Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka 789

Co robicie z 3 latkami, różne zabawy..

Polecane posty

Gość Elka 789

Witam, jestem mamą 3 latka, synek jest bardzo energiczny ( chyba jak większość w tym wieku :) ) Ciężko mi go czymkolwiek zająć na dłużej, nie lubi rysować, malować, więc go do tego nie zmuszam, zajmujemy się tym na chwilę, nie lubi układać puzzli, bardzo lubi bawić się na dworze więc większość czasu spacerujemy i idziemy. np nad staw czy na gospodarstwo gdzie lubi oglądać maszyny, jednak robi się coraz chłodniej i nie chce już pół dnia spędzać z nim na dworze. W domu bawimy się w chowanego, w wyścigi, w gonito, uciekaj myszko do dziury np :) czytam mu książki, uczymy się literek itp później już tylko bawimy się zabawkami, znacie jakieś ciekawe zabawy w tym wieku które by polubił? Pozdrawiam

Gość bingobingo
A czy ty musisz sie BAWIC wciaz ze swoim dzieckiem??? A samo to nie łaska???? do przedszkola daj, bedzie mial sie z kim bawic.

Gość CIEKAWAM JEZD
BYŁO, POSZUKAJ.

3 latek idzie do przedszkola :) tam się bawi i rozładowuje energię

Gość Elka 789
Nie bawię się z nim przecież cały czas :) Lubi bawić się sam też a ja mam różne inne obowiązki, ale często zachęca mnie do zabawy, zaczyna się chować i krzyczy szukaj mnie. Tylko ,że w kółko bawimy się w to samo, jestem ciekawa jakie jeszcze zabawy można wymyślić w tym wieku.