Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarossa1991

a biała ? ładna ?

Polecane posty

Gość inannanan
jak na potupaję do wiejskiej remizy to może być :O

dobra dla panienki co sie nie szczypie i klasa i szacunek do samej siebie nie sa jej potrzebne :)

Gość barbarossa1991
co ma szacunek do tej sukienki;> przeciez ona nie jest wyzywająca

Gość inannanan
po prostu kobieta z klasą to czymś takim co najwyżej może podłogę wytrzeć.... ale nie martw się- i tak nie zrozumiesz.

hmm ja to widze tak, mam taka powiedzmy zasade. Sukienka moze miec albo dekolt, albo byc krotka, albo miec odsloniete plecy (z lekkim dekoltem to zazwyczaj sie wiaze) Jezeli decyduje sie na dekolt to sukienka powinna byc dluzsza, jesli chce krotsza to rezygnuje z duzego dekoltu i odslonietych plecow. Skromniej znaczy z klasa, nie rowna sie z ubieraniem tylko jak zakonnica ;) Podsumowujac - co za duzo to niezdrowo, przesyt powoduje niesmak i nie wyglada elegancko.

Gość biały, ładny
ładna, biała. sieg heil 14/88 white powerrrr!

Gość barbarossa1991
rozumiem , że ta sukienka może nie być z klasą, ale bez przesady z tym szacunkiem. inannanan - nie obrażaj mnie bo mnie nie znasz, i to świadczy tylko o Tobie.

Gość jestem jędzą i dobrze mi z tym
ojjj.. nie... ;//

jak sie pokazuje za duzo ciala byle komu np. publicznie, gdzie moze cie widziec kazdy to wg mnie brak szacunku. Jak masz klase to nie swiecisz wszystkim, a ubierzesz sie ze smakiem. Czesto albo kurevki preferuja taie ciuszki, albo zakompleksione dziewczyny, ktore szukaja komplementow. Wielu ludzi, ktorzy Cie zobacza pomysli 'lafirynda', nawet majac zdanie innych ludzi w powazaniu dla kobiety taka opinia jest baardzo ale to bardzo ponizajaca i uwlaczajaca, dlatego szanujaca sie kobieta dba o swoj wizerunek.

Gość rudagrażynajajesteem
ładna jest!!!!!! nie znacie sięęęę! boże kto tu siedzi na tym forum; jak wy sie musicie ubierac jak wam sie nie podoba ta sukienka !

Gość barbarossa1991
Mycha właśnie tak ja powiedzialas to Twoja zasada ze ubierasz albo krótka albo z dekoltem albo z odsłoniętymi. Twoja nie znaczy, że wszystkie dziewczyny tak muszą chodzic i że te które tak chodzą to już kur**ki :) Ta sukienka ma odsłonięte plecy i mini dekolt bo jest wiązana na szyi więc sama decydujesz ile CI tego dekoltu widać :) Poza tym zastanawiam się jak chodzi ubrana latem. Ubierzesz krótką sukienkę to musi być po szyję i zakryte plecy.. Czyli dla Ciebie 99 % to k***y

Gość barbarossa1991
każdy ma inny gust, Ty masz średniawy ;)

Gość barbarossa1991
za to jak wieśniara ;)