D tak i w temacie imion najlepiej żeby nic się nie zmieniło i dalej były same Zosie i Marysie kapish?? czy wytłumaczyć bardziej łopatologicznie?

Gość nadiezda hahahhaa
co jak co ale Nadia to rzeczywiście mało wyjsciowe imie.... wspolczuc dziecku.

Gość współczuć to wam...
wąskich horyzontów myslowych a tym, którzy nie wiedzą kim jest legendarna Nadia Comaneci to już w ogóle... porażka...

Gość king sajszzzz
Nadia Comaneci - rumuńska gimnastyczka, bardzo utalentowana, zdobywczyni wielu medali na olimpiadach, mistrzostwach etc. dziekuje za uwagę ;)

Gość a teraz pomyslcie
dziewczyny, które tak tutaj rzucają patologią na prawo i lewo patologią jest dla was nadanie dziecku jakiegoś imienia natomiast całkiem normalne jest dla was obrzucanie innych błotem i używanie wulgaryzmów... daje to do myślenia :D

Gość jestem zosia
Nie rozumiem was baby - w czym taka nadia jest gorsza od wszechobecnych teraz marysiek, zosiek i basiek - bo to takie ,,piękne'' staropolskie imiona i taka na nie wielka moda... Sama mam imię staropolskie i nie uwazam się za lepszą niz gdybym byla julką, oliwką, vanessą czy jessicą. Nadia to taki sam maly bachor jak marysia i zadne imiona tego nie zmienią. I marysia tez moze zostac w przyszlosci galerianką, tak samo jak basia i vanessa bez wzgledu na to, czy pochodzą z patologii,czy z ubozszego domu, czy z przecietnego czy tez z ,,dobrego domu'' gdzie oboje rodzicow jest lekarzami czy prawnikami

Gość king sajszzzz
pisałam już na innym topiku o języku rynsztokowym forumowiczów :O nie jest dla mnie patologią i nie świadczy o niej imię jakie nadamy dziecku, tylko poziom jaki reprezentują sobą rodzice!!! po topiku widać, że zdecydowana większość, która wypowiada sie o imieniu Nadia - że tak daje patlogia i do tego stek epitetów w poście, to patologią dla mnie jest osoba pisząca takim zasobem wulgarnych słów:O klase można pokazać również na forum, to świadczy o człowieku przecież. Wiele rzeczy mozna przekazać w cywilizowany sposób bo to świadczy o niczym innym jak o inteligencji i mądrości człowieka - również anonimowo.

Gość kromka chleba jejjee
mnie się też imię Nadia nie poodba i kojarzy jednoznacznie. swojej córce bym tak nie dała.

Gość jestem zosia
i jeszcze dodam, ze z prostytucją w polsce duzo bardziej kojarzy się jola mariolka albo wioletka niż jakaś tam nadia

jhbfcjnhdsfjkds - jakbyś mogła zauważyć to pod nickiem "Natkaaa" jest tylko jedna wypowiedz ta sama co pod nickiem "nie słuchaj ich" wiec nie piszę pod wieloma nickami. Zastanawiam się dlaczego jesteś aż taka krytyczna? Miałaś poważny problem w domu? Rodzince nie szanowali Twojego gustu? Nie miałaś prawa powiedzieć i mieć to co w głębi serca Tobie się podobało? Byłaś zastraszana? Może powinnaś zgłosić się do psychologa? Tak mnie zastanawia zachowanie ludzi którzy krytykują czyjeś gusty, jak w ogóle tak można? Jestem pewna że znajdą się ludzie którzy będą uważali że Twoje imię jest szpetne, bez względu jakie ono jest, ponieważ tak jest z każdym jednym imieniem, ale nie oznacza to że od razu trzeba swoje niemiłe opinie wystawiać. Pamiętaj: O gustach się nie rozmawia! Autorka zadała inne pytanie a nie czy Ci się to imię podoba, tak jak napisała wcześniej to nie interesuje ją to.

Gość king sajszzzz
Nadia - ok, zagraniczne imię, ale nie świadczy o ułomności ludzi, którze je dają, jest tylko zagraniczne, ale ładnie brzmiące. Dziwne to dać dziecku na imie Aple :P Przesadzacie i tyle. Panie lekkich obyczajów jakimi kojarzy wam się Nadia, maja też na imie Maryśki i Julie, Oliwie, Anie itd.

