Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko do d

Trądzik zniszczył mnie psychicznie

Polecane posty

Gość wszystko do d

Już nie mam pomysłu co robić, z domu w ogóle nie wychodze. Próbowałem bardziej takich domowych metod jak lewatywa, nie dosc, że upokarzajace to i efekty też marne :( po prostu ktos polecił to...i nic :o ponad 20 lat i twarz cała zasyfiona, chociaż jak jeszcze wychodziłem z domu obserwowałem sporo i nikt, NIKT nie miał problemów skórnych. Osamotniony sie z tym czuję, mało kto rozumie ten problem i jaki wpływ na psychike ma, co mam robić? nie piszcie, że to normalne, bo normalnym to mogą być 2 krostki na na nodze, a nie cała twarz oblepiona pryszczami. bez podszywów

Gość prawictwo pospolite1
nie ma na to metody .. Najlepiej to myć twarz i włosy wyłącznie zimną wodą . Ciepła nie jest wskazana .

Gość gdahgda
ja polecam mydlo siarkowe i plyn afronis i herbata z bratka 2 razy dziennie! koniecznie! i kapsulka tranu codziennie. po 3 miesiacach zauwazysz efekty. duzo mineralki i lewatywa tez powinny pooc, nie zalamuj sie tylko probuj dalej...

Gość Idź do dermatologa
On ci przepisze izotek najsilniejszy i najskuteczniejszy lek na trądzik po nim będziesz miał gładką skórę i trądzik wyleczysz na zawsze! ja właśnie zrobiłam wszelkie badania i teraz idę do dermatologa po izotek i od poniedziałku zaczynam leczenie