Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgina Vitooj

Kiedyś Sex dzisiaj tylko " cześć "

Polecane posty

Gość Georgina Vitooj

Autentiko. Miałam kiedyś bujny romans 2 lata. Dzisiaj mijając się na ulicy mówi mi " Cześć " i idzie dalej. Rozstaliśmy się lekko burzliwie ale bez większych zgrzytów. Dzisiaj jestem dla niego prawie jak obcy człowiek. Czy też tak macie ?

Gość Georgina Vitooj
No wiesz.. .jakiej reakcji ... po prostu przystanąć zapytać jak się miewasz ? W końcu kiedy wspomnę sobie jak blisko byliśmy ze sobą, a teraz lekki uśmiech i cześć i nic więcej., to trochę za mało jak dla mnie ...

Gość Georgina Vitooj
Zwykli znajomi, koledzy lepiej sie obchodzą ...

Gość Georgina Vitooj
Jestem zła na siebie, że byłam z takim Tępakiem...

A Ty wiesz, jak ja kiedys byłam blisko z mężem? A teraz mnie trzepie na jego widok. tak bywa. Ludzie sa blisko a potem sie rozłażą, nie ma co sobie tym głowy zawracać :)

Gość hubba bubba
nie za duzo oczekujesz?? :o

Gość Georgina Vitooj
Foxy_Lady / ale nie wkurza Cie to, że jednak była największa intymność miedzy Wami, Nami a teraz ZWYKŁE cześć ...

Gość Georgina Vitooj
hubba bubba / nie za dużo. Myślę sobie, ze to należny nawet w kategorii już nie kultury ale zwykłej przyzwoitości .

Gość Georgina Vitooj
Alicja w krainie czarów / Kochana szanuj się ! Nie do stóp ale niech pocałuje rączkę, policzek zagadnie coś itd... My kobiety nie możemy dać się tak traktować PROSTAKOM ???

Gość Georgina Vitooj
Mam ochotę na " SŁODKĄ ZEMSTĘ " tylko nie wiem co tu zrobić ?

Gość hubba bubba
wybacz ale jednak oczekujesz zbyt wiele.

Gość Georgina Vitooj
Alicja w krainie czarow /// nie znasz sytuacji i sprawy, więc nie mów ogólnikowo o szacunku OK ?

Wkurza mnie jedynie to, że musze czasem znosic jego widok. Moim zdaniem to wystarczająco grzeczne z jego strony, że mówi Ci cześć. Skoro sie rozeszło to sie rozeszło, nie ma co oczekiwać półgodzinnej pogawędki pośrodku chodnika. Nie przejmuj sie takimi pierdolami. jak mu zależało, to i tak o Tobie ciepło pomysli od czasu do czasu.

A z drugiej strony... czemu sama go nie zagadasz? Zastanawiam sie, czy w tym przypadku to ON musi byc pierwszy

Gość Georgina Vitooj
Foxy_Lady/ Dzieki za ten wpis, ale powiem ci szczerze bardzo mnie to boli. Był to mój jedyny romans. On wolny ja miałam poważne powody odwetu itd/ lekko skomplikowane ;-) / Obydwoje poważni ludzie z doświadczeniem i " pozycją społeczną " Przez te dwa lata był dla mnie wszystkim ... takie wrażenie miałam, że i Jemu zależało. Sam zaczął wszystko psuć, kiedy dowiedział się, że żeby być ze mną duży zmiany musiałby przemianować w swoim życiu, więc odpuścił sobie... Ja jako bardziej zakochana też zmuszona byłam wyjść z twarzą. Po kilku latach / 3 / mówi mi cześć i idzie dalej.... kurwa no nie !!! hahhah

Gość chłopaku popraw grzywkę
Widocznie rozdział został zamknięty a ta tzipa ciągle marzy. Odpuść chłopakowi, to że kiedyś coś było nie znaczy że będzie wiecznie. Teraz puka sobie inną a dla ciebie ma tylko, albo aż cześć.

Gość Georgina Vitooj
chłopaku popraw grzywkę /// masz płytkie podejście do życia i słabe doświadczenie, więc Twoja rada jak dla mnie jest słaba.

Gość hubba bubba
ale chlopak ma racje. DObitnie to napisal, ale to prawda. To wyglada tak jakby on wciaz dla ciebie byl wazny i nie mozesz sie pogodzic z tym, ze cie zostawil. Odpusc sobie i nie przezywaj bo to troche zalosne

Gość Georgina Vitooj
chłopaku popraw grzywkę /// tu nie chodzi o odpuszczenie, ale zastanawianiem się czy takie coś jest do tolerowania bez słodkiej zemsty . Jesteś kobietą ?

Gość Georgina Vitooj
Prawdę mówiąc kobieta bierna i godząca się na potwarz jest dla mnie denną. Ja zamierzam coś z tym zrobić.

Gość hubba bubba
buhahahaha padniesz na kolana i zaczniesz go blagac o wiecej niz czesc?? Zal mi ciebie bo bedziesz zebrala o zainteresowanie. I kto tu bedzie denny??

Gość Georgina Vitooj
dobra... odpuszczajcie facetom , i tłumaczcie ich. Swoją drogą jak kobiety / właśnie milcząc / mogą sobie pozwalać na taki brak szacunku ? opamiętajcie się !!!