Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanogen

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość nanogen

pisalam juz w dziale ciaza itp ale nikt mi nie odpisal. od srody zle sie czuje boli mnie brzuch tak jak na okres, zoladek, nie moge jesc jest mi niedobrze ale nie wymiotuje, ciagle jestm zmeczona i chce mi sie spac. ale w tym samym czasie przeziebilam sobie plecy. bardzo bola bo to nerki i duzo pije i duzo chodze do lazienki. mam nieregularny okres w tamtym miesiacu go nie mialam. wczoraj zrobilam test ciazowy ale wyszedl negatywny. i moje pytanie jest takie: czy przez te nerki wynik testu moglby byc nieprawdziwy i czy to przez te plecy moge tak sie zle czuc?

Gość SamaJa2
Bierzesz jakieś tabletki?

Gość Renkaaa
Nie wiem, jak wynik, ale przez nerki jak najbardziej możesz się tak czuć. Ja jak miałam zapalenie układu moczowego, to trzy dni z łóżka nie mogłam wyjść, z bólu, jedyne co przyjmował mój żołądek to gorzka ciepła herbata i jakieś suchary i najchętniej bym spała.

Gość zwroty
Brałaś pod uwagę zwykłe przeziębienie, zapalenie ukł.moczowego, zatrucie itp.? To niekoniecznie musi być ciąża.

Gość nanogen
pewnie ze bralam pod uwage przeziebienie. tylko tez pomyslalam o ciazy ale wiem ze napewno to nie to bo dostalam okres i dalej zle sie czuje...