Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakTaktakTakkkk

Niscy faceci są skazani na samotność, nie mają szans na fajne zycie

Polecane posty

Gość gość
To prawda, że niscy faceci mają bardziej przewalone i spora część dziewczyn ich nie chce, ale jak najbardziej mogą sobie z tym poradzić. Znam niskich mających żony/dziewczyny, a to znaczy, że wystarczy trafić na odpowiednią :)

Gość gość
kilka milionów na koncie, to zaraz wysoki sie wydaje.... Nawet kurd**el. Swoją drogą jak taki niewysoki potrafi zarabiać duże pieniądze to naprawdę zawsze znajdzie najlepsze dziewczyny. Tutaj piszą wysokie niedojdy życiowe.

Gość samanta16
u mnie w klasie najniższy chłopak jest najfajniejszy! Wszystkie do niego wzdychamy. Ale on nie chce wyższej od siebie. Nie wiem czemu, chyba czuje się niemęsko. Studniówka za pasem, Chciałabym żeby wybrał mnie ale nie wiem czy mam szanse. A dla mnie to ideał. Koleżeński, miły, dobry, uczynny, pieknie się śmieje, super tańczy. a ma chyba niecałe 1,70

Gość gość
niski dla niskiej.wysoki dla wysokiej

Gość gość
Świat by zszedł na psy gdyby kobiety oglądały się za idiotami którym natura dałą trochę więcej w nogach a innym mniej.To ja mogę powiedzieć że każda kobieta z małym biustem to nie kobieta ale jej marna imitacja, podobnie jak kobiety otyłe i zbyt wysokie właśnie. Na coś takiego jak wzrost kobiety patrzą może w gimnazjum ale starsze raczej nie. Znałem kolesi co mieli po 166 cm a rwali takie panny o jakich nie jeden wysoki marzył i z zawiścią patrzył.Liczy sie charakter,pewność siebie,do tego ciekawe hobby,coś co kobietę zainteresuje.Wzrost jest tylko miłym dodatkiem,ale dodatkiem,i niekoniecznie ważnym. Autorowi nawet nie odpisujcie bo na oko widać że to osoba z depresją i zaniżoną samooceną,której potrzebny jest psychiatra.

Gość gość
powiem wam ze to prawda....ale mialam faceta niskiego tak jak ja-ok 160 cm.i wierzcie mi,facet nie moze byc maluchem :)

Gość gość
zgadzam się że niski ma ciężko ale niski to taki około 1,60. ale tak jak pisze samanta 1,70 to już średni. z takim nie wstyd się pokazać

Gość gość
niski to poniżej 165,reszta to już w miarę ok.

Gość gość
mnie tez wkurzają zakompleksione "paniusie". Bo mały, bo duży, bo chudy,do gruby, bo łysy, bo owłosiony, bo ma o jeden odcień zbyt ciemne zęby, bo włoski na żelu źle się układają. Wolę niskiego ale takiego który ma w głowie olej, ładne lico i wie czego chce. A połowę tych postów napisali pewnie zakompleksieni 185 centymetrowcy, którzy zazdroszczą małym powodzenia

Gość gość
maluchem być nie może, ale wieżowcem wcale być nie musi

Gość gość
niski tez moze byc fajny

Gość gość
facet który użala się nad własnym wzrostem to du...a wołowa nie facet. W ogóle facet który się użala nad sobą to element przeznaczony do kasacji.Która by chciała taką mameję,wiecznie zapłakaną pipkę "bo jestem mały".

Gość gość
Teraz odstrzelimy, facetów którzy mają mniej niż 180 cm, potem np. ktos wpadnie na pomysł że blondyn jest niemęski i zrobi się nagonke na blondynów. potem zielonookich. Problemy mniej więcej z tej samej kategorii. Czyli żaden. Problem dla ludzi którzy nie mają problemów. Albo takich którym w głowie jedynie pustka się zagnieździła. Kazdy jest jaki jest. I to jest fajne.

Gość gość
mały może być supergość, pod warunkiem że nie płaksa przeczulona na własnym punkcie, a interesujący, fajny, znający swoją wartość facet

Gość gość
lubie małych wielkich duchem

Gość gość
Niscy skazani na samotność? Przy tej teorii mam pytanie do "znafców". Dlaczego tylu wysokich jest samotnych, dlaczego zostawiają ich dziewczyny, skąd rozwody, zdrady? jak wysoki to taki ideał to powinno im się wszystko układać. Ciekawe (pytanie do lal którym marzy się 195 cm dryblas) ile wzrostu mają wasi ojcowie. I ilu ucieszyłoby się że mały w waszej opini to głupi

Gość gość
Bo to nie zależy od wzrostu ale od osobowości. Niedojda zawsze będzie niedojdą, i braków w charakterze nie zrównoważy wzrost czy bujna fryzura

Gość gość
chłopaki płaczecie jak baby

Gość gość
Bla bla bla... ja mam 168 cm i problemu z kobietami nie mam. Jesteś ci pą nie facetem bo użalasz się nad sobą jak baba właśnie której przez to nie możesz znaleść.

Gość gość
Spotykalam sie ze srednio ładnym i niskim facetem. Miał fajny charakter, był przyjacielski i miły. To on mnie olał. Nie wiem czemu bo wydawało się, że też mu jest ze mną fajnie. A jestem bardzo ładna :)

Gość gość
20.51 Sorry, ale to już musisz mieć wybitnie zj****y charakter :D

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że niscy mają wielkie pały... Nie umówię się z gościem powyżej 186.