Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnyduchowo

zawsze byłem sam i nigdy nie założę rodziny

Polecane posty

Gość bezdomnyduchowo
ja mam latek tyle ile mam - co za różnica?

Gość danka od mietka
Gadasz ,,duzo i bez sensu albo milczysz'',bo nie ufasz ludziom z ktorymi rozmawiasz. Nam ufasz.:)

Gość Gwiazdor***ka
Hehe, dobre, faktycznie pozostaje autorowi kumulacja w totka. :D

Gość danka od mietka
Powiedz ile masz latek,bo jestem Toba zainteresowana.:-P Fajny,wrazliwy facet i do tego z zasadami.:)

Gość bezdomnyduchowo
no właśnie gdyby w życiu się jeszcze układało to było by fajnie, ale tu tez różnie bywa - trzeba na każdym kroku uważać i mieć oczy za plecami, bo ludzie wredni, rodzina to tylko na zdjęciu, perspektywy nie bardzo taka głupia wegetacja, brak celu i sensu.. szukanie zajęcia, chwilowe zachwyty i kolejny cios w plecy, potem dygresja i po co to wszystko - jakoś tak nic mi nie wychodzi - staram się jak potrafię i przez to jakoś ten wózek ciągnę... pytanie brzmi kiedy utonę?

nie wiem rozczarowanie związkiem znudzenie i to po zaledwie 5 latach niektórzy- tacy jak ja- nie potrafią budować długotrwałych relacji

Gość Gwiazdor***ka
Matko, autor, jak ty smęcisz!!!!!!!! Poza smęceniem gadasz do rzeczy, stąd mnie wkurzasz, bo gdybyś był jakimś idiotą, to nie zwróciłabym na to uwagi, a gadasz w miarę sensownie, wiesz co w życiu jest ważne, a potem te smęty. Temat Ci się widzę rozkręcił. Ja spadam spać, na szczęście nie do pustego łóżka, czego i Wam tu obecnym życzę :)

Gość bezdomnyduchowo
migotka tylek jak szczotka ja jestem kaleka emocjonalnym i to 100%towym :D bym powiedział co mi dolega, ale nie wiem czy ma to sens no dobra powiem - zaburzenia nerwicowe sobie można w Wikipedii poczytać dziecko ze mnie stanu wojennego - to sobie policzyć możecie tymczasem znikam do jutra o ile nastanie

Gość Gwiazdor***ka
No to jesteś trochę młodszy ode mnie, czyli generalnie staruszek już z ciebie :P Jutro niestety dla niektórych - nastanie :D

Gość danka od mietka
,,a po nocy przychodzi dzien...'' Jestem niestety starsza.:-P Choc mi osobiscie to nie przeszkadza.:D

Gość Gwiazdor***ka
Kto w dzisiejszych wymagających czasach nie ma zaburzeń nerwicowych, chyba ktoś komu wszystko jest obojętne. DOBRANOC 😴

a wróć, to ja jestem gapa nie wiem czego to jest kwestia rozczarowałam się tym, że po 5 latach nie chce mi się o nic dbać, nie chce mi się chodzić do łóżka z tym facetem i mam inna wizje przyszłości

rozczarowałam się tym, że po 5 latach nie chce mi się o nic dbać, nie chce mi się chodzić do łóżka z tym facetem i mam inna wizje przyszłości' a jaka masz wizje? czego chcesz? przepraszam za to dopytywanie ale jestem ciekawa....

no problem mam trochę parcia na rozwijanie się (czytaj: kontynuowanie nauki, mam tylko mgr), a tu bunt żadnej zgody na doszkalanie, kursy, podyplomówki, broń Boze cos więcej seks... przewidywalny i mimo tłumaczeń wciąż postawa "przecież widzę, że ci dobrze" i w ogóle tak mnie irytował samą obecnością budziłam sie rano wczesniej i patrzyłam ze wstrętem nie umiem Ci podać racjonalnych powodów

wiesz co, możemy uznać, że we mnie jestem na tym etapie, ze jest mi to bardzo wszystko jedno :-) charakterek? anielski! a Ty? happy wife?

because to niczyja wina, po prostu zle sie dobralismy, a on chyba zmienil zdanie co do mnie po paru moich wybrykach. za to na koniec sam odstawil niezly wybryk, w sumie do dzisiaj nie jestem pewna dlaczego- bo juz sie nie odezwal....

charakterek... idę spać na dziś, ciekawe czy jutro smętek się odezwie czy popadnie w otchłań smęcenia dobrej nocy (będę Cię mieć na oku :-) )