Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dziwnym probleme

Problem faceta przystojniaka beznadziejnego w lozku

Polecane posty

Mam dosc nietypowy problem. Jestem bardzo przystojnym facetem, do tego zarobki moje umozliwiaja mi pelna elegancje, co przy paru innych cechach powoduje ze mam bardzo duzo powodzenie u kobiet, szczegolnie tych ktore lubia "zaliczac" przystojniakow. I tu sie zaczyna problem, otoz jestem bardzo slabym kochankiem i kobiety po seksie ze mna, takim przystojniakiem sa bardzo rozczarowane, ze jak to taki facet co moze miec kazda kobiete moze byc tak slaby w lozku itd. Juz niejedna dala znac wprost o tym, co bylo bardzo przykre, zwlaszzcza ze wiem ze jestem slabym kochankiem i mam na tym punkcie kompleksy. Oczywiscie zebyscie nie pomyslaly ze jestem meska dziwka, nie nie jestem, nie ida z kazda chetna, podrywajaca mnie laska do lozka, ale tez nie moge ciagle odmawiac, bo jak tak robilem to wszyscy sie zastanawiali a takze pojawily sie plotki o moim rzekomym... gejostwie albo impotencji. Co mam robic by uniknac krytyki kobiet krytyki w lozku? Nie chodzic z nimi do lozka? Olewac je kompletnie?

Gość lindsay z południa
0/10 💤

Gość Zaguchaaaaaaaa
Zalezy na czym polega to że jesteś słaby w łóżku... bo ja nie czaje... nie dajesz rady? Czy jak to wygląda z ta "słabościa"

Gość + i_
Masz słaby sprzęt?

Mam slabe gabaryty, szybko dochodze, nie jestem wirtuzoem seksu, po prostu nie mam do tego drygu. To bardzo kontrastuje z moim wygladem

Gość Zaguchaaaaaaaa
Są różne maści na takie coś... w sexshopie są dostępne na "szybkie dochodzenie" nie wiem jak to działa...

masci, tylko ze ja nie mam okazji tego wyprobowac, bo kazda kobieta ma dosc seksu po pierwszym razie...

Dzieki za porady, tylko kurcze, teorie to ja znam bardzo dobrze, ale jak przyjdzie do praktyki to no tragedia Nie mam do tego talentu

Gość Zaguchaaaaaaaa
A moze się stresujesz tym? Ale życzę powodzenia i jak się postarasz to na pewno bedzie ok ; )

jasne ze sie stresuje, tym bardziej ze kobiety od takiego przystoojniaka maja kolosalne wymsgania

Gość baszarteg ;)
A do mnie kobiety po sexie mówiom maesrtro albo ekcelencjo co jezd wyjotkowo głupie bo jestem pszeciesz tadek.

Gość hej, autorze jak masz na imie
normalnie jakbym czytala o facecie z ktorym sie spotykalam ;) moze tobie tylko sie wydaje ze maja dosyc po jednym razie? mi nie przeszkadzalo ze moj kochanek byl slaby, moglabym dac mu niejedna szanse zeby sie poprawil, ale on nie chcial :(

Gość Ididii
A minetkę robisz?

Gość ON TEZ PRZYSTOJNY.......
Kolego kiedy przeczytałem twój post od razu przyszło mi do głowy ,że ja mam podobny problem od jakiegoś czasu i powiem ci że ja staram się nadrobić długą i namiętną minetkę w tedy dziewczyny są zadowolone

Gość Słodka wata cukrowa
No autorze ja cie wezme pod swoje skrzydełka :) mnie do szczęścia nie wiele potrzeba ;) tylko zależy skąd jesteś ?

Gość ON TEZ PRZYSTOJNY.......
Ja ? czy facet z dziwnym ? Słodka wato cukrowa

Gość edfddddddd
gfdhf sd

Gość Dżennifer
zaluz prezerwatywe , powiino dluzej potrwac po drugie wybierasz niewlasciwe kobiety

jasne ze lubie szkoda tylko ze musze to ciagle robic z inna kobieta, bo kazda mnie rzuca po 1 seksie

Gość Słodka wata cukrowa
Do autora topiku :) wzruszyłeś moje serduszko :)

Gość Słodka wata cukrowa
Zmieniasz jak rękawiczki :o entuzjazm mi opadł :o dosłownie . skąd wiesz że po 1 razie jesteś "be" ? powiedziały ci to ?

autorze jak masz na imie ? :) albo chociaz pierwsza literke :)

Gość Ididii
Nie wierzę Ci że to prawda, człowieka nie rzuca się tylko dlatego że w łóżku nie zachowuje się jak na torze przeszkód, z kim Ty się spotykasz autorze?

niektore powiedzialy, niekotre nie ale bylo widac po ich minach, wszystkie po seksie przestaly sie odzywac itd moja litera imienia zaczyna sie na p

Gość Słodka wata cukrowa
ON PRZYSTOJNY przy zmianie pozycji można doprowadzić do orgazm zależy jaka kobiecie odpowiada bo sorry ale nie każda dojdzie ci w klasyku naprzykład . ja tam nie owijam wole wiedzieć co facet lubi i wole żeby on wiedział co ja wtedy można dojśc do bram :) wystarczy sie troszke postarać

moze to ty przestajesz sie odzyweac ;/ tak bylo u mnie, seks byl moze i slaby, ale wszystkiego mozna sie nauczyc, ja czekalam az on sie odezwie do mnie do tej pory czekam, mam nadzieje ze on nie mysli tak jak ty...