Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakTaktakTakkkk

Niscy faceci są skazani na samotność, nie mają szans na fajne zycie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 24
15:24 [zgłoś do usunięcia] Darker Kalek fizycznych społeczeństwo nie potrzebuje. ­ Mocne

Gość cvxvcxvx
"Ja mam 185cm a mój kumpel 162cm i miał w życiu o co najmniej 5 panienek więcej niż ja" mial bo pewnie skakal jak malpa kolo nich to go wziely jakby mialy wybor to zawsze wybiora wyzszego. taki karakan wie ze musi nadskakiwac laskom bo inaczej by nawet nie splunely na niego:D

Gość dissolved girl
Ja to mam wrażenie, że im niższa dziewczyna tym wyższego faceta szuka - sama mam 175 i najbardziej lubię facetów o wzroście 175-185, wyższych nie. No i byłam z trochę niższym ode mnie, nie przeszkadzało mi to, po prostu jestem przyzwyczajona że jestem wysoka i patrzę na wszystkich z góry ;)

Nie wiem czy im nadskakiwał czy nie w każdym bądź razie obrócił większość dziewczyn których nie udało się zdobyć atrakcyjniejszym kolesiom od niego :) Co do samego wzrostu to ja mam tak samo, nigdy nie interesowały mnie niskie dziewczyny takie 160-170.Zawsze zwracałem uwagę na takie w miarę wysokie.Od roku jestem z dziewczyną która ma 175cm i bardzo mi się to podoba, w dodatku jak ubierze 10cm szpilki to wygląda prawie jak ja :)

Gość cvxvcxvx
"nie przeszkadzało mi to" nie kłam:P

Gość to akurat proste.............
dissolved girl - to proste kiedyś juz o tym pisałam. Niska dziewczyna szuka duuużo wyższego by zrekompensowac sobie własną wade czyli niski wzrost. One dzialają zarowno swiadomie jak i podswiadomie. Taka niska dziewczyna wie ze jest niska i ze to jest wada vbo wszyscy są wyzsi, wiec ma szukac niskiego ? Wtedy bedzie krytykowana, spadnie jej samoocena... W skrócie : Niska czuje sie gorsza od innych i szuka wysokiego by czuc sie lepiej :) nie wiem czy to sie zgadza z psychologia, nauką ale takie są moje obserwacje i to sie sprawdza

Nie to nijak ma się do nauki, psychologii i tak dalej.Równie dobrze możesz napisać że wysoki niski facet szuka sobie wysokiej laski żeby czuć się dobrze.Tutaj nie chodzi w głównej mierze o wzrost tylko o uczucie, o chemię, o to jak się z kimś czujesz.Fizyczny aspekt czyli wzrost nie ma znaczenia jak jest uczucie, związek i tak dalej.

Gość dissolved girl
Fizyczny aspekt ma ogromne znaczenie, nie czarujmy się. KAŻDY patrzy na wygląd, a kto twierdzi inaczej jest okropnym hipokrytą. No i moje niskie koleżanki bardzo często odrzucają facetów ze względu na wzrost, a ja jakoś nie oceniam w ten sposób, a może i oceniam, w końcu lubię takich niewiele wyższych ode mnie ;) bardzo wysocy mnie nie pociągają.

Gość Drapowana dama
Jeśli mam 161 cm wzrostu czy również jestem skazana na niepowodzenie? Mimo atrakcyjności fizycznej, ładnej kobiecej budowy ciała i ładnej buzi, inteligencji, etc.?

Gość melilotta
facet z kasa na stanowsku mze miec twarz gnoma , 200kg wagi i byc karłem a super laski beda mu z radoscia robic laske

Gość Drapowana dama
Jeśli mam 161 cm wzrostu czy również jestem skazana na niepowodzenie? Mimo atrakcyjności fizycznej, ładnej kobiecej budowy ciała i ładnej buzi, inteligencji, etc.?

Gość Drapowana dama
melilotta - czytaj Ryszard Kalisz :) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://pikfe.files.wordpress.com/2011/05/r_kalisz_pap_mina_550.jpeg&imgrefurl=http://pikfe.wordpress.com/2011/05/29/moje-piekne-dziecko/&h=400&w=550&sz=152&tbnid=NjNfN_-T0XJG5M:&tbnh=90&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Dryszard%2Bkalisz%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ryszard+kalisz&usg=__ihddAbAGdfzUkXgqw2fhpD1qx4E=&docid=Pnn7SJm6hP3ZdM&sa=X&ei=_bthUIK_MeG50QXC_IGYAw&ved=0CD0Q9QEwBQ&dur=7652

