Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaskoczka

Czy wasze 3.5 latki tez sa strasznie ruchliwe?

Polecane posty

Gość mamaskoczka

mam córeczke jest wrecz wulkanem energii.Nie ma minuty żeby siedziala spokojnie.Nawet kiedy je ,rusza sie. podskakuje skacze biega itd.Zabawki jezeli układa to robi takie jakby pociagi.Na spacery chodzimy codziennie około 6 km.Czy ona taka bedzie zawsze?

Gość lhglk
Ciesz się, masz zdrowe ruchliwe dziecko, to dobrze.

Gość oj tammmm przesadzasz
fajnie ze lubi długie spacery:)

Gość mój 4-latek był taki
od URODZENIA gdy inne noworodki leżą spokojnie i wpatrują się w jedno miejsce albo i śpią co lepiej, tak mój ciągle wywijał rękami i nogami;) on nawet nie chodzi tylko ciągle biega:D trochę to za dużo energii jak dla mnie, ale co zrobić? takie mam dziecko i najważniejsze, że zdrowe;)

Gość mój 4-latek był taki
u nas niestety nie ma co liczyć na spacery w mieście, bo to nie dla niego:O owszem, jeśli musimy, to pójdzie ze mną, gdy muszę coś załatwić, ale marudzi przy tym strasznie:O bardzo się nudzi na spacerach w mieście, ale na przykład w lesie potrafi zrobić mnóstwo kilometrów na raz i na placu zabaw wariuje po 4 godziny bez przerwy:O

Gość mamaskoczka
dzieki za odpowiedzi. tylko czasem padam jak mucha i nie mam siły kompletnie na nic.Dodam tylko ze nie cierpi rysowac i kolorowac..