Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca919191

Jak sie czujecie ze swiadomościa, ze waszym ukochanym podobają sie inne kobiety?

Polecane posty

Gość pytająca919191

macie to gdzies, szlag was trafia?

Gość pytająca919191
no odezwijcie sie :( bo nie wiem czy słuznie gniewam sie na faceta :(

a tobie nie podobaja sie inni mezczyzni? jestesmy tylko ludzmi... jesli twojemu facetowi podoba sie inna laska ale nic nie robi to jest to normalne...

Gość pytająca919191
no nie robi nic ale mnie to wkurza :( skad mam wiedziec czy potem nie rozmysla ah jaka cudowna, bylo by z nią super w lozku itp ?:( nie ma na swiecie takich facetów, którym podoba sie jego kobieta i zadna inna ???

Gość no właśnie..
Nie ma takich facetów, którym podoba się tylko ich kobieta??

A jak widzisz atrakcyjnego faceta to spędza Ci sen z powiek pytanie jaki jest w łóżku, siedzisz i rozmyślasz, albo przestajesz kochać swojego partnera? Nie, mijasz go na ulicy i tyle. Tak, jak się mija fajne auto czy ładny budynek.

Gość hulahoooop
ale tacy są faceci, Ty go nie zadręczaj bezpodstawną zazdrością, ślepy nie jest, na ulicy dużo ładnych dziewczyn- wybrał Ciebie i tego się trzymaj raczej byłby nienormalny gdyby mu się żadna nie podobała Ty nigdy nie pomyślałaś na widok jakiegoś faceta, że fajny? i wynikło coś z tego? nie podoba Ci się żaden brad pitt czy inny di caprio albo nergal?

Gość kopytko kto pytko
ja mam to gdzieś bo sama jestem atrakcyjna i wiem, że i tak mu się podobam. a nie tyko jemu ;) gdybym miała dużo kompleksów i nie była atrakcyjna to pewnie szlag by mnie trafiał

Gość no właśnie..
A ja np nie zwracam uwagi na facetów, serio. I ponawiam pytanie. Czy nie ma facetów którym podoba się tylko ich kobieta??

Gość pytająca919191
ja nie jestem pewna siebie ale wiem, ze nie jestem brzydka. Wiem, ze jestem dla niego mega kobieca i ładna. Ale mimo to wkurza mnie ta mysl, albo jak sie zaytam czy podoba mu sie np. jakas aktorka to mnie szlag trafia jak pwoie, ze nawet ładna jest :(

Gość upser
zdaje sobie sprawę, ze nie jestem żadna sex-bomba oraz mam zaufanie do mojego faceta więc nie mam pretensji kiedy obejrzy się za jakąś fajna dziewczyną ;)

Gość pytająca919191
acha no i jakos nie zdazylo mi sie wzdychac do innych facetow odkad z nim jestem, wczesniej wzdychalam do takich dwóch aktrow teraz mnie nie ruszaja...a na ulicy rzadko mozna spotkac fajnego faceta to raz a dwa nie gapie sie na nich...

Gość kapsy
no i zawinął mi ktoś mój nick "kopytko kto pytko" porażka :O

To normalne, jeśli Twój facet ogląda sie za kobietami, to znak, że jest w pełni zdrowy. Ja tez musiałam sie tego nauczyć, w końcu zrozumiałam, że taka męska natura. Nic z tym nie zrobisz

Gość pytająca919191
Moj sie nie oglada za innymi przy mnie bo kiedys mu wygarnelam, ze mnie to wkurza to od jakiegos roku sie naprawde pilnuje i sie nie oglada. Ale wkurza mnie swiadomosc , ze napewno nieraz widzial fajna dziewczyne i sie nią pewnie zachwycał w myslach :(