Gość tirowiec hehehe
nadia, tatiana - tak maja na imie sasiadki ze wschodu ktore stoja na kazdej autostradzie w polsce.

Gość do tirowca hehehe
"nadia, tatiana - tak maja na imie sasiadki ze wschodu ktore stoja na kazdej autostradzie w polsce." gratuluję miejsca zamieszkania... na lewo prostytutki, sąsiad z prawej to alfons... :D

Gość Dałam córce na imię Nadia
i chociaż zdaję sobie sprawę, że wielu ludziom nie do końca to pasuje, to jednak wcale nie żałuję. To moje dziecko i to ja wybieram mu imię, a nie ludzie. Przecież wszystkim się nie dogodzi. I spotkałam już kilka innych Nadii, choć gdy córka się urodziła nie znałam żadnej. Co do imion staropolskich, to znam Marysię, która ma już 23 lata i od 15 roku życia naprawdę się źle prowadzi, tak że uważam, że nie ma imię żadnego znaczenia.

koleżanko wyżej Dziekuje bardzo za wytłumaczenie koleżance z gimbazy o co chodziło w moim poście. Jednal mam wrażenie, że w głowie ta osobniczka ma tylko echo i serial "na wspólnej" no ewentualnie jeszcze serie "Ukryta Prawda" i "Pamietniki z wakacji" o czym świadcza jej wypowiedzi

king sajszzzz "pisałam już na innym topiku o języku rynsztokowym forumowiczów nie jest dla mnie patologią i nie świadczy o niej imię jakie nadamy dziecku, tylko poziom jaki reprezentują sobą rodzice!!! po topiku widać, że zdecydowana większość, która wypowiada sie o imieniu Nadia - że tak daje patlogia i do tego stek epitetów w poście, to patologią dla mnie jest osoba pisząca takim zasobem wulgarnych słów klase można pokazać również na forum, to świadczy o człowieku przecież" No wskaż mi anonimowa pomarańczko te wulgaryzmy, ktore mnie np ukazuja w świetle tej Twojej wyświechtanej patologi. "Trzeba mieć odwage wygłosic recenzję" ale niekoniecznie na pomarańczowo :-) Jak ja jestem patologią to chyba nie masz pojęcia co to jest patologia.

Gość bambaryllka
Mnie sie tam to imie podoba,ale to nie ma nic do rzeczy. Musicie wymyslic imie,ktore podoba sie obojgu. Kurwa by mnie strzelila,gdyby np maz probowal przepchac dla corki imie Monika -bo mnie ono sie nie podoba i nie chce tak wolac swojego dziecka . Nie ma tu w ogole znaczenia,ilu procentom osob to imie sie podoba. Ono ma sie podobac WAM,OBOJGU,a dla dziecka -nie byc osmieszajace

Każdemu sie podoba co innego. I dobrze. Średnio by było jak co druga dziewczynka to byłaby Julka czy Amelka. Mnie sie moda na stare imiona nie podoba. A jest dookoła mnóstwo. Albo nie mówie koleżance, która nazwała dziecko Michalina, że kojarzy mi sie z hemofrodytą z Top Model bo to chyba mój problem, że mam wąskie w tym temacie horyzonty. Pewnie najwięcej tu mielących ozorami pomarańczek to Bożeny i Wiesławy :-)

Gość mnie troche smieszy,ze Nadia
przyszla do nas z Rosji okrezna droga - przez zachod. Jest zrozumiale,ze na zachodzie nie umieli wymowic imienia Nadiezd, wiec wybrali zdrobnienie. Mysmy mieli te Nadie, Nadiezdy pod bokiem, jest to jedno z najpopularniejszych imion rosyjskiech , ale poki sie kojarzylo z Rosjanami, jakos nikt go nie nadawal ( choc przeciez obiektywnie nie bylo wtedy brzydsze). Dopiero jak zachod to "uswiecił" . to ok, bo lubimy byc zachodni, Prawie jk z Walemtynklami :) To samo jest zreszta z Leną.