Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Owsiak vs Ryczyk ..kto lepszy? komu przekazlibyście kase?

Polecane posty

zapraszam na kolejną galę boksu słownego na kafe:) ps. początkowo chciałem zestawić owsiak vs caritas ale to byłaby mniejsza kontrowersja bo z badań wynika że zdecydowana większość polaków albo wpłaca na obie fundacje albo na żadną z nich ... natomiast z owsiak vs rydzyk sprawa ma się inaczej:D tak więc zaczyname:classic_cool: ps.2. na tym topiku nie wolno używac słów: "rudy", "ryży", "dywan", "tusk" :classic_cool::O

czemu nie wolno mówić tu "tusk"? nie masz takiej władzy cenzurować czegokolwiek :o

moja osoba przyciąga na topik jakieś niepełnosprytne pomarańczki których posty składają się wyłącznie ze słów : ryżu, rudy, tusk przeplatanych przez przekleństwa i powszechnie obraźliwe opisy czynności seksualnych🖐️:D chciałem tego uniknąć... a co do pytania to wole ufunduwać wakacje owsiakowi:D bo jego działąnia mają wymierny, fizycznie sprawdzalny skutek...

Gość do- tym razem.......
pamiętasz na jakim temacie zaczerniłaś sobie ten nick ?

Gość kurdupelka85
wszyscy powinniśmy zgodnie zliwywać bita śmietankę z kolan kleru i to tego za to płacić :)

Gość medici99999
Rydzykowi. Na każdą złotówkę zebraną przez owsika ze 2zł musi dołożyć państwo z naszych podatków nie pytając się nikogo o zgodę. A Rydzyk nie wyciąga łap do podatników tylko dają mu ci co chcą.

wydajje mi się że na tem. u Kabla i Artefact. Zgadza się ? :)

dostałEM ?To ty facet :O??a już myślałam..... :(

kiedyś poznałam taką jedną pod nickiem "Tym razem to znowu ja" ---kobietę !! :(

to nie ty ! szkoda, bo jej szukam :(

jestes niski,ryzy i glupi,do tego udajesz kogos kim nie jestes zaraz bedziesz typu moszna i nie moszna,mnie to malo powinno jeebac,ale tacy jak ty mnie wkuurwiaja bo zaburzaja inteligencje i poczucie smaku :classic_cool:

to na pewno nie ty, a jeżeli tak, to napisz o czym w kółko pisałeś na tamtym temacie??

23:16 [zgłoś do usunięcia] otulona_kotami jestes niski,ryzy i glupi,do tego udajesz kogos kim nie jestes zaraz bedziesz typu moszna i nie moszna,mnie to malo powinno jeebac,ale tacy jak ty mnie wkuurwiaja bo zaburzaja inteligencje i poczucie smaku tzn ze mnie nie lubisz?

zebys ty becwale byl przynajmniej inteligenty..a czym tutaj sie oczepiles wywaleniem swojej obrzydliw,pospolitej faciaty..myslales ze bedzie to efektowane ruda obrzydliwa morda pospolita chlopska nie jest efektowna :D

bez sensu 🖐️

Gość brawo otulinka
:D:D