Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flexy sexy

facet postwil mi ultimatum-on albo przyjaciolka

Polecane posty

Gość flexy sexy

co o tym myslicie?czy mozna kogos zmuszc do takich wyborow co byscie wybraly? przyjaciolke znam z dziecinstwa.taka moja siostra:) faceta znam pol roku.zwiazek na odleglosc.dba o mnie tzn kupuje rozne rzeczy,troszczy sie,martwi wkurzyl sie bo poszlam z nia do kina wtedy kiedy akurat moglismy rozmawiac przez tel tzn moglismy ly wieczor ale ja postanowilam pojsc na 2 godz do kina z przyjaciolke czesto sie spotykamy tzn ze 3 razy w tyg wieczorem i on ma za zle,ze wtedy nie rozmawiamy przez tel rozmawiamy w dzien ok godziny,setki smsow ale to za malo mam wybrac ostatecznie-on czy Kaska

Gość powiem i ja......
zachowanie faceta jest dla mnie nienormalne wręcz chorobliwie nienormalne....facet chce Cię mieć tylko dla siebie i żebyś tańczyła jak on zagra ....nie ma prawa stawiać Ci takiego ultimatum ...ja w tym wypadku wybrałabym przyjaciółkę

Gość Martin man perfect
to zalezy jesli tylko kino, ale jesli zamiast z nim chodzisz z nia to on sie zastanawia ile dla ciebie znaczy jesli to przyjaciolka ktora go obgaduje i juszy to facet ma racje, bo z kim tworzysz zwiazek? ponadto wpływa to destrukcujnie na wasze relacje wiec pewnie sympotymy sa uzasadnione

Gość flexy sexy
powiem Wam,ze jestem w szoku tym bardziej,ze mamy po 35lat on wczoraj napisal,ze teraz jest ciety na kaske bo to jej wina,ze poszlysmy do tego kina:O i ze mam wybrac a przed chwila napisal,zebym sie zastanowila na spokojnie ale on ponawia pytanie-on czy Kaska

Gość flexy sexy
martin nie doczytales-z nim nie chodze do kina bo on jest daaaleko stad ona jego nie obmawia bo go nie zna,nie widziala

Gość Martin man perfect
35 lat to 905 czasu rodzina on ty dziecko a wyjascia do czasu do czasu jak u was jest to zachwiane ze ona 90% czasu to ja sie facetowi nie dziwie a jak jeszcze chodzicie na impry a tam picie faceci to sie chlopu nie dziwie 35 i takie zachowanie..czasy liceum mineły gdzie znajomi stanowili 90% naszego czasu time to grouw up

Gość wybierzprzyjaciółkę
kobiety są lepsze w łóżku i lepiej nas rozumieją :D

Gość Martin man perfect
z tym sie zgodze:) 52..

Gość ja bym miał podejrzenia ze
się z nią pierdolisz :D

Gość Martin man perfect
jesli z nia spedza 90% czasu i jej ragnienia sa wazniejsze niz faceta to wszytsko mozliwie skoro pedały sie kamufluja to lebsijki tez

Gość flexy sexy
a teraz powazne zdania prosze

A twoja przyjaciółka jest wolna i ładna ? tak tylko pytam :)

Gość jeden z trio: ojciec, syn i st
Uciekaj od niego jak najszybciej. Z opisu wynika, ze to klasyczny typ psychola - zazdrosnika, ktora bedzie Ciebie za wszelka cena usilowal zdominowac. Z czasem bedzie tylko gorzej.

