Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnyduchowo

zawsze byłem sam i nigdy nie założę rodziny

Polecane posty

a co z tego, ze lekko puszczalska? wg Twoich założeń najpierw trzeba kogos poznać, żeby oceniać ;-) plączesz się w zeznaniach

Gość bezdomnyduchowo
tej akurat nie jestem w stanie poznać, ale historia wiele nam o tej "Damie" mówi

Gość bezdomnyduchowo
czyli była byś dumna gdyby świat zapamiętał Ciebie jako piękna, ale sprzedajną damę z nałogami, która używa mediów jako nośnika reklamy własnych wdzięków i prócz wyglądu nie ma nic do zaoferowania światu?

chciałabym, zeby mnie pamiętali, ze byłam taka piękna... :-) Ty we wszystkim widzisz tylko ciemne strony a Ciebie zapamiętaja jako Naczelnego Smęciciela :-)

Gość bezdomnyduchowo
nie.. mnie nikt nie zapamięta i nikt nie zapłacze po mnie nic po sobie nie pozostawię nie chce tego... i to mi odpowiada

Gość bezdomnyduchowo
chyba tylko eutanazją? :P

taaa... a mądrosci życiowe to chyba wyssałes z miętowych cukierków ;-) życie Ci sie kolebie, do niczego nie dążysz, ło jeju.. przyłącz sie do jakiejś grupy/ wspólnoty/ Koscioła, idź do ludzi, bo niedługo całkiem zgłupiejesz a moze to jest kwestia kompleksów?

mysle ze autor bardzo chce ale sie boi, i wstydzi. zawsze mozna wyjsc, zawsze znajdzie sie chociaz kilka osob ktore nadaja na tych samych falach ale trzeba do takich ludzi wyjsc... dlatego nie mam wiele sympatii dla tych ktorzy sami skazuja sie na samotnosc bo jest to konsekwencja wlasnego dzialania.

Gość bezdomnyduchowo
no ja nie przeczę sam sobie winien jestem i nikogo nie obarczam odpowiedzialnością

Gość bezdomnyduchowo
haha.. czyli nikt mnie tu nie lubi... a ja chciałem stać się legendą :P

Gość bezdomnyduchowo
to był sarkazm z mojej strony :D

Gość bezdomnyduchowo
mnie to mówisz? tyle o sobie tutaj złych rzeczy napisałem narcyzem nie zostanę :P

Gość bezdomnyduchowo
a może turkuciem podjadkiem? :D

jak dla mnie możesz być nawet żwirkiem i muchomorkiem dobrej nocy (tak, tak, wiem- jutro moze nie nadejść i w ogóle życie to porażka)

Gość bezdomnyduchowo
zostanę starym, marudnym, zrzędliwym, zbzikowanym kawalerem, który będzie straszył dzieci, a matki będą mnie wytykać palcami szepcząc pociechom, pamiętaj jak nie będziesz się uczył tak właśnie skończysz :P

Gość bezdomnyduchowo
zginiesz marnie, zginiesz marnie... hahaha... epoka lodowcowa mi się przypomniała :D

Gość bezdomnyduchowo
pytanie brzmi - czy kobiety mają tendencje do wybierania złych partnerów (facetów) życiowych wbrew własnemu zdroworozsądkowemu podejściu do życia? zastanów się dlaczego ze mną jeszcze tutaj dyskutujesz? :D

czy nie zauważyłeś, że mam w dupie Twój mail, nie bardzo do końca mnie obchodzi ile masz lat ani skąd jesteś... ale jak chcesz na siłę mi coś wmówić, to tak, zgadzam sie ze wszystkim pisałam że mam popierdolony charakter

Gość bezdomnyduchowo
to widać :D dobranoc :P