Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka 125670p

nie mam nikogo kto mi mógłby doradzić..więc piszę na kafe..

Polecane posty

Gość olka 125670p

po raz kolejny pytam o radę w związku z studiami. nikt nie studiował ekonomi ? chcę iść na zaoczne 2 stopnia,ale nie wiem jak jest?czy sobie poradzę? i w ogóle. proszę doradźcie mi wy, bo nie mam nikogo kto mógłby mi w tym doradzić.nikt z mojego kręgu nie studiował ekonomi i nie mam pojecia czy w ogóle się na to pisać.

Gość Ciekawie mówicie
Jak się będziesz starała, to sobie poradzisz :)

Gość olka 125670p
chcę się starać, ale nie wiem czy sobie poradzę...nigdy nie byłam dobra z matmy, ani ze ścisłych. zrobiłam licencjat z zarządzania, ale to wiadomo prostszy kierunek. więc jestem w kropce. naprawdę nie wiem co zrobić....

moja siostra ma licencjat z zarządzania, teraz zaocznie robi ekonomię i sobie radzi. Nigdy nie była orłem z matmy, ale na studiach jest dobrze. Nie ma typowych zadań matematycznych tam. Są tylko obliczenia jakieś takie typowo na dany temat i są proste. Nauczysz się wszystkiego.

Gość olka 125670p
Dziękuję bardzo :). Ciesze się, że są jeszcze osoby na forum, które potrafią coś mądrego napisać :). tak wszystko ładnie pięknie tylko u mnie jest tez problem,że licencjat robiłam na prywatnej,a teraz chciałabym iść na uniwerek. i właśnie tego się boję najbardziej, bo wiadomo jak jest na prywatnych....mam plan, ale czy to sie uda...eehhhhhhh

Gość xvxcvxcv
uda się :) na mgr powtarzany jest czesto material z licencjatu zwlaszcza na ekonomii DASZ RADĘ NA PEWNO nie martw się!:)

Gość olka 125670p
dzięki wielkie za ciepłe słówka :). napisałam na forum, ponieważ dziś rozmawiałam z koleżanką, z która miałam iść na ekonomie na uniwersytet i ona niestety stwierdziła, że nie pójdzie, bo słyszała ze jest bardzo ciężko. i stąd te moje dylematy. zaznaczę, że jej lepiej szło na licencjacie niż mi ;). a jak dam sobie zbyt wysoko poprzeczkę i jej nie przeskoczę to będzie dopiero.....

Gość olka 125670p
liczyć umiem , znam ile to morga i hektar . chciałabym w przyszłosci zarządzać gruntami.,

Gość olka 125670p
ktoś się podszył pode mnie z tą inteligentną" wypowiedzią powyżej... żenada....

Gość xvxcvxcv
nie jest strasznie na uniwerku nie zadręczaj się na pewno dasz rade wystarczy trochę samozaparcia i nie patrz na kolezanke!

Gość olka 125670p
xvxcvxcv studiowałaś/eś ekonomie na uniwerku ?