Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejesej

SEKS z nauczycielem-księdzem

Polecane posty

Gość kejesej

Jestem w liceum, mam powyżej 15 lat, aczkolwiek jestem wciąż nieletnia, ksiądz uczy mnie religii, jest bardzo młody, nie ma nawet 30 lat. Do stricte stosunku jeszcze nie doszło, ale seks oralny, minetki i petting są na porządku dziennym. Nie jestem do niczego przymuszana. Chciałabym dowiedzieć się co za to grozi w świetle prawa, bo w internecie nie potrafię znaleźć pasującego protokołu z Kodeksu Karnego. Zapewne mnie skrytykujecie, bądź osądzicie o prowokacje, ale trudno. Z góry dziękuję. :-)

Nic wam nie grozi poza wywaleniem ze szkoły obojga :D No i ewentualna niechciana ciążą w przyszłości :P

Gość BabciaOla kontratakuje
z nim spróbuj seksu www.youtube.com/watch?v=VAP6dyMcvtg

Gość kejesej
Aha, czyli mam rozumieć, że jakby się coś wydało, to nie zostaną mu postawione zarzuty? W końcu kontakty seksualne z uczniem są karalne, albo mi się wydaje.

Gość adfsadfsd
W Polsce chyba nie bylo przepisu za kontakty z nauczycielem(aczkolwiek znajac zycie pewnie rozwiaza z nim/z taka umowa), sa jednak za ponizej 15 lat i za... uwiedzenie nieletniej. Jak rodzice bardzo sie wkurza, to nawet jesli dziewczyna ma 17 lat, a chlopak 18 lat to chlopak moze odpowiadac za to(doslownie bodajze tak to bylo sformulowane)....

Gość xlp
o rany, jak do tego doszlo? co pociaga cie w starszym facecie w dodatku ksiedzu?

Gość prowo pewne
chcesz czy nie

Gość nieletnia,oj nieletnia
"jestem wciąż nieletnia"

Gość kolegastalin
wszystko spierdoliłaś teraz policja dojdzie gdzie jesteś wsadzi księdza zamknie szkołę media Cię zajeżdżą rodzina opuści trafisz do szkoły z trudną młodzieżą męża znajdziesz po 40

Gość Ks. Marcin Kozyra
nic nie grozi księdzu, bo w tym kraju panowie w czarnych sukienkach są NIETYKALNI i wszyscy się ich boją gorzej z tobą, bo jak się wyda to opinia publiczna zrzuci winę na CIEBIE

Gość ognisty_kwiat
jak ma na imię? :) bo coś mi się wierzyć nie chce, że to historia prawdziwa...? kochasz go?

Gość Ks. Marcin Kozyra
ale ogólnie jestem za takim seksem typu uczennica-ksiądz :classic_cool: brzmi pysznie :P

Prawdziwa, nie prawdziwa - za to jaka romantyczna! Normalnie "Ptaki ciernistych krzewów" :classic_cool:

Gość Ks. Marcin Kozyra
ciekawe gdzie się spotykają :classic_cool: u niej czy u niego :P

Gość nieletnia-nieprawdziwa
ksiądz-nieprawdziwy,a topik jest...

Gość Ks. Marcin Kozyra
ja tam lubię takie tematy :classic_cool:

Gość ale,ale
Ptaki ciernistych krzewów"-to inna historia... a nie wystarczy wam tego tematu seks z księdzem -obok od x lat na forum...bez wytchnienia!

Gość Ks. Marcin Kozyra
domagamy się założenia topiku na temat SEX Z ZAKONNICĄ bo mogą się czuć dyskryminowane :classic_cool:

Jaka tam inna. Malolata zakochana w księdzu z późniejszymi komplikacjami :D Choć w sumie to nie pamiętam za bardzo, bo sama dzieckiem prawie byłam jak to oglądałam :D

Gość Ks. Marcin Kozyra
ciekawe kiedy dojdzie do seksu i czy ksiondz jest prawikiem :P

Gość do nei nei
no romantyczna bardzo byla tamta historia-dlatego inna ;-) a tu podpucha i...seks oralny...

Gość Ks. Marcin Kozyra
oralny, bo w seminarium studiuje się jedynie oral i anal :P

Gość Antoni65
Polecam pozycję na misjonarza :)

Gość Ministranci
U nas ksiądz robil konkursy dla ministrantów. Kto ma najwiekszego. Mielismy 8-9 lat. Chetnie sciągaliśmy gacie a on macal nasze sterczące fiutki. Ale była jazda jak nas lizał. Chetnie dawalismy sie molestowac. Nowy wikary nie chce nam nic robic

Gość gość
dla mnie jesteś durna, może masz adrenaline i wogule ale dziewczyno ogarnij się co z tego że on Cię pomaca, zrobi Ci dobrze między nogami jak nigdy nie będzie Twój? wreszcie cię wypiepr*** zrobi dzieciaka a potem nie przyzna się do niczego i powie że wszystko zmyśliłaś a puściłaś się pewnie z jakimś gówniarzem i teraz szukasz głupiego, ty zostaniesz "panną puszczalską" a on dalej będzie nieskalany grzechem, wycofaj się z tego puki masz czas.

Gość gośćtytusis
Masz 15 lat,więc nic.

Gość Kochanicaksiedza
Co jest złego w seksie z Duchownym?! To normalne, ludzkie. Kochajcie się!!! Ja tam Wam Błogosławię!!!!;-) ;-)

Gość teista

Tu głos z przyszłości, właściwie z teraźniejszości.

Teraz już jesteś pełnoletnia.

I możesz pozwać na podstawie precedensu KRK za molestowanie seksualne na grubą kasę.

Mało tego, później, jakbyś tą kasę wywiozła z kraju możesz dalej kontaktować się z tym księdzem, jeśli nie będzie siedział.

Ale możesz go przecież ostrzec.