Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca znać odpowiedź

Dlaczego zawsze chcemy tego, czego nie mamy?

Polecane posty

Gość Chcąca znać odpowiedź

Dlaczego tak jest? Czym to jest spowodowane? Odnoszę wrażenie, że w tych czasach np. kobiety nie potrafią cieszyć się mężczyzną, którego mają, nawet jeżeli jest on dla nich dobry, tylko cały czas czegoś im brakuje, kombinują, zdradzają, a później żałują przez krótki czas, postanawiają się zmienić i w końcu robią to samo. Obserwuje przez jakiś czas sytuacje znajomych i innych osób i doszłam do wniosku, że teraz faceci są bardziej wierni niż kobiety. Oczywiście to nie tyczy się wszystkich. Nie wiem co ma na to wpływ... Media, równouprawnienie, a może jeszcze coś innego? Wydaje mi się, że dawniej kobiety były szczęśliwsze, pomimo bardziej trudnych czasów. Cieszyły się z tego co miały i nie szukały wrażeń jak teraz, co tak naprawdę nie daje szczęścia...

Gość Daennae
Bo lepsze wrogiem dobrego..

Gość vvv21vv
to ja moge byc tego przykladem moj facet jest super kochany i sie stara ale on byl dla mnie pierwszym w lozku a ja jego piata mial 3 zwiazki i jedna jednonocna przygode i nic nie poradze ze brakuje mi tego dzielenia sie wzajemnie poczatkami seksu :/