Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MamaC贸reczki

Augmentin a karmienie

Polecane posty

Go艣膰 MamaC贸reczki

Swoj膮 c贸rk臋 karmi臋 tylko w nocy, 1-2 razy. Lekarka na chorob臋 zatok, gard艂a i ucha (tak mnie naraz wzi臋lo...) da艂a mi na tydz agmentin i zabroni艂a karmi膰... W necie czytam r贸偶ne opinie... Czy s膮 tu mamy, kt贸re karmi艂y i braly ten antybiotyk? Czy dzieciom co艣 sie dzia艂o?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja bralam Amoxi, to ten sam skladnik czynny. normalnie karmilam synka, mial 6 tygodni, wiec kazde karmienie to piers. niezbyt chetnie ssal, nawet pytalam tu o to czy antyb moze zmieniac smak mleka. odpowiedz dstalam od mojej poloznej, ze tak, zmienia i przez to maluch nie chce ssac. jak sie wsciekal dawalam mm, swoje odciagalam i wylewalam. w nocy ssal bez problemu, w dzien 2 max 3 karmienia byly mm, resyzta moim. dziecku nic sie nie stalo. lekarz wiedzial ze karmie i przepisal mi bezpieczny antybiotyk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwazam ze nie powinnas
karmic piersi膮.Augumentin przenika do mleka matki a jak wiadomo -uszkadza s艂uch u dzieci.Jak膮s kretynka ta lekarka pewno z 60lat ma lub wiecej- jest tyle innych antybiotyk贸w a ona daje stary do dupy augumentin!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MamaC贸reczki
No w艂a艣nie to by艂a m艂oda dziewczyna i nie bardzo chcia艂a nawet gada膰 ze mn膮 i da膰 co艣 innego, 偶ebym mog艂a karmi膰... Niby ma艂a i tak ju偶 na mm, w nocy karmi艂am z wygody. Postanowi艂am, 偶e tydzien brania antybiotyu karmienie odpuszcz臋, ale potem chyba nie b臋d臋 czeka膰 kolejnych 2 tyg, tylko wr贸c臋 do karmienia, jak jeszcze si臋 uda.

Udost臋pnij ten post