Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 zapraszam na kolejną galę boksu słownego na kafe:) ps. początkowo chciałem zestawić owsiak vs caritas ale to byłaby mniejsza kontrowersja bo z badań wynika że zdecydowana większość polaków albo wpłaca na obie fundacje albo na żadną z nich ... natomiast z owsiak vs rydzyk sprawa ma się inaczej:D tak więc zaczyname ps.2. na tym topiku nie wolno używac słów: "rudy", "ryży", "dywan", "tusk" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Pan Owsiak to mądry facet. jemu oddałbym , zreszta co rok ileś tam oddaje.porządny Czlowiek i mądry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 dodam że WOŚP i sam owsiak jest na antenie i w prasie itd podłegłej Rydzykowi dyskredytowany i stawiany w negatywnym świetle. w drugą stronę takiej sytuacji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryże z lasu 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 A Ty, skarbie? Komu byś wolał zafundować wczasy:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 czemu nie wolno mówić tu "tusk"? nie masz takiej władzy cenzurować czegokolwiek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 moja osoba przyciąga na topik jakieś niepełnosprytne pomarańczki których posty składają się wyłącznie ze słów : ryżu, rudy, tusk przeplatanych przez przekleństwa i powszechnie obraźliwe opisy czynności seksualnych:D chciałem tego uniknąć... a co do pytania to wole ufunduwać wakacje owsiakowi:D bo jego działąnia mają wymierny, fizycznie sprawdzalny skutek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman Drnowski 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 znowu się schlałeś ty ryży przygłupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 pamiętasz na jakim temacie zaczerniłaś sobie ten nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 o bozełę :D to bylo ze 2 lata temu:D nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurdupelka85 Napisano Wrzesień 24, 2012 wszyscy powinniśmy zgodnie zliwywać bita śmietankę z kolan kleru i to tego za to płacić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość medici99999 Napisano Wrzesień 24, 2012 Rydzykowi. Na każdą złotówkę zebraną przez owsika ze 2zł musi dołożyć państwo z naszych podatków nie pytając się nikogo o zgodę. A Rydzyk nie wyciąga łap do podatników tylko dają mu ci co chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 wydajje mi się że na tem. u Kabla i Artefact. Zgadza się ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 możliwe...to było baaaaaaaaaaaaaaaardzo danwo temu...w miedzy czasie dwa razy bana dostałem. ale to były faktycznie czasu a mi kabel usb itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 dostałEM ?To ty facet :O??a już myślałam..... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 hę?:O nie bardzo wiem o co chodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 "Na każdą złotówkę zebraną przez owsika ze 2zł musi dołożyć państwo z naszych podatków nie pytając się nikogo o zgodę." skąd to obliczenie:?:D jakies konkrety?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 kiedyś poznałam taką jedną pod nickiem "Tym razem to znowu ja" ---kobietę !! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 nie wykluczone ze to byłem ja np po pijaku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 to nie ty ! szkoda, bo jej szukam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 dywan na scianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 to byłem ja, serio! teraz już pamiętam...to byłęm ja po pijaku udawałem kobiete czyli mnie znalazłaś, wiec slucham w czym rzecz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 jestes niski,ryzy i glupi,do tego udajesz kogos kim nie jestes zaraz bedziesz typu moszna i nie moszna,mnie to malo powinno jeebac,ale tacy jak ty mnie wkuurwiaja bo zaburzaja inteligencje i poczucie smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 to na pewno nie ty, a jeżeli tak, to napisz o czym w kółko pisałeś na tamtym temacie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 23:16 [zgłoś do usunięcia] otulona_kotami jestes niski,ryzy i glupi,do tego udajesz kogos kim nie jestes zaraz bedziesz typu moszna i nie moszna,mnie to malo powinno jeebac,ale tacy jak ty mnie wkuurwiaja bo zaburzaja inteligencje i poczucie smaku tzn ze mnie nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 zebys ty becwale byl przynajmniej inteligenty..a czym tutaj sie oczepiles wywaleniem swojej obrzydliw,pospolitej faciaty..myslales ze bedzie to efektowane ruda obrzydliwa morda pospolita chlopska nie jest efektowna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 23:17 [zgłoś do usunięcia] do- tym razem....... to na pewno nie ty, a jeżeli tak, to napisz o czym w kółko pisałeś na tamtym temacie?? a ty udowodnij ze estes ta osoba która szukała tej dziewczyny o nicku tym razem to znowu ja???????????????????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do- tym razem....... Napisano Wrzesień 24, 2012 bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 nie interesujesz mnie jako czlowiek,interesujesz mnie jako"zjawisko" okolo 23-25 letnie..nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 otulona_kotami ale o co sie tobie rozchodzi:D czy moge jakoś ulzyć twoim cierpieniom duchowym i frustracji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brawo otulinka Napisano Wrzesień 25, 2012 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach