Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aerosmith01

przyjaznicie się z byłymi?

Polecane posty

Gość aerosmith01

Niektórzy twierdzą, ze tak...sama nie jestem przekonana z 2 byłymi niby się przyjaznię ale to nie jest "prawdziwa" przyjazn..wiadomo ze po tym co było nie da się udawać jak gdyby nigdy nic... i z 1...nie utzrymuję zadnego kontaktu, koles złamał mi serce i spiperzył kiedy go potrzebowałam, nie wyobrazam sobie przyjazni ani niczekokolwiek z nim

a po co miałabym oglądać na własne życzenie tych skurwysynów? :o oszukiwali mnie, ponieśli tego konsekwencje wiec nara

Gość SamaJa2
Nie i nie chciałabym, żeby mój facet przyjaźnił się ze swoimi byłymi dziewczynami

Gość aerosmith01
a co powiecie na to...spotykała się z kimś przez jakes 2 miesiące,bylo miło ale on powiedzial ze na zwiazek nie jest gotowy, okej jakos poszło (zakochana nie bylam) 4 miesicae po tym koles ma laseczke na fb...zdziwiłam sie strasznie,potem slyszalam pare nie przychylnych rzeczy na jego temat..ze nie mysli powaznie itd (ma 28lat i laske 20)imprezy to jego zywioł, ale ja go lubiłam...teraz pisze do mnie znow,ehh szkoda gadac

Gość ksadbjsabhj
nie i nie mam zamiaru. Było minęło i nie ma do czego wracać :D. po co utrzymywać jakieś sztuczne kontakty, jak pierwsze związek później kłótnie - koniec itd.

Gość kruella 25
ja utzrymuje kontakt ze swoim ex rozstalismy sie jakis czas temu - 8 lat temu z mojej iny ja ucieklam bo neic hcialam slubu i dzieci a koles byl ok wiec czemu nie :p moj obecny ma obie ex na fb widuje je na imprezach, maja wspolnych znajomych i czasami jak jedna ma jakis problem to prosi go o pomoc (ma juz faceta na stale)

Gość kruella 25
ja utzrymuje kontakt ze swoim ex rozstalismy sie jakis czas temu - 8 lat temu z mojej iny ja ucieklam bo neic hcialam slubu i dzieci a koles byl ok wiec czemu nie :p moj obecny ma obie ex na fb widuje je na imprezach, maja wspolnych znajomych i czasami jak jedna ma jakis problem to prosi go o pomoc (ma juz faceta na stale)

Gość aerosmith01
No tak, nie ma co wracac do przeszłości..ale czasem już mnie to wkurza, chocby wchodzisz na głupiego FB (zaluje za mam konto a usunąć się nie da..) a tam foteczki byłych z nowymi laseczkami ect. i jakos tak naturalnie dziwnie się czujesz..bo jednak pmaieta sie chwile spedzone razem.. i co? teraz jetsescie obcy..smutne to troche

Nie przyjaźnię się, ale utrzymuję kontakt z niektórymi. Jesteśmy znajomymi.

Gość ojiojp
nie tylko przyjażnie

Nie przyjaźnię się, ale utrzymuję kontakt z niektórymi. Jesteśmy znajomymi.

Gość aerosmith01
No tak, nie ma co wracac do przeszłości..ale czasem już mnie to wkurza, chocby wchodzisz na głupiego FB (zaluje za mam konto a usunąć się nie da..) a tam foteczki byłych z nowymi laseczkami ect. i jakos tak naturalnie dziwnie się czujesz..bo jednak pmaieta sie chwile spedzone razem.. i co? teraz jetsescie obcy..smutne to troche

Gość taka20latkajedna
Przyjazniłam się z moim byłym do czasu jak się zoriętowałam, ze on chce isc ze mną do łóżka...przestałam sie do niego odzywać po tym..

Gość SamaJa2
Tzn. że coś do niego czujesz. A fb da się usunąć.

Gość aerosmith01
To wszystko bezsensu, przyjaz po rozstaniu to nie przyjazn, moze zwykła zanjomość...ale to wszystko bardzo trudne..szczególnie jesli dla jendej ze stron to nadal boli... Jeszcze jedno, co myslicie o usuwaniu ze znajomych na portalach? głupota? dziecinada? a może jakiś sposób na odcięcie się

Gość SamaJa2
Zazwyczaj osoba usunięta nawet nie orientuje się, że nie ma Cię w znajomych :D

Gość aerosmith01
ja jestem zbyt sentymentalna, mysle że to dlatego, jak widzę te zdjecia odrazu mam przed oczyma nas kiedys, i tak zawsze

Gość SamaJa2
sentymentalna? żartujesz? czujesz coś do niego po prostu

Gość aerosmith01
no tak, dobrze ze nie wyskakuje to w powiadomieniach :P ale prędzej czy pozniej się zosrientuje... ja przyznam że usunęłam jednego z byłych,moją pierwszą miłość..bardzo mnie zranił i rozczarował, nie mogłam normalnie funkcjonować patrząc nawet na komiksowy avatar, było mi to potrzebne i nie żałuję.Ale nie chcialabym robić tego więcej.

Gość aerosmith01
W takim razie czuje "coś" do wielu :P nie, tzn, rozumiem co masz na myśli bo miałam tak z 1 facetem, tu tak nie jest

Gość sxcsx
nie, niby po co? od przyjazni mam meza, przyjacioli, siostre, mame, przyjaciela z ktorym nie uprawialam seksu, a nie bylych. nie utrzymuje konkatu , to ja rzucilam, po co mam ranic jak nigdy z tego nic nie bedzie.

Gość SamaJa2
Ja nie mam takich problemów. Jeden z moich ex zablokował mnie na fb, bo okazało się, że żona mu kazała, a od reszty nie przyjmowałam zaproszeń, sama też nie szukałam.

Gość aerosmith01
Po prostu dobrze mi się z tym kimś rozmawiało, a tu taka druga twarz, znow rozczarowanie,ale nie kocham go i nie kochałam

Gość SamaJa2
To po co masz go w znajomych? Nie jest Ci do niczego potrzebny. Trzeba zamykać niektóre rozdziały życia.

Gość aerosmith01
Bo nie jesteśmy skłóceni,po co mam go wyrzucać, samo wywalanie nie podoba mi się to taki nietakt...(wiem ze 1 tak zrobiłam, ale musiałam dla siebie, świadomie) teraz znalazłam na to spodób,klikam ze nie chce oglądac go w powiadomieniach i już ;) nic mi nie wyskakuje o nim

Gość aerosmith01
za parę dni wyprowadzam się...będę daleko stąd..wiec i tak ich nie spotkam, czasem mam ochotę z nim pogadac, tak szczerze, co jak, dlaczego, ale nie wiem czy warto to rozgrzebywać dla samej jasności bo z nas pary już nie będzie.Czemu ludzie nie mówią sobie prawdy? takiej najprawdziwszej prawdy? otwarcie..co i jak myślą

Gość SamaJa2
eh, czyli coś tam czujesz. sama siebie oszukujesz

Gość aerosmith01
"coś tam" może i tak, ale nie tylko do niego, po prostu trudno mi tak odrzucic ludzi z ktorymi mnie kiedys cos łączyło