Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dziwnym probleme

Problem faceta przystojniaka beznadziejnego w lozku

Polecane posty

Gość dziś na pomarańczowo
weź Ty się chłopie zakochaj, pospotykaj z kobietą trochę zanim wylądujecie w łóżku i problem zniknie. taka, której będzie na TOBIE zależało, a nie na Twoim wyglądzie, czy kasie też będzie bardziej wyrozumiała i raczej nie oleje Cię po pierwszym razie, nawet jak będziesz słaby. tylko pytanie - jak znaleźć taką kobietę, skoro sam jesteś adonisem i tylko na super piękności lecisz? takie niekoniecznie są zdolne do uczuć wyższych.

Gość Ididii
Ja sobie wzięłam prawiczka i nie powiem Ci co wyrabiał na początku, żal po prostu, aż mnie śmiech zbiera jak sobie pomyślę, ale w życiu by mi do głowy nie przyszło żeby go zostawić o to, inaczej co to kurka za ,iłość jest? Acha! Dzisiaj mój C. zamienił się w ognistego rumaka...

Gość Słodka wata cukrowa
Autorze no to widocznie trafiasz albo na kłody , albo laski które mają za przyjaciela wibratora . Widocznie nie umieją rozmawiać o swoich potrzebach co jest ważne , i wolą kawał plastiku .

Gość Słodka wata cukrowa
Dziś na pomarańczowo , dobrze ujęte :)

ja nie wybieram takich lasek, to one wybieraja mnie, te przecietne normalne laski do mnie nie startuja, a jak ja do nich zagadam to zaraz mysla ze jhe chce tylko zaliczyc bo taki przystojniaj jak ja nie wezmie do zwiazku przecietnej laski

"dziś na pomarańczowo weź Ty się chłopie zakochaj, pospotykaj z kobietą trochę zanim wylądujecie w łóżku i problem zniknie. taka, której będzie na TOBIE zależało, a nie na Twoim wyglądzie, czy kasie też będzie bardziej wyrozumiała i raczej nie oleje Cię po pierwszym razie, nawet jak będziesz słaby. tylko pytanie - jak znaleźć taką kobietę, skoro sam jesteś adonisem i tylko na super piękności lecisz? takie niekoniecznie są zdolne do uczuć wyższych." A czy on jest zdolny do uczuć wyższych? Skoro chodził do łóżka bo inaczej były by plotki...

no tak, nie ma to jak zrobic z ofiary przestepce zaraz sie dowie m ze to ja jestesm wku... ze tylko mi zalezy na seksie i rzucam kobiety po 1 seksie

Ja tylko zadaję pytania. Bo to o czym piszesz i w jaki sposób piszesz nasuwa konkretne myśli...gdzie miejsce na miłość w tym wszystkim? Albo chociaż na poznanie swoich oczekiwań w łożku? Do tego trzeba się poznać, zgrać. I to, że nie podchodzisz do zwykłych bo z góry wiesz co sobie pomyśli...dziecinada.

wiem z doswiadczenia, wiele razy tak bylo

A na pytania nie odpowiedziałeś...to poszukaj w necie, 30-40latki która będzie miała ochotę Cię pouczyć:D Bo chyba to jest najważniejszy problem. ­ Albo szukaj kobiet które nie dążą tak szybko do seksu, ale to już opcja gdyby Cię interesowało coś poważnego.

ciekawe jak mam ci odpowiedziec na te pytania..

Gość hej, autorze jak masz na imie
no bo je rzucasz po pierwsyzm seksie, przynajmniej ja sie tak poczulam :(

ja rzucam? dzownie do nich, cche sie spotkac a one nawet nie odbieraja..

Gość hej, autorze jak masz na imie
jakos ci nie wierze

trudno, pisze prawde

Skoro nie uczysz się na błędach gdy X tak samo prowadzony znajomości (czyt. przez łóżko) kończy się podobnie to sam sobie jesteś winien🖐️ PS. Jak pisałam, szukaj 40latki bo nic innego Ci nie zostało:P

Gość Jidididi
Taki super jesteś i nie umiesz wyrwać jednej normalnej dziewczyny? Coś kręcisz...

Sam nie wiem zresztą, moz eniejestem pzrystojny, czasem słyszę ż emam zeza, wydaje mi się że nie mam, a moze mam i dlatego laski nie chcą mnie.

sorki, ale mnie zadne 3--40 nie inbteresuja, chce normalnej kobiety i zwiazku

Jem sraki

jak widac zaczely sie podszywy

Gość podszywy.........
bo i problem z dupy, to tak komentują 1/10, bo udało ci się kilka nabrać

nikogo nie nabieralem

Gość Słodka wata cukrowa
coś mi się wydaje że to jakiś dzieciak pisze bo każdy facet umiałby na konkretne pytania odpowiedzieć . a żeby mieć dziewczyne- trzeba j poznać- żeby poznać trzeba sie postarać zajmuje troche czasu a nie jedna noc .

Każda kobietę można zadowolić,nie widze w tym problemu.Podszkol się bardziej w seksie masz blade pojęcie o nim.

Gość JAKOŚ nie chce mi się wierzyć
że każda laska Cię żuci po jednym nieudanym razie... nawet te ładne dadzą Ci szansę na więcej, jeżeli im zależy. Mnie też kobiety podrywają ale raczej przeciętne, lub np: z taką sobie twarzą ale idealną figurą (ostatnio jakaś mnie określiła że jestem bardzo przystojny). I chcą raczej związku a nie sexu... choć nie ukrywam że 2 razy w życiu zacząłem od tego znajomość i raz też sex się nie udał z mojej winy i jakoś laska nie uciekła.

Widoczne Wy nie byliscie tak beznadziejni w lozku jak ja

Gość JAKOŚ nie chce mi się wierzy
facet z dziwnym probleme nie prawda bo mi do końca wtedy nie stanął, po prostu z nerwów, flak :(. Nie szło nawet wejść... i próbowaliśmy kilka razy.

no ale u ciebie nie bylo seksu, jak ci nie chcial wejsc lepszy brak seksu niz beznadziejny seks