Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaajjjjddd

dwa testy ciążowe

Polecane posty

Gość annaajjjjddd

Hej. Staram się o dziecko. W sobotę szłam na wesele (29 d.c.) i dlatego postanowiłam zrobić test ciążowy. Zrobiłam bobo-test płytkowy i wyszła druga kreska jaśniejsza ale różowa. Dziś test powtórzyłam i kreska wyszła, ale jaśniejsza niż ostatnio (tym razem użyłam pink testu). Dziś powinnam dostać @, nie dostałam... Zastanawiam się, czy sobie nie zaszkodziłam na tym weselu np. tańcem i stąd ta jaśniejsza kreska. Chyba kreska dziś powinna być ciemniejsza... Kurde, czy może być tak, że kreska będzie jaśniejsza, bo użyłam testu innej firmy??

Gość azu
różne test więc i czułość pewnie różna. Zrób za kilka dni trzeci test i będzie jasne. Zdrowej ciąży nie zaszkodzą tańce.

Gość dnndnenn
Dziś powtórzyłam test pink testem i wyszła podobna kreska jak wczoraj tylko nieco grubsza, ale tak samo jasna...Co sądzicie?

Gość niepewna173
cześć dziewczyny... mam takie pytanie .. od 3 miesiecy staramy się z mężem o dziecku i teraz 19 września miała bym mieć okres ale zamiast niego miałam tylko delikatne plamienie przez 3 dni i na tym koniec a dalej mnie bolą piersi i brzuch od czasu do czasu pobolewa już nie wiem co mam o tym myśleć czy ktoś tak miał... dopiero wizyte mam na 4 sierpnia ale bardzo się boję;(

Gość Czekajac na rozum
do autorki - jestes w ciazy, nie wazne czy kreska jasna czy nie, w ciazy jestes.... za 2,3 tygodnie idz do lekarza, powinno byc widac cos wiecej niz tylko pecherzyk

Gość Czekajac na rozum
do niepewna 173 - ja tak mialam ze w terminie okresu mialam bardzo lekkie plamienie, jakby okres sie zaczynal i zaczynal i trwalo to 2,3 dni i sie nie zaczal :) zrobilam w koncu test i byl bardzo pozytywny :)

Gość niepewna173
ja nigdy nie miałam regularnych okresów zawsze mi się spóżniał a tu jak nigdy w tym terminie równiutki miesiąc plamienie... nie chciała bym się rozczarować jeśli by się okazało że jednak to nie ciąża... straciłam już córeczke przy porodzie;( a tak bardzo pragne dziecka..