Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbakana

w koncu kupiłam papierosy!!!!!

Polecane posty

wypilałam 3 na raz poza domem, ale teraz bede musiala pczekac do wieczora az starzy pojda spac :(

Gość palaczeee
palacze śmierdzą, fuj, nienawidze palaczy, do komór gazowych z wami smierdziele!

Woow,chyba to dla ciebie najwieksza brawura w twoim dotychczasowym zyciu?

Gość edziebedzie
Tez tak robilam a teraz bym sama sobie do doopy za to nakopala. Dlatego ze sama taka bylam takie gowniary podwojnie dzialaja mi na nerwy. Tym bardziej ze mam corke. Brrrrrrr!

Gość obyś dostałaa
obyś dostała raka, smierdziuchu papierosowy! raka wargi, takiego wielkiego i obrzydliwego :D

Gość obyś dostałaa
wszyscy palacze i palaczki to smieci i trzeba ich utylizować :) ja bym cie wrzuciła do takiego rozpalonego do czerwoności pieca, zywcem, i byś sie paliła skoro tak lubisz palić :D

już nawet nie chodzi o to, ale sam fakt chwalenia się na forum, że się kupiło fajki. no przepraszam bardzo, czy to jakaś nowa moda? Nie wiem, może już nie nadążam. przedstawiłaś to tak jakby to było bardzo ważne wydarzenie w Twoim życiu. Lekcji nie masz?

Gość edziebedzie
Boszzzz, co za agresja! Coz za frustracja! Droga Obys, jak seksu nie ma to polecam masturbacje. Przynajmniej troszke moze humor poprawi.

Gość obyś dostałaa
jak sie czujesz z tym faktem że jestes śmierdzielem i lubisz wdychać smród do płuc? :) Ludzkimi pierdami tez sie zaciągasz? :)

Gość no t bad
pal sobie, nie obchodzi mnie to ze sie trujesz, ale uszanuj to i na przyszlosc nie pal przy ludziach ani w ich poblizu, najlepiej zamknij sie w domu i pal sobie do woli, ja nie chce smierdziec papierochami i z pewnoscia nie tylko ja. papierosy=patologia. amen 🖐️

Gość no t bad
pal sobie, nie obchodzi mnie to ze sie trujesz, ale uszanuj to i na przyszlosc nie pal przy ludziach ani w ich poblizu, najlepiej zamknij sie w domu i pal sobie do woli, ja nie chce smierdziec papierochami i z pewnoscia nie tylko ja. papierosy=patologia. amen 🖐️

zapewne w twoim pamietniku to na czewrowo uwiecznisz, takie twoje osiagniecie zyciowe Strugasz odwazną a przed wlasnymi rodzicami sie kryjesz z tym?jak taki choojrak z ciebie to wez w sobote przy porannej kawusi przy stole sobie odpal peta :D