Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silaannnaa

potrzebuje waszej pomocy..co robic?

Polecane posty

Gość silaannnaa

potrzebuje waszej rady/opinii jestesm w 3 ciazy, mam termin na 29. 10...dwie poprzednie ciaze skonczyly sie cc (nieplanowana) wczoraj bylam u lekarza i pytalam sie czy moglabym urodzic naturalnie, on powiedzial, ze mozemy poczekac, ale przedstawil mi tez ryzyko jakie jest z tym zwiazen...np. w najgorszym wypadku moze mi macica pelnac. i juz sama nie wiem, czy czekac czy decydowac sie na 3 cc.. chcialabym urodzic naturalnie, ale troche sie obawiam bo dziecko ma juz prawie 4 kg...co wy byscie zrobily?

Gość wybraly cc
:O to chyba jasne, ze majac dwoje dzieci i rodzac trzecie nie narazilabym sie na jakies powiklania. Ale ty rob po swojemu :D twoje zycie, twoje dzieci, twoj problem w razie czego :D

Gość jejkini
ja bym sie na trzecia cesrke zdecydowala.

Gość olka tolka
ja bym zdecydowala sie na cesarke, skoro juz mialas, a jak sie po nich czulas?

Gość zonaKraka
A planujesz mieć więcej dzieci? Bo jeśli nie, nie zastanawiałabym się i decydowała na cc, chociaż sama jestem zwolenniczką porodu sn...

Gość lilinkaaaaa
ja znam kobiete ktora miala 4 cc i ma sie swietnie

Gość mamusiaaa
Też zdecydowałabym się z pewnościa na cc :-)

Gość matka z problemami
daj sobie spokój z sn nie ma nad czym płakać bo sama miałam i to i to. Po sn ledwo doszłam do siebie i trauma mnie długo trzymała. Za drugim razem cc i było super:) Po dwóch cc to też ryzyko.

do terminu jeszcze ponad miesiac a maluch ma juz 4 kg? to naprawde duzy bedzie. nawet sie nie zastanawiaj, jak dla mnie za duze ryzyko!

Gość justek76
odważna jesteś ze po dwóch cc zdecydowałaś się na ciązę ale powodzenia i nie ma sensu ryzykować cc to najbezpieczniejsze rozwiazanie

Gość silaannnaa
no wlasnie jedny z powodow cc w 2 poprzednich ciazach byla duza waga dzieci..prawie 4200...po cc czula sie swietnie, nie miala najmniejszych problemow....do dzis ich nie mam..ehh chyba zdecyduje sie na cc..