Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evanion

Dziwne wargi sromowe mniejsze

Polecane posty

Gość Evanion

Witam, nie jestem pewna czy dobry wybrałam dział, no ale jak nie to trudno. Mój problem polega na nie wiedzy w sumie. Na moich wargach sromowych mniejszych, od strony wewnętrznej czyli przy wejściu do pochwy znajdują się takie farfocle ze skóry. Żadne guzki, pęcherzyki, żadnej ropy ani nic, zwykłe farfocle ze skóry. No i tutaj moje pytanie, może głupie może nie, no ale nie miałam okazji porównania wyglądu warg sromowych więc nie wiem, czy to normalne? Czy może powinnam się martwić? Ogólnie nie wyglądają na coś chorego, kolor jest normalny samych warg jak i tych "skórek". Czy wy, dziewczyny, też tak macie?

Hallo Evanion, Przykro mi że nikt nie dał Ci do tej pory odpowiedzi choć podobne pytania zadaje sobie bardzo wielu zwłaszcza w okresie dojrzewania. Budowa narządów płciowych jest lekko zróżnicowana i obawy są na ogół bezpodstawne. W Twoim przypadku może chodzić o rodzaj nieszkodliwych polipów. Ważne jest czy nie masz dodatkowych dolegliwości, swedzenia lub lekkich bóli. Jeśli masz wątpliwości idź po prostu do lekarza. Jeśli po prostu się wstydzisz A chvialabys mieć pewność, możesz przysłać mi zdjęcie, z odległości ok. 30cm, Jeśli będzie jakiekolwiek podejrzenie dostaniesz natychmiast odpowiedź, pozdrawiam, konrad Mail: KonradToy93@googlemail.com

Gość konrad szuka
naiwnej, coby mu darmowe fotki przesłała, dziewczyno, nie daj sie dzieciakowi nabrać, a tak poważnie idź do gina, bo mogą to być kłykciny, czego ci nie życzę. Nie czekaj, idź do gina. pa

Gość Konrad933
Cholera, zostałem nakryty...po prostu nie znalazłem w internecie zdjęcia nagiej Kobiety,....