Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załmany_y

kręci mnie pewna kobieta z forum

Polecane posty

wierzycie w przesądy?:classic_cool: O przesądach słów kilka Rozsypała się sól - będzie kłótnia. Rozsypał się cukier - na zgodę. Rozsypała się kokaina - będą wizje. Upadł widelec - ktoś przyjdzie. Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego. Jaskółki nisko latają - będzie deszcz. Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina. Pękło lustro - będzie nieszczęście. Pękł rozporek - będzie wstyd (mniejszy lub większy). Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro. Swędzi nos - będzie pijaństwo. Boli tyłek - mydło upadło.

Gość jak to, dwie żony?
To jakiś bigamista był?

znam takie kobiety co bez zbicia lustra trzech męzów przezyły :D:D:D

a ja to nawet wyczuwam kim jest :P ale poczekam jeszcze troche moze sam sie odkryje:classic_cool:

buntownik ale my sie tak średnio lubimy prawda?:classic_cool:

Mnie też kręci pewna kobieta, ale Ona mnie juz nie chce😭 (to takie małe nawiązanie do tematu :P ) Fałcia😘 :)

czyli co ''chwila prawdy'' :D Buntownik bez powody..... ja tu jestem zdecydowanie młodsza stażem od v34 więc możliwe że jeszcze nie zdążyliśmy sobie zalezc za skórę;)

pierzasta 👄 gdzie sie szlajasz jak cie nie ma 😭 buntownik opryskliwa i nieuprzejma jestem ;) baardzo wobec tych co mi na odcisk wchodzą :classic_cool: i bardzo sie w tej roli lubie:D

"Ale az tak zle z Toba nie jest jeszcze" a od takich opinii o mnie to napewno nie jestes odpowiedni na tym forum:classic_cool: takze jesli mozesz zawrzyj usta :P

Sorelll na pewno nie, ja tu sobie pozartowac przybylem:-D Wlasnie o tym mowie V wywyzszasz sie:O Kazdy jest odpowiedni do wyrazania opinii! Ale przeciez jest tylu rozmowcow,ze nie musimy wchodzic sobie w droge:-)

pierzasta choc cie przytule. Buntownik jesli cofniemy sie kilka stron wstecz, to mozemy dokałdnie odczytać kto komu w droge wchodzi:classic_cool: Dostałeś moje zdjecie ok.... masz prawo uznac mnie za kogo tylko chcesz ale zatrzymaj to dla siebie...bo o ile jestes tym, o kim ja myślę, to ja swoją opinie o tobie mam tylko dla siebie :classic_cool: i tym sie znacząco różnimy🖐️

Buntownik bez powodu...ok niech i tak będzie;)co nie zmienia faktu że jestem ciekawa Twojego innego nicka:P