Gość NO FAKT FAKTEM Napisano Wrzesień 25, 2012 POZOSTAJE ZE RYJ TEGO POJEBA JEST ZJEBANY:o:o:oJUZ MASTERA RYLO KUURWA LEPSIEJSZE:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ma też ryze klaki Napisano Wrzesień 25, 2012 w kroku ohyda a udaje blondyna farbujac te okropne ryze kudly :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ma też ryze klaki Napisano Wrzesień 25, 2012 biala cera i ten haczykowaty nochal tworza cos na ksztalt jakiegos monstrum ze tez ty nie masz samokrytyki i ze ktos takie cos jak ty chce dotykac porzygalabym sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniś92 Napisano Wrzesień 25, 2012 ja na samą mysl mam odruchy wymiotne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 17, 2012 :D i tak wiem ze to wszystko [pisze jedna i ta sama osoba i ja wiem juz kto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach