Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być szczupła27

czy robiąc serię brzuszków przez 30 dni

Polecane posty

Gość chcę być szczupła27

zgubię parę centymetrów, ale nie stosując żadnej diety

Gość chcę być szczupła27
100 dziennie

Gość btw ...
to zależy jakie masz predyspozycje, jak waga/ nadwaga, jaki brzuch Na pewno seria brzuszków rano przed całym dniem, daje efekty, ale tzreba robić 6na 7dni w tygodniu , nie przez miesac, a caly czas daruj sobie czekoladę, fastfoody

Gość chcę być szczupła27
muszę schudnąć mam na to 4 tygodnie, najgorsze jest to że mam mało samozaparcia w sobie ale tym razem się nie poddam

Gość btw ...
tylko ćwicz codzienie RANO, po 10brzuszków jednogo rodzaju i rozciąganie

a nie lepiej biegać przez ten miesiąc? brzuszki są na wyrzeźbienie mięśni bardziej ja bym tam wolała biegac

Gość chcę być szczupła27
nienawidzę biegać może co innego polecicie

skoro lubisz brzuszki ja bym wolała biegać albo nie jeść rzeczy które rozpychają żołądek, basen w zasadzie każdy sport może pomóc w miesiąc jak odpowiedzialnie do tego podejdziesz i jeśli Twój organizm da radę

Gość ghghghg
na pewno nie schudniesz. brzuszki są ćwiczeniami na mięśnie brzucha i mają zerowy potencjał odchudzający . żeby schudnąć za pomocą ćwiczeń bez diety musiałabyś robić porządny trening siłowy plus aerobowy. inaczej to niemożliwe. na pewno nie schudniesz od brzuszków, podskoków w miejscu, jazdy na rowerku i innych pseudo treningów dla wiecznych grubasów

16:23 [zgłoś do usunięcia] chcę być szczupła27 100 dziennie } Był okres w moim życiu gdy robiłem 3 x 500 brzuszków 3 x w tygodniu(plus inne ćwiczenia) i nic nie chudłem. Generalizując najlepiej znaleźć gdzieś w necie opisy ćwiczeń w raz z uwzględnieniem wagi i wieku. Pewniejszym sposobem na chudnięcie jest regularny jogging, ale też nie mniej jak 30 minut, nie od razu rzecz jasna ma się taką kondycję.

Gość Z krainy snów
a nie lepiej biegać przez ten miesiąc? brzuszki są na wyrzeźbienie mięśni bardziej ja bym tam wolała biegac To lepsze na chudnięcie ale mocno obciąża stawy i jak masz dużą wagę to później mogła by ona mieć problemy z kolanami

Gość Z krainy snów
ogólnie ludzie źle trochę podchodzą brzuszki zrobią ci prędzej mięśnie niż spalą tłuszcz po prostu tłuszcz zamienisz na mięśnie ale nie będziesz chudsza choć brzuszki mało stymulują mięśnie brzucha tak naprawdę to bardzo lekkie ćwiczenie

Gość ghghghg
tłuszcz sie nie zamieni w mięśnie, bo to inny rodzaj tkanki- co najwyzej te mięśnie sie trochę usprawnia, ale pozostaną pokryte sadłem. tak samo można miec nadzieję, że sie tkanka nerwowa zamieni w mięśniową..