Gość melilotta
bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa

Gość nie czarujmy się... .
Owszem wysoki wzrost u mezczyzny jest atrakcyjny i pozadany (zwykly atawizm, dziewczyny czuja sie przy duzych mezczyznach kobieco i bezpiecznie) podobnie jak smukla , klepsydrowa figura u kobiety. Ale bez przesady znalam paru relatywnie dosc niskich (na oko 170 cm, moze nawet mniej) mezczyzn (ale za to charyzmatycznych, inteligentnych, dobrze wyksztalconych, wykonujacych ciekawy zawod itd) o ktorych kobiety sie zabijaly, znalam tez dziewczyny z malym biustem i bez wciecia w talii a wciaz otoczone wianuszkiem adoratorow... Pewny siebie, wartosciowy mezczyzna o glebokim nizkim glosie wydaje sie mezki pomimo niskiego wzrosty a zakompleksiony, niski facet tp TYPOWY KURDUPEL PS Piloci tez czesto bywaja niscy a powodzenie maja szalone

Gość Anonim 174
Haha. To teraz zwrócono uwagę jeszcze na ton barwę i głębokość męskiego głosu :) Proszę rozwińcie temat :)

Gość gość
ja mam trochę powyżej 180 cm i wiem, że dla dzisiejszych kobiet jestem gównem bo ich wymagania wzrosły i dla nich prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 195 cm.

Gość gupoooty gadacie
ano niscy faceci zazwyczaj są tacy bez szału i ogólnie niezbyt, owszem, ale jako kobieta mogę rzec, że nie wszystko stracone. oczywiście, wysoki to wysoki, zawsze gdzieś tam w kobiecie siedzi marzenie o drwalu jak dąb, ale znam kilku niskich facetów, którzy wyglądają z***biście, a jeden naprawdę bardzo mi się podoba mimo że jest niższy ode mnie o 20cm. ale to nie trzeba się użalać nad sobą, tylko ruszyć d*psko na siłownię, coś w życiu robić, do tego najlepiej mieć jakąś ciekawą pasję, sport, najlepiej jakiś rodzaj walk (tam niski wzrost się sprawdza, bo takiego trudniej trafić i zazwyczaj jest szybszy), albo jakieś inne hobby, które będzie dużym atutem. no i inteligencja, oczytanie... choćby taki Thyrion Lannister z Gry o Tron - niby karzeł, ale gdyby istniał naprawdę to bym na niego leciała. facet może być równie dobrze niski i nie jest to problemem. grunt, żeby był przy tym silny (czy to fizycznie czy psychicznie), a nie jakieś chucherko, co się przewróci gdy tylko wiatr zawieje, ot co! ;)

Gość gruby ziom
Niscy kolesie nie są skazani na samotność, ale za to grubi są.

Gość gość
hahaha k***a!!! ale zje---bbb załozyl ten temat przecież co ma piernik do wiatraka, moj ziom ma 179 wzrostu i ni huja nic nigdy nie z******l, ja 159 miałem około 30 partnerek seksualnych wyzszych ode mnie

Gość gość
głowno prawda, znam przynajmiej dwa przypadki niskich facetów co bija na głowe wysokich. Pierwszy, troszke po 40, ma niesamowity urok osobisty, inteligentny, dowc*pny, charyzmatyczny, wykształcony, ładny męski głos. Bardzo zadbany, ładne perfumy, zawsze elegancko ubrany. Ma taka władcza postawe, typowy samiec afla ;) do tego na wysokim stanowisku :P Drugi, przed 30. Ladna buźka, śliczny snieznobiały usmiech, duże poczucie humory, inteligentny. Ćwiczy jakieś wschodnie sztuki walk, z***bista wypracowana sylwetka ;) az miło popatrzeć. Obaj Ci panowie mimo tego, że nie maja wiecej niż 168 cm bija na głowe przeciętnego wysokiego faceta.

Gość gość
o takiego ja bym brała niezależnie od wzrostu ❤️

Gość xasca
Niscy faceci są skazani na samotność, nie mają szans na fajne zycie """ DOPRAWDY? a putin?!!

Gość gość
Żal mi was. Wcale nie prawda. Mój tata ma jakieś 165 cm wzrostu, mama jakieś 152 cm, i oboje wykształceni, piękni i zdrowi. Mój tata był strażakiem i biega na maratonach. Ja mam 160 cm a moja siostra 150 i wcale nam to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Rodzice na pewno nie zrujnowali nam życia. i taki facet 170 cm to będzie dla nas męski i wysoki.

Gość gość
Ja tam zauwazylem ze coraz bardziej liczy sie dla lasek ryj i cialo. Wzrost coraz rzadziej daje szanse na dobra d**e. I mowie to ja, koles 184 cm

Gość gość
I po co takie wykopaliska sprzed roku?

Gość Afffka
Dla mnie facet juz powyzej 175 to koszykarz. Najbardziej kreca mnie faceci ok 170. Nie podobaja mi sie wyzsi, wygladaja jak pajaki. Jest u nas w klasie takich 2och, wszyscy sie z nich smieja. Takie niemoty.