Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załmany_y

kręci mnie pewna kobieta z forum

Polecane posty

Gość Za Dużo Pytań..,
wracamy do siebie?

Gość oompa loompa
nie wiem wg pierwszych postów wynika dokładnie tak jak mówię ;) jest zainteresowany i gdzieś napisał, że ona chyba nim też, ale pewności nie ma :) sam by się musiał wypowiedzieć :) może ktoś się podszył pod autora i kontynuuje temat ?

Gość oompa loompa
nie wiem wg pierwszych postów wynika dokładnie tak jak mówię ;) jest zainteresowany i gdzieś napisał, że ona chyba nim też, ale pewności nie ma :) sam by się musiał wypowiedzieć :) może ktoś się podszył pod autora i kontynuuje temat ?

Gość Za Dużo Pytań..,
tam juz temate zdechł

Gość Za Dużo Pytań..,
no tak :(

Gość oompa loompa
to poproszę streszczenie jak w modzie na sukces ^^ "w poprzednim odcinku mody na sukces"

Gość w modzie wielkie zmiany
rich dowiedział sie ze jest córka swojej matk....wreszcie:)

Gość oompa loompa
ridge już nie gra w modzie na sukces !!!!!

Gość w modzie wielkie zmiany
przeciez wiem:p nie ridge tylko rich! jego syn!

Gość oompa loompa
nie oglądam mody na sukces odkąd zmienili emisje kilka lat temu ^^ jednak wtedy nieśmiertelna taylor umarła i nagle się ożywiła ! teraz już pobiła rekord bo zmartwychwstała po raz drugi ! A wracając do tematu to jednak był jeden taki raz gdy przełamałem się i zacząłem korespondować z kobietą z forum ;)

Gość oompa loompa
oczywiście !

Gość bublenan
a co Wy macie za problem,jak to nie wiadomo z kim rozmawiasz? Możesz wymienić się zdjęciami oraz zadzwonić aby upewnić się dodatkowo. Poza tym chyba poznasz,że ktoś kręci:D:D

Gość oompa loompa
nie chcę tu nie wiadomo jakiej paniki podnosić, ale wiarygodność na tym forum jest tak znikoma, że się w głowie nie mieści ;) faaakt możesz zadzwonić a dałbyś/łabyś swój numer gdzieś w internecie ? mówię tylko, że podziwiam ludzi mogących się tak szybko w coś wkręcić / zaangażować.

Gość bublenan
dałbym bo co komu po moim numerze? Myślę,że przesadzasz jakby się postarac to można Cię na jakimś facebooku czy innym ćwierku znaleźć i dlaczego aż tak bardzo podważasz wiarygodność tu piszących czyżbyś miał /ła przestrogę dla innych?

Gość bublenan
ja nie rozmawiam o Twoim numerze:D:D:D

Gość oompa loompa
nie mam w sumie żadnej przestrogi. Nikt mnie jako tako nie oszukał, ale robią sobie projekty mężczyźni piszą jako kobiety - kobiety jako mężczyźni. Więc nigdy nie wiesz. Zanim ja swój numer podałem ho ho minęło kilka miesięcy :P

Gość e tam przesadzasz
ja zawsze pisze jako kobieta choc jestem mezczyzna, nigdy jako mezczyzna nie pisalam

Gość bublenan
oczywiście,że są projekty ale myślę,że są na tyle wyraźne aby je omijać:)

Gość oompa loompa
niby tak jednak chyba ostrożności nigdy za wiele ;)

Gość oompa loompa
niebiesko zielona a co jeśli odrzuca zastrzeżone ? ;) to jak sprawdzisz ? niecierpie zastrzeżonych wiecznie oferują mi jakieś nowe telefony umowy lub inne dziwactwa... jeszcze żeby to ktoś dzwonił ! Automat !! Czyli mówisz, że sprawdzasz, a nie lepiej wyczekać ciut ? :) nie można kłamać w nieskończoność koniec końców klamca w swoich knowaniach się pogubi !

Gość oompa loompa
ciekawe rzeczy opowiadasz, ale bardziej od sprawdzenia, to chyba równie ciekawy jest ten stan gdzie oboje zachowują anonimowość. Po jakimś czasie superlatywy się konczą i zaczyna się taka już powiedzmy mniej anonimowa znajomość i tak po trochu po trochu poznawać. Nie za szybko co by się nie zachłysnąć :)

Gość bublenan
Niebieska czyli zakładasz,że każdy czegoś szuka?

Gość oompa loompa
Dokładnie jak piszesz ! Niektórzy tu trafiają z różnych powodów i czasem po prostu po to, aby umilić sobie chwilę czy dwie. Natomiast na pytanie czy mnie któraś kobieta z forum "kręci" odpowiem, że nie. Może dlatego, że nie rozpatruję tego w takich kategoriach ? Lubię czasem z kimś popisać i w zasadzie tyle od tego forum chcę ;)

Gość bublenan
pozniej przekonuja sie,ze cos mozna trafic:-D tutaj przede wszystkim mozna naprawde dobrze sie posmiac,za to sobie chwale to forum:-) A ludzie jak wszedzie sa rozni