Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padaka pasztet brzydal

Mam całkiem ładne rysy ale trądzik i podkrążone oczy czynią mnie pasztetem :(

Polecane posty

nienawidze mojego życia, stosowałam tyle maści...i co najgorsze moja cera jest coraz gorsza..jak mialam 18lat miałam ładną skórę, ale mama kazała mi ją leczyć i teraz mam o stokroć gorszą ;(

Gość kurdupelka85
do tego kosmwtyki apteczne najlepi dopasuj na próbkach bo niektóe pogarszają podobno pewnie troche wydasz ale twarz sie ma jedną

moja mama jest dermatologiem :( jestem na nią zła, gdyby nie dawała mi tych maści to bym miała cere jak kilka lat temu, ale ja próbowałam wszystkiego, pamiętam jak piekła mnie skóra po jednym specyfiku (znanej firmy, bardzo markowy) od tamtej pory trądzik mi sie zaostrzył, mam wielkie czerwone plamy na policzkach, maskuje fluidem, ale po jakims czasie on sie sciera, wałkuje, mam sucha skórę, korektor też niedobrze wyglada, bo widać grudki, widać że pryszcz/krater odstaje ;( dlaczego jestem taka brzydka ;(

Gość kurdupelka85
sama mówisz jesteś ładna tylko masz problemy z cerą :) lepsze to niż bycie brzydulą z ładną cera :)

tak naprawdę nie mam ładnych rysów...czasem światło sie tak ułoży... dzisiaj w autobusie widziałam taką dziewczynę - zero makijażu, duże, piękne usta (na pewno naturalne, bo dziewczyna wygladała na licealistke), ubrana normalnie jak nastolatka, dłuzszy plaszczyk, dzinsy, idealna cera... to takie niesprawiedliwe ;(