Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnngiiiii

Nadużywam leków psychotropych. Tylko dzieki nim jestem szczęsliwa.....

Polecane posty

Gość Annnngiiiii

Obecnie trzymam sie jednego polaczenia dwoch lekow, jeden to typowy antydepresant , drugi niby tez ale dziala inaczej bardziej pobudziająca na adrenaline i noradrenaline. W topiku obok facet pisze ze jest melancholikiem..tez taka jestem ''naturalnie''... spokojna niesmiala mam miliony pomyslow w glowie ale trzyma mnie taki hamulec w głowie. Dzieki tym lekom zmienilam sie nie do poznania, moje zycie wlasciwie zmienilo sie o 180stopni, jednak moja mama zobaczyla co biore gdy przyjechalam na wakacje, jestem uzalezniona psychiocznie. Bez nich znow bede nieszczesliwa :O a tak..zaczelam ukladac sobie wreszcie zycie, wreszcie mam znajomych jestem lubiana dostałam prace , jestem aktywna na uczelni , nie siedze cicho

Gość Merkaza
ale bierzesz wieksz dawki niz zalecil ci lekarz?

Gość Annnngiiiii
Bioxetin (fluoksetyna) Edronax (Edronax) to biore na stałe wczesniej eksperymentowalam na własną reke z Coaxilem i Efectinem

Gość julka19x
psychotropy to nie jest dobry pomysl na dluzsza metę,bardzo uzalezniają i szkodza na wątrobę. Postaraj sie odstawiac powoli i zastepowac czyms typu thc

Gość mgr farmaceuta
SSRI nie uzależniają.

Gość Annnngiiiii
ten drugi działa na noradrenaline , ale nie jest dobry dla osob z fobią czy lękami, podnosi cisnienie, nie jest jakos strasznie mocny ale na mnie kazdy lek dobrze działa. Czuje sie tak jakbym byla w lekkim stresie, jakby pies mnie gonił :D czasami nie moge usiedziec na miejscu, nie wiem co ze soba zrobic, minus jest taki ze nieraz nie moge zasnąc w nocy a we mnie przeszkadza mi moj charakter... Tak jak pisałam zawsze mialam pomysly w głowie ale nie moglam nic zrobic, wiecej myslalam niz robilam. Bylam zamknieta w sobie, bardzo powolna flegmatyczna, czulam sie troche jak warzywko, brak mi bylo p oprostu implusu do dzialania, stałam za szybą ktora oddzielala mnie od inych - o tak to najlatwiej opisac. Zdaje sobie sprawe, ze jestem uzalezniona, ale nie chce odstawiac leków. Chodzilam do psychologa, rowniez na terapie, poprawa byla bardzo krotka i przestalam w nią wierzyc.