Gość flexy sexy
moja przyjaciolka jest ladna ale ma faceta

bedzie Ciebie za wszelka cena usilowal zdominowac A ja myślałem że większość kobiet ma potrzebę bycia zdominowaną ps czyli od tyłu nie lubisz ? :D

Gość flexy sexy
logiczne jest,ze jakby on tutaj byl to bym sie z nim wybrala do kina czasami potrzebuje towarzystwa a nie tylko siedziec zaknie ta i nawijac godzinami przez telefon on powiedzial,ze wtedy mielismy akurat caly wieczor dla siebie ale ja zmarnowalam nasz czas:O i ze do kina moglam isc kiedy indziej i teraz mam wybrac

flexy sexy Moim zdaniem jesteś po prostu jak na kobietę dla niego za zimna

Gość flexy sexy
moze i jestem ale raczej to jest to,ze nie dam sie zniewolic:O

Gość flexy sexy
musze wyjsc na godzine piszcie pozniej przeczytam Wasze opinie

Gość a co niby takiego
chodzi o to że on nie ma zapewnione od Ciebie miłości tylko dla niego :D pokaż mu jak chcesz że mu tobie na nim zależy a z tą przyjaciółką powiedz że nia ma mowy nie zerwiesz z nią kontaktu :)

Gość r6u756u
Ja byłem w podobnej sytuacji z tym że to ja byłem "tym złym" Moja dziewczyna zamiast spędzać ze mną czas wolała spędzać go z przyjaciółką która ją w dodatku obgadywała za plecami i robiła koło dupy, traktowała ją jak piąte koło u wozu, żadna z niej przyjaciółka.Doszło do tego że moja luba zaczęła mnie okłamywać, z początku zwykłe pierdoły typu gadała mi że jest w domu i się uczy a okazywało się że siedziała na ławce przed blokiem gadając z "przyjaciółką"..Później doszło do tego że ta przyjaciółka zaprosiła ją na imprezę o której moja dziewczyna mnie nie poinformowała, poszła tam i spotkała tam byłem faceta z którym po wypiciu paru głębszych poszła do łóżka.Tak skończył się mój trwający 15 miesięcy związek z dziewczyną dla której zawsze była ważniejsza przyjaciółka.

miałam faceta przez pół roku,a przyjaciółkę mam dużo dłużej ciągle słyszałam,że on do niej nic nie ma a w praktyce czepiał się o kazdą minutę z nią spędzoną i każdą rozmowę telefoniczną pogoniłam go w diabły

Zapowiada się toksyczny związek. facet przeprowadza próbę sił. Bierze Cię pod buta. Potem zabroni się malować, spotykać z krewnymi, w końcu każe zrezygnować z pracy, zacznie pić i bić... To psychopata, ktory chyba myśli, że znalazł ofiarę. Vide K. Figura Jeśli sie cenisz- wybierz przyjaciołkę, tylko palant może postawić takie ultimatum bliskiej osobie. Chyba sama widzisz, że wcale go Twoje potrzeby nie intetersują? Jak on śmie😡

Gość obsesja 2
mogłeś ja za karę mocno pykuać w pupcię aż by się popłakała hehehehe

Gość obsesja 2
głupie babsztyle 💤

Gość laski sa dziwne dziwne
głupie babsztyle :D:D:D hahahaahaha

Gość onaona222
miałam się pytać ile macie lat bo mi to podstawówką zajechało ale doczytałam że 35... mato boska! po 1 związek na odległość to lipa, po 2 jeśli dla Ciebie dbaniem jest kupowanie "rożnych rzeczy" to chyba naprawdę masz mentalność dziecka. A jeśli godzisz się na taka kontrole - setki smsow, zakaz na wyjście to pewnie i tak wybierzesz tego idiotę zamiast przyjaciółkę wiec co ja się będę rozwodzić nad tym tematem...

Gość wrtwyerwy
powiem Ci yyyyyyyy a nic nie powiem

Gość flexy sexy
no wlasnie jesli bede musiala wybierac to wybiore przyjaciolke tzn powiem mu,ze nie przewidywalam,ze bede zmuszana dokonywac jakis wyborow dba o mnie tzn ze nie tylko kupuje ale troszczy sie,martwi chcialam przedstawic sytuacje rzeczywista anie tylko,ze facet be a przyjaciolka bogu ducha winna:O