Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin2234

Jak ulozyc sobie zycie z ruda dziewczyna??

Polecane posty

Gość marcin2234

kocham ja ale wiadomo ze osoby z rudymi wlosami sa zle postrzegane przez spoleczenstwo. wiadomo ze chcielibysmy miec kiedys dzieci, a co jak sie trafi chlopiec? dziewczynka z rudymi wlosami jeszcze ujdzei, ale chlopiec? tyle ich znalem i kazdego przesladowali w szkole. poza tym rudzi faceci nie sa zbyt atrakcyjni. [smut]

Gość wrednamalpa26
ale ty jesteś głupi

Gość marcin2234
widze ze zalezy ci tylko na tym zeby ja zerznac skad ta mysl? po czym to wywnioskowalas?? przeciez napisalem ze ja kocham i chce z nia kiedys miec rodzine

Gość marcin2234
" no nie wytrzymam,musze trzepac konia " daj spokoj jest seks nawet z jej inicjatywy

Gość marcin2234
współczuje jej takiego faceta dziekuje nie ma czego

Gość Gluciuthebest
z rudą da radę gorzej z nudną bywa :)

Gość marcin2234
nudna nie jest wrecz przeciwnie, dusz towarzystwa jest super kochana, ale te wlosy, w niej mi one nie przeszkadzaja ale nie chcialbym aby nasze dzieci byly rude

no własnie że jest czego współczuć. jesteś tak głupip egoistą że aż przykro Cie czytać. poza tym, weź się człowieczku trochę doucz. co z tego że ona ma rude włosy? Twój kolor też będzie brany pod uwagę w genetyce dziecka. moja mama ma rude włosy, ojciec jest brunetem, ma zupełnie czarne włosy. i wyszła z tego mieszanka dwójki dzieci - ja jestem szatynką mój brat blondynem...

Gość gość
Bardzo plytki jestes. Myslisz ze z bladynka lub brunetka byloby lepiej. W dzisiejszych czasach tyle ludzi wlosy farbuje ze nie wiadomo kto ma jakie naprawde. Nie wierz w steorotypy... to tak jakby mowic Ze jak bladynka na czarno sie przefarbuje to stanie sie madrzejsza. NIE WAZNE JAKIE WLOSY...TWARZ I CIALO SIE LICZY. ZA SPRAWA PUDELKA FARBY DO WLOSOW MOZESZ SIE STAC KIM CHCESZ. SKORO TO TAK LATWO to uczynic ...TO Dlaczego TY TAK duzo uwagi do koloru wlosow przywiazujesz?. Ja dzis moge byc ruda jutro blad and za tydzien brunetka...ale nadal jestem soba.

Gość gość
Autor jest jakiś nienormalny. Osoby z rudymi włosami są źle postrzegane w społeczeństwie? Gdzie? Chyba tylko na jakiejś zapadłej wiosce i wśród starych bab wierzących w zabobony...

Gość gość
RUDE JEST WREDNE taka prawda. Spotkałem kilka rudych w zyciu i niemiło wspominam