Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnyduchowo

zawsze byłem sam i nigdy nie założę rodziny

Polecane posty

Gość bezdomnyduchowo
Gwiazdor***ka Dziękuję za to, że uświadomiłaś mi kim jesteś.

Gość bezdomnyduchowo
no to co? kończymy? :)

Gość Gwiazdor***ka
Bezdomny, zaszła pewna literówka u ciebie. Poprawię cię. "Dziękuję za to, że uświadomiłaś mi kim jesteM". To opowieść o tobie i sam dobrze o tym wiesz, zresztą przez cały czas na takiego się tu kreujesz, więc nic nie zostało wyssane z palca. A reszta nie chce już z tobą pisać z grzeczności. Na początku jeszcze to jakoś żarło, ale potem już zdechło, za dużo wymagasz od innych, a siebie nie zamierzasz zmienić. Takich ludzi nikt nie trawi.

Gość bezdomnyduchowo
Gwiazdor***ka Droga wolna... Obojgu będzie lżej na duszy. :) Nawet mnie to cieszy, że znikniesz z tego wątku. :D I nie, nie popełniłem błędu w tym co napisałem w poprzedniej mojej wypowiedzi skierowanej pod Twoim adresem. Nie mam jednak zamiaru sprecyzować tego co sobie pomyślałem. Dziękuje i jak mawiają kierowcy tirowcy - szerokości! Baba z wozu koniom lżej. :P

Gość Gwiazdor***ka
Po Twoich wypowiedziach na temat kobiet, leję na ciebie ciepłym moczem. Cieszę się że taki smętny gawędziarz jak ty - jest sam. Jak widać to nie we mnie leży problem, bo nie mam do zarzucenia nic światu i innym ludziom i świetnie układam sobie z nimi relacje, tylko problem tkwi w tobie. Tak więc nie pocieszaj się i nie uwazaj za kogoś lepszego, bo wcale nim nie jesteś.

Gość siri
Każdy dokonuje w życiu wyboru, Ty też ....W czym problem? Nie wiem dlaczego o tym piszesz...Ku przestrodze? Dla pokrzepienia ? A może chcesz sam siebie usłyszeć?

Gość bezdomnyduchowo
Gwiazdor***ka Miałaś już sobie iść, a więc sio kurczaczku, a kysz, poszła na swoją grzędę. :D siri Hmm... Jesteś kolejna osobą, która tego nie rozumie. Wydaje mi się, że moje wyjaśnienia są zbyteczne. Jeśli ktoś zrozumie, to będzie mi miło, jeśli nie, trudno. Nic się nie stanie.

Gość bezdomnyduchowo
sama też tu przesiadujesz więc wiesz

Gość bezdomnyduchowo
widzę, że kolejna zjadła wszelkie rozumy - jakie wy tutaj mądre jesteście wszystkie

Gość Gwiazdor***ka
Nie podoba się tobie co tu piszę, to już wysyłasz mnie na "grzędę" :-O Nawet nie potrafisz nikomu odpisać po co założyłeś ten temat, to dopiero śmieszne. Każdy tu zagląda kiedy chce, bo zwyczajnie korzystamy z komputera czy internetu, albo w ramach pracy, albo rozrywki, a na pewno nie kosztem życia rodzinnego. Obecnie mój mąż jest w delegacji, a dziecko u dziadków. Na pewno nie siedzę tu dlatego że nie mam w życiu innego zajęcia jak ty bezdomny duchowo człowieku :P

Gość trywialne
Gwiazdor***ka Dlaczego jesteś niesłowna? Miałaś już tu nie zaglądać. Tłumaczysz się teraz? Przed kim? Po co? Czujesz się winna? Nie? No to po co wyjaśniasz kto gdzie się znajduje? Kogo to obchodzi?

Gość bezdomnyduchowo
trywialne dziękuję za wsparcie, ale sobie poradzę ;)

Gość Gwiazdor***ka
trywialne - czytanie ze zrozumieniem się kłania, Wracaj do SP i nie dyskutuj, jak nie wiesz o czym.

Gość bezdomnyduchowo
zapewne masz siebie za rozsądna kobietę a przynajmniej lepszą niż ja :P głupio zabrzmiało, ale wiadomo o co chodzi podobno mądrzejszy wychodzi pierwszy pierwszy przerywa dyskusję pierwszy ustępuje i nie dyskutuje gdy nie widzi sensu łamiesz zatem wszelkie zasady mądrości :D

Gość bezdomnyduchowo
no dobra to ja pierwszy uczynię ten jakże zbawienny w skutkach krok i zakończę temat nawet było chwilami dość zaskakująco ba! nawet ktoś mnie polubił ale to tylko chwilowa czkawka wszystkim przechodzi :P no to miłego :D do zobaczenia po drugiej stronie :P

Gość Gwiazdor***ka
Taką teorię przedstawiasz SAM, więc możesz, ba - a nawet musisz się z nią zgadzać. Ale powtarzam - Ty, nie ja. Co zostało udowodnione na twoim topicu? To, że w ostateczności nie doszedłeś do niczego. Powielałeś wszystkie swoje stereotypy wyznawane przez naprawdę już długi czas życia i niczego nie starałeś się zrozumieć. Kiedyś śledziłam pewien podobny temat, bo nie przeczę, żal mi jest takich ludzi jak ty, czasem coś z nich jeszcze może być. I co? Było mnóstwo osób, kobiet, które chciały uzmysłowić pewnemu, też podstarzałemu prawikowi, że naprawdę życie nie jest takie be, kobiety nie są takie be. A ten w koło Macieju jak ty. Kobiety są okropne, tylko czegoś chcą... bla, bla. A sam jak i ty pisał ciągle że oczekuje aby ona go kochała w sumie ZA NIC. No to do jasnej cholery też miał oczekiwania i to JAKIE! Kochać za samo istnienie :-O No i konkludując. Wszystkie dziewczyny które pocieszały i starały się odpowiedziec temu zagubionemu człowiekowi jak to naprawdę jest i jak wygląda życie, po prostu w pewnym momencie nie wytrzymały, ja też - przyznaję. Nie trzeba pytać dlaczego, ten człowiek NIC ale to zupełnie nic nie chciał zrozumieć, nie chciał zmienić swojego postępowania, na koniec obraził je wszystkie. W sumie nie wiem czy to nie byłeś ty. Jesteście wszyscy tacy sami, Po prostu nie żal mi już takich przygłupów, co to nie wiedzą po co zakładają taki temat, jak nie zamierzają nic w swoim życiu zmienić. Nie życzę ci niczego dobrego, bo sam tego nie chcesz 🖐️

Gość przygadał kocioł garnkowi
zawsze musisz mieć ostatnie słowo, co? idź i nie marudź teraz to Ty marudzisz i smęcisz jak byś nie miała lepszego zajęcia

Gość hihihihihihihihihahaha
dobre podsumowanie.

Gość hihihihihihihihihahaha
Kolejny idiota się trafił :D Mój post dotyczył wypowiedzi Gwiazdorki. A do ciebie patafianie, jak już chcesz błyszczeć, to 'PRZYGANIAŁ' kocił garnkowi. Co za młotek :-O

Gość Misiak82a
No hej jestem nowy tu ale mam inny problem jestem w zwiazku mam 30 lat ,ale moje wszystkie zwiazki to porazka.na poczatku wszystko pieknie a potem pokazuja pazury i im gorzej mnie traktuja tym bardziej sie staram

Gość gość
Mam podobnie jak autor tylko ze ja mialem swoja szanse tylko stracilem ja z powodu zbyt wysokich ambicji