Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaKe

Nie wiem czy dobrze robie pisząc tu ... ;(

Polecane posty

Witam Wszystkich Serdecznie Pisze Tutaj Poniewaz Moze Znajdzie Się Jakas osoba Dla ktorej Zrobienie Paczki Z Zywnoscia Dla mnie i mojej coreczki 5-letniej i Jej Wyslanie Sprawilo By Przyjemnosc A Nie zadnego Klopotu ;) Jestem Samotna matką Zyjemy Tylko Z Rety Nikła pomoc od Panstwa , pracy Nie Moge Podjac Poniewaz jestem pół roku po przeszczepie serca ,Jezeli Ktos Zechcial By Nam Pomoc Jestem Pod Mailem Kazda POMOC Nawet MAŁA BEDZIE WIELKA ;] http://iv.pl/viewer.php?file=26353409000292438134.jpg

Gość dsadaede
ja pierniczę zamknij głupią jadaczke:O

Gość zaczarowany olowek10000
ja piernicze nie znasz historii tej kobiety wiec sam/sama ssij.

Gość dsadaede
chyba jest napisane, że ma poważne kłopoty z z sercem, może to też powinna przewidzieć ? oby ciebie nie spotkało kiedyś nieszczęście z którym sama sobie nie poradzisz tylko będziesz musiała prosić o pomoc innych:O

wiesz ja piernicze moze idz na jakis temat o obciaganiu czy cos, bedziesz "dyskutowac" z ludzmi na swoim poziomie.

Gość dsadaede
tu odejmij pięć tam dodaj dwa i już wszystko wiesz na temat danej osoby :O takie dywagacje nie upoważniają cie do oceniania innych

Gość czy wy też czujecie
w powietrzu prawiczkowy smród???

sorry ale ja nie obciągam, jeśli ty tak to "gratuluję". dsadaede - a kto normalny rozmnaża się w takim wieku? bo autorka jak widać w tak młodym wieku nie zdążyła zapewnić sobie wykształcenia, pracy, po prostu jakiegoś źródła dochodu. gardzę takim bezmyślnym rozmnażaniem się

Gość kosia osia
Ludzie skąd tyle jadu w Was. Przecież autorka pisze, że jeśli ktoś chce to może pomoc... Jeśli nie to nie. Więc czemu kobietę tak bluzgacie? Oby nigdy was nie spotkała taka walka o życie i dylemat czy wydać te parę groszy od państwa na leki czy żywność jeśli de facto ani bez jednego ani drugiego nie da się żyć...

Gość evander 123
ja pierniczę WYPIERDALAJ W PODSKOKACH.

Gość no i co z tego wynika
ktoś wkleja czyjąś karte chorobowa a my się mamy litować ? równie dobrze to może być czyjeś ksero....

nie musisz obciagac, wystarczy, ze to dyskusja na twoim poziomie. Bo tutaj, niestety blyszczysz tepota...

kolejna, ktora uzywa slow, nie znajac ich znaczenia :D:D:D

Gość fdsafrttyuuuuuu
czy jak ta dziewczyna zrobi skan z aktualną data dowodu osobistego i prześle na email albo wklei go tutaj to by was przekonało? bo mnie tak

dopiero teraz popatrzyłam na tę kartę chorobową. ja pierniczę, co trzeba mieć w głowie żeby rozmnażać się w wieku 20 lat, i jak rozumiem bez pracy/wykształcenia/jakichkolwiek warunków? :o

Gość dasdasdasdasd
ja piernicze z czegoś trzeba żyć!! a dziecko według ciebie matole ma głodować co ono jest winne też mogło się nie rodzić według ciebie matole :O

dasdasdasdasd jakby mnie nie było stać to bym się nie rozmnażała :o i tak nie zamierzam, ale to z innych względów. to głupota sprowadzać nowe życie na świat, jeśli nie jest się w stanie nawet sobie zapewnić normalnego bytu, a dziecko to przecież ogromny wysiłek finansowy

Gość luska z liverpoolu
no i dobrze, ze nie zamierzasz miec dzieci. Debili juz wystarczy

Gość jakiej rasy?
************czy jak ta dziewczyna zrobi skan z aktualną data dowodu osobistego i prześle na email albo wklei go tutaj to by was przekonało? bo mnie tak *********************** aleś ty naiwna dziewczyno!!!!!!!!!!!!!! jak but z lewej nogi.

luska, debile to się rozmnażają bezmyślnie i mamy w polsce to co widać - samotne mamuśki polki na zasiłkach, żebrzące o pomoc :o tylko patologia produkuje bachory nie myśląc o zapewnieniu sobie i im normalnego bytu

myślę, że naciągacza powinno się zgłosić na policję za podawanie cudzych danych.

Gość Lord Arkadiusz25
Te roladki z pomidorami wyglądają apetycznie.

nie wiem czemu, ale mam wrażenie że ktoś robi sobie jaja. chyba nikt nie jest tak naiwny, żeby podawać wszystkie swoje dane w internecie. ­ Lord Arkadiusz - smakują tak jak wyglądają ;)

Gość Lord Arkadiusz25
Moczysz je w mleku z jajkiem przed smażeniem? Wyglądają nieco jak zrazy - smażone, a później gotowane.

Gość moja refleksja
wez dziecko i stan na torach czekając na pociąg, ludzi i tak jest za dużo

Gość moja refleksja
wez dziecko i stan na torach czekając na pociąg, ludzi i tak jest za